Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dikkat ederseniz zayıf rakiplerle oynadığımızda takımın en kötü, en çok eleştirilen oyuncuları hep bir övgü yağmuruna tutuluyor. Derry city maçlarında millet şampiyonluktan bahsediyordu. Henri süper golcüydü, Volkan adamın dibiydi. Şimdi de Elazığ karşısında "Bakın Olcan'a kızıyordunuz ne güzel oynuyor" deniyor. Bi açın gözünüzü, rakip Elazığ yahu. Gerçi bu rakibe karşı bile övüldüğü şey bi tane düzgün orta açması. Takım kötü işte, her şeyiyle kötü, kabul edin artık bunu.

Geçen sene de aynıydı, Antep, Gençler maçları sonrası takım göklere çıkarılıyordu. Zar zor ligde kaldık. Bu sene de izleyici profili çok farklı değil.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Kadir iyi oynuyor.Henrique de şu ana kadar görevini yaptı bana göre,Malouda o pozisyonu kaçırmamalıydı,onun açıklaması yok.

Yorum

• Olcan çok savruk, topu alınca net pas atamıyor. Köreldi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Takım gayet iyi oynuyor. Şutu yok Elazığ'ın. Lakin malesef yine aynı sıkıntımız son vuruş yapamamamızın sıkıntısını yaşıyoruz. Yoksa 3-0'lık maç ilk yarı. Malouda, Bosingwa, Kadir gayet iyi. Adrian çok kötü başladı, son 5 dakika bir iki iyi hareket yaptı.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Arkadaşlar bu maçta da panik yapmayın artık.
            Bizim iyi olmamaızdan değil ama bu elazığ ligde hiçbir takımı yenemez bu futbolla.
            Okan buruk ilk yanlış takımla başlıyor td hayatına.

Yorum

• trabzonsporumuzdan
              utanıyorum.
              oynadığı oyundan
              yönetimdem
              teknik heyetden
              bunlarda hiç utanma yok
              fb yi gs yi izliyorum

sonra bizi izliyorum
              bizimkiler kanı gibi oynuyor.

hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum
              kardeşim elazığ amatör takım
              siz onlarda amatörsünüz.

Yorum

• Trabzonspor 1 - 0 Elazığspor | Canlı!

İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı uzaylılar kazanmıyor, oyun lig maratonunda önemli. Bu oyunun yetmeyeceği çok deplasmanlar var.
                Maçtan sonra 3 puanı hanemde göreyim gerisi hiç önemli değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligde ilk defa ilk yarıyı önde kapatıyoruz ama ne zaman iki farkı yakalayıp rahat bir maç izleyebileceğiz çok merak ediyorum...
                  iki farki Lazio'ya kar$i bile yakaladik ama bizdeki bu hastalikta istersen 5 farkla önde ol yinede icin rahat olmuyor...
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligde ilk defa ilk yarıyı önde kapatıyoruz ama ne zaman iki farkı yakalayıp rahat bir maç izleyebileceğiz çok merak ediyorum...
                    iki farkta olsa rahat izleyebilceğimizi sanmyorum maçı örnek lazio maçı ( lazioyla elazığ bir değil ama bizim bu takıma güvenilmez)
                    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• bu olcandan bu kadar ne istiyorsunuz anlamış değilim, hani yerine kimi görmek istiyorsunuz mevcut kadroda, ondan iyisi varda ben mi göremiyorum. hani emre muhabbeti vardı, şenol güneş, tolunay, MRA'dan hiç birinin oynatmadığı acaba diyorum futbolu herkesten daha iyi mi biliyoruz,

hee henrique diyeceksen eyvallah, onu oynatana değil ona muhtaç bırakana laf diyeceksin de neyse.(çok daha iyi bir forvet olmalıydı anlamında)

ilk yarı 3-4 olması gerek ama gol atmamak için elimizden gelen bütün saçmalıkları olağan birşeymiş gibi yapıyoruz her zaman olduğu gibi.
                      En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 16:22.

Yorum

• Birer kaliteli forvet ve orta sahayla bu takım bir şeye benzer. Aksi durumda ancak böyle açık futbol oynayan elazığa karşı üstün oynarız..
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kadir varken olcan'dan aykut'tan tsol bek yaatmaya çalışmak...
                          Ben de bunu anlamıyorum arkadaş.
                          MRA'nın futbolcuların orjinal yerlerinde oynatılması ile ilgili bir problemi var sanırım, başka bir açıklama bulamıyorum.
                          Daha ilk maci.

Umut vaad ediyor ama bu Elazig cok kötü oynadigi icin biraz temkinli yaklasiyorum
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• Hucum bölgesindeki oyuncularımız henriqe hariç fizik olarak çok zayıf.. Yusuf geçen yıla göre acayip kilo fazlası var bu haliyle çabukluk çeviklik beklemek hata.. malouda desen zaten iki üç kere ortaya çıkıyor maç boyu geziyor.. adrian zaten çok güçsüz.. bu takıma önce adam gibi kondisyoner diyetisyen lazım.. bu seviye fizikle ancak orta sıraları zorlarsın.. legia maçın maç boyu fizik olarak ezildik ama maçı aldık.. bu galibiyetler aldatıyor.. lazio maçında ikinci yarı tamamen ezildik adamlar kedi fare gibi oynadılar bizle.. Mustafa hoca futbolda fizik gücün yoksa hiç bi şey yapamazsın bunu sen daha iyi biliyorsun ama teknik bilgin yetmiyor demekkii bu takım böyle zayıf güçsüz

Yorum

• Artik bizimde bir solbekimiz var. Bekle bizi Torino 14-05-2014
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Şimdiye kadar çoktan koparmamız lazımdı maçı.. İleride Olcan ve Henrique'nin futbol zekalarının kıtlığından dolayı sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz...
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X