Olcan ciksin ama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
bizim pen veremiyen hakem aleyhimize oldumu hemen verebiliyor bu hakemlerin topu serefsiz Allaha sükür kazmamiz gol atti neyse basina got atacagim sözünü tuttu bu sefer en azindanYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Giray in girisi penaltiydi,karar yüzde yüz dogruydu.İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur Onur Onur...
Ama hakemde çok beleş penaltı verdi...
Yerdeki adamın üzerine düştü eleman hakem penaltıyı verdi hemen..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hocam dikkatli bakarsan, Giray topa hamle yapıyor ve adama değmiyor..İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray in girisi penaltiydi,karar yüzde yüz dogruydu.
Adamda fırsattan istifade yerde olan Girayın üzerine bıraktı kendisini...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
yahu ben bir şeymi kaçırdım. Elazığ niçin kümeye? Bir şeylermi oldu???İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElaziğ kümeyeDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum