Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın durumu rezillik.Trabzon'da pazar günü yapıcağın ikinci bir şey olmamasına rağmen
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Trabzon'daki taraftar 20 tl verip takımına destek olmaz ama aylık 80 tl verip de şerefsiz lig tv'ye para kazandırmayı çok iyi biliyor. Yazıklar olsun.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• E be dayi catiya cikacak kadar takatin var da stada gelecek gücün mü yok?
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Dakika:1 - hakem hatası:2

Yorum

• Çok değil daha 3 sezon önce şampiyon olmuş, sonra 3. Olmuş ve büyük takım standartında oynayan bir takımdan iki sezondur her rakibe ezilen ve rezil bir futbol oynayan takıma geldik. Sorun para da değilmiş anlaşılan, taraftar bu oyunu kabullenmiyor ve görmek istemiyor.
            Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Bu kadar kötü oynadığımız bir sezonda taraftar maça gitmiyor diye kızmak gülünç. Taraftarın derdi cebinden parasıyla kulübü beslemek mi? Ortada seyirlik bir şey varsa insanlar seyretmek için para verir izler. Bu iş bu kadar basit. 3 senedir çok kötü bir futbol izliyoruz. Bir anda olmuş bir şey değil bu. Haliyle insanların canı da gidip izlemek istemiyor ne var bunda? Takım tutmak için insanların böyle bir zorunluluğu yok. Ben burada haftaya olacak maçı iple çekiyorum ama trabzonda yaşasaydım da bu işkence dolu futbolu izlemeye yılda en fazla 3-5 defa giderdim. Burda yazan trabzon dışındaki insanların çoğu için de bu durum geçerlidir diye düşünüyorum. Bedava bilet, aleni karaborsa vs olayları da cabası.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Takım iyi ise tribün dolar... Aksi halde böyle...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Olcan ve Henrique her zamanki gibi rezil.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Başkan biletleri bedava yapsa acaba tribünler dolar mı? merak ettim şimdi.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ankarada bile her maç bundan fazla taraftara oynar şu takım ama ben ciddi ciddi istanbulda oynanmak üzere girişimlere başlanması gerektigini düsünüyorum

Yorum

• 3 dakika oldu, kim kötü futbolcu hemen anlaşılıyor

Yorum

• Bu tribünlemi şampiyonluğa oynıyıcan maçları istanbul'da oynayalım daha iyi ruhu kalmamış Trabzon'dakilerin.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• maç için link varmı?

Yorum

• ilk atak rakipten
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk atak rakipten
                                ve rakip elazığ
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X