Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kasımpaşa 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adalet sistemi ile felan olmaz bu isler...

fb-gs nasil aliyorlar maclari ortada...

zaten bu sene hedefimiz sampiyonluk degil buda bir gercek...devre arasina kadar kopmadan 1-2-3 transfer yapip yola devam etmeliyiz...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Maraton açıkta olup ekrem abi diye bağıran şahsı gören oldu mu veya ona yakın olan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• maçı boşverin üzerimize oynanan oyunlardan hala haberi olmayanlar var maçtan sonra elleri arkadan kelepçelenip şiddet uygulanan taraftarlarımızı konuşalım kimsenin umrunda değil 15-18 yaşında geleceğimiz bunlar ve içleri
        nde 3 de kız çocuğu var 17 yaşında neymiş meşale yakmışlar tabi ya bu ülkede meşale yakamaycan polis arabası yakacan polisle çatışacan hırsızlık yapacan o zaman haklısın yazık bu kadar pısırık olmamamız lazım çok yazık futbol umrumda değil
        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonuna,dıbıne,kıtabına,Allahına kadar Mustafa Reşit Akçay.
          Sonunun sonu, dibinin dibi, 4 kutsal kitabın adına, Allah ına, Muhammedine bil cümle gelmiş geçmiş peygamberler melekler ve cinler adına, Malazgirt, Trablusgarp, Çanakkale, İstiklal, Kore, Güneydoğu pkk terörü ve Kıbrıs çıkarmasındaki gazi ve şehitlerimiz adına, şu anda ismini anımsayamadığım tüm savaşlarımızdaki gazi ve şehitlerimiz adına, şu anda ölmüş olup mezarlarında bir Fatiha bekleyen tüm mümin kardeşlerimiz adına MRA İSTİFA.
          TRABZONSPOR.

Yorum

• Bu oc Ozgur Yankaya aklima geldikce cildiriyorum

Yorum

• çok hakkımız yendi çok küfrettim hakemlere ama özgür yankayaya ettiğim kadar değil...allah belasını versin..frikikte attığımız golde bile şüphelenip hakeme baktım resmen..(eskişehir de bülent yıldırım 2005te cem papila hariç)
              penaltı tartışılır vermedi eyvallah aykutun pozisyon aynı faulden 4-5 kere yaptı diye sarı verdi ona da eyvallah..
              ama geri kalan her şeyi ama her şeyi komple hatalı şerefsizin..
              En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 30.10.2013, 20:17.
              aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sonunun sonu, dibinin dibi, 4 kutsal kitabın adına, Allah ına, Muhammedine bil cümle gelmiş geçmiş peygamberler melekler ve cinler adına, Malazgirt, Trablusgarp, Çanakkale, İstiklal, Kore, Güneydoğu pkk terörü ve Kıbrıs çıkarmasındaki gazi ve şehitlerimiz adına, şu anda ismini anımsayamadığım tüm savaşlarımızdaki gazi ve şehitlerimiz adına, şu anda ölmüş olup mezarlarında bir Fatiha bekleyen tüm mümin kardeşlerimiz adına MRA İSTİFA.
                Kisa ve net: Cok beklersin.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hakemle ilgili : İnce ince değil kalın kalın doğradı. Ama penaltı için biz bile burada fikir ayrılığı yaşıyorsak o zaman kararı doğru demektir.
                  Hocayla ilgili : Bundan daha iyisini yapabilecek bir hoca olacağını pek sanmıyorum. ( Puan anlamında söylüyorum, oyun değil )
                  Takımla ilgili : Orta sahada yaratıcı oyuncu yok, ileride forvet yok , bu kadro ile bu kadar maalesef.
                  Taraftarla ilgili : Takımın taraftarı ateşlemesini bekledik, taraftar takımı ateşleyemedi.
                  Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• arkadaşlar okuyorum yazılanları ama boşuna kavga edip duruyoruz

olcanın pozisyonu penaltı değil çok örnekleri var

gelelim hakem hatalarına : Nedeni belli beyler ne ile uğraşıyoruz şu sıra şikecilerle eeeeeeeeeee o zaman hakemlerinde aziz federasyonundan olması normal değil mi

ama gelelim asıl konuya bu hakem hataları bu sene oldu sadece shota bile biliyor adamın kafasına kazınmış buda fener maçımı diye

mustafanın gördüğü kırmızı kartı nasıl verdi o vijdansız ben anlamadım adamın beline sarılmış ve çehresini adamın kolunun oraya uzatmış isterseniz pozisyonu izleyin mustafanında bir anlık siniri bu sonucu hazırladı ama o verilen 3 maç cezaya ne demeli

ama kasımpaşa maçını kaybetmemiz nedeni hakem hatalarımı biz adam gibi bir top oynayalım hiç bi hakem bizi yıkamaz siz rahat olun

bizi yıkan amatörlük bakın aykuta verilen sarı kart hatalı neden itiraz edip maçı mahvediyor

neden henrique olcan birbirine pas vermiyor

ben tam anlamıyla aykutada kızmıyorum bunuda ekleyim sen bir topçuyu al oynayamacağı belli bir mevkiide oynat sonra yapamayınca oluşan stresin bir sonucudur bu kırmız kart sol bek yok oraya koyduğu topçuların hiç biri tutmadı

Yorum

• futbol mevkiler oyuncular itibarıyla birbirine bağlı halkalar gibi diğer halkaların dörtdörtlük olsun ama içinde iki halka olmasa biribirine bağlayıp bütünü oluşturamıyorsun

bakın size son olarakta olmayan forvet halkasından bahsedeyim forvet yok takımda

ne oluyor gole yakın topçular kendii işinden ziyade o makama göz dikiyor kendi işini unutuyor

bir açık oyuncu gol attırmakla görevlidir gol atmakla değil ama orda o mevkiyi dolduran adam olmayınca adamlar tarzanca herkes başına buyruk davranıyor

adrianı sevmeyenler var o bölgede o bağlantıyı en iyi kurabilen topçu o çünkü oyun yapısına bakın adam attığı gollerle değil yaptığı ara paslarla ön plana çıkıyor

arkadaşlar bu takımın şu bu hedefe değil takım olması için kanayan yaralarını kapatması lazım

sol bek- forvet

hatta senin kadronda hiç forvet olmadığı için iki forvet almalısın

bu alınacak forvette yerli olması gerek mutlaka alınmalı bu muhammmed demir

bu şekilde biz ancak bir takım olabiliriz

Yorum

• Maç sonu çıkışta Taksim-Bakırköy otobüsünde kimler vardı

Aklıma geldikçe hala gülüyorum. )
                        *
                        *
                        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• maç olcan ve onur yüzünden kaybedildi
                          olcan bencillik yapmasa onur 1 ve 2 golde hatalıydı

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi

Beklemeye razıyım. Eninde sonunda gidecek bu çapsız, vizyonsuz, Hoca müsveddesi.
                            Sene 1988.

Şenol Güneş ilk defa Trabzonspor'un başına geçtiğinde ben de sizin gibi beklemeye başlamıştım.

Sene 2013.

Hâlâ, artık bir gün geri dönmeyeceğine dair bir garanti duymuyorum.

Yani dostum...

Bunlardan kurtulmak için bir hayli beklemeniz gerekecek.

İnşaallah ömrünüz vefâ eder.

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Kasımpaşa 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Bizde mi küfür edelim ?
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• AW: Kasımpaşa 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Size iyi beklemeler ozaman.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X