Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal olsun olcana forvet olmamasina ragmen Henrique den fazla is yapiyor.

Yorum

• Adrian macta degil besbelli...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Yorum

• bu takıma da gol atamıyorsak ...
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Tribünler gene evlere şenlik. Bu takıma böylemi sahip çıkacağız. Varsın futbolcun oynamasın ama sen takıma sahip çıkmalısın.
          Adam 100 de 1milyonluk penaltını vermiyor gene susuyoruz
          Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• Trabzonspor 1 - 0 Elazığspor | Canlı!

Maç kazanıldığı sürece sorun yok. Önemli olan skor, oynanan oyun beni ilgilendirmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• arkadaşlar maçı izleyemiyorum, yusuf sakatlandı mı? durumu nedir, bir bilgi geldi mi?

Yorum

• malouda o pozisyonda pas verir gibi yapıp kaleye vuracaktı.
                akıllı adam öyle yapar.
                bi stoper zaten henrikeye gitti patlat kaleye nedir ne korkunuz var.
                ölümüne trabzon !

Yorum

• AW: Trabzonspor 1 - 0 Elazığspor | Canlı!

Kadir muhtesem

Yorum

• Bu takım isterse Elazığspor'u 10-0 yensin, bu futbol anlayışıyla işimiz çok zor. Bu takım kendisini izletmiyor kesinlikle, önce bile olsak izlemek işkence gibi.

Yorum

• Kadir in 3 asisti olabilirdi bu dakikaya kadar...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Yorum

• Bu goller nasıl kaçıyor ! Bu kadar beyinsiz bu kadar lakayt takım olur mu !!!!
                        McLas was Here

Yorum

• Ben artık oha diyorum, bu maç böyle bitmez, kaçan gollerin acısı çıkar. Zira futbolun değişmeyen tek kuralı " atamayana..." Bu maçta işlemezse , artık kaldırsınlar.
                          Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Oyunu nasil begenmiyoruz ya pozisyon vermiyoruz, spikerin dedigi gibi tempoyu arttirinca pozisyona giriyoruz, hakimiyet bizde. Son hamleler disinda gayet iyi oynuyoruz.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç kazanıldığı sürece sorun yok. Önemli olan skor, oynanan oyun beni ilgilendirmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Maçı uzaylılar kazanmıyor, oyun lig maratonunda önemli. Bu oyunun yetmeyeceği çok deplasmanlar var.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bravo kadir .soldan böyle bindirmeler ve akıllı pas görmeyeli çok oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X