Stadın durumu rezillik.Trabzon'da pazar günü yapıcağın ikinci bir şey olmamasına rağmen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Çok değil daha 3 sezon önce şampiyon olmuş, sonra 3. Olmuş ve büyük takım standartında oynayan bir takımdan iki sezondur her rakibe ezilen ve rezil bir futbol oynayan takıma geldik. Sorun para da değilmiş anlaşılan, taraftar bu oyunu kabullenmiyor ve görmek istemiyor.Kayıp Geçmişin izinde...
Ozzyfast52
Yorum
-
Bu kadar kötü oynadığımız bir sezonda taraftar maça gitmiyor diye kızmak gülünç. Taraftarın derdi cebinden parasıyla kulübü beslemek mi? Ortada seyirlik bir şey varsa insanlar seyretmek için para verir izler. Bu iş bu kadar basit. 3 senedir çok kötü bir futbol izliyoruz. Bir anda olmuş bir şey değil bu. Haliyle insanların canı da gidip izlemek istemiyor ne var bunda? Takım tutmak için insanların böyle bir zorunluluğu yok. Ben burada haftaya olacak maçı iple çekiyorum ama trabzonda yaşasaydım da bu işkence dolu futbolu izlemeye yılda en fazla 3-5 defa giderdim. Burda yazan trabzon dışındaki insanların çoğu için de bu durum geçerlidir diye düşünüyorum. Bedava bilet, aleni karaborsa vs olayları da cabası.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
ve rakip elazığİlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk atak rakiptenyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum