Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şerefsiz bilica.
    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• özledik seni bea Colman ,olcan 1 hafta konusamaz dişini çekti valla parmağıyla,bizimkilerden sadece orda olan ise Soner di,dikkat ettinizmi,biz gönderemedik olcanı Bilica alıp götürüyordu valla
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Neticede farkli kazandik ama futboldan ve atilan gol sayisindan memnun degilim.

Son vuruslarda daha dikkatli olsaydik en az 6 fark atabilirdik,atmaliydik yazik oldu.

Elazig kümeye gider ama bu takim da zirvede kolay kolay tutunamaz bu ,bu macta bile belli oldu.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Lig tv gösteriyormu olayları
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Tuylerim diken diken oldu serefsiz eski şikecinin olcana yaptigi yenilir yutulur degil.birtaneside cikip agzinin ortasina yetlestiremedi o kopegin.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Trabzonspor 1 - 0 Elazığspor | Canlı! (İlk Yarı Sonucu)

Bilica yavşaksın ve hep öyle kalacaksın
              TRABZONSPOR

Yorum

• totos bilicadan erkeklik taklitleri..

Yorum

• Aykut Demir olsa kafayı koyardı ,net
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcanda provoke etti sanki la sus niye konusuyoesun
                    Valla helal olsun , her durumda kendimize suçu atacak bir yol buluyoruz ..

Biraz da kendi adamımıza sahip çıkalım yahu .. Olcan skora bak diyor orda ne var bunda !!
                    McLas was Here

Yorum

• AW: Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Elaziiiuuvvv kümeeyeee, billica çıimen biçmeyeee!! Yallaahhh.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yanliz Olcan'da iyi sabir varmi$...
                        Ben olsaydim Olcan'in yerinde o parmagini farkli bir yerine sokup kirmi$tim...
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• iyi olcan karşılık vermedi.en beğendiğim hareketi de bu oldu

Yorum

• Maçın adamının Onur olduğu bir maçın nesine sevineyim?

Şu haftaya kadar Onur olmasaydı ne yapardık hiç bilmiyorum. Ama bildiğim , bu takım MRA yzünden böyle oynuyor. Adamın kafası 1 gol at üstüne yat. Onuda becerebilse gam yemem. Defans yapmayı bilmeyen saçma sapan bir oyun kurgusu ve her maç 18'mizde salsa yapan rakipler.

Taktiğini de al git MRA!!!!!!!
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Lan maç bitti diye kapadım lig tv'yi olanlara bak inşallah ligtv.com.tr'de verirler görüntüleri.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Yalnız bilica itine sinir olsam da olcanın ağzını çekiştirirken kendimi tutamadım
                                Kaç maç alacağını merak ediyorum bize de yazıklar olsun başka hangi takımın sahasında böyle ağzını yüzünü çekistirebilirdi bilica?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X