Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kasımpaşa 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş haklısında bugün Kasımpaşa tarihi fark yapabilirdi. Bizde onlarda 5 kat büyüğüz. Belki daha fazla...
    kadro olarak bizden iyiler sonux doğal
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak atolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olcanın pozisyonuna penaltı demek hakikaten geri zekalılıktır. Isakson kesinlikle topa müdahele ediyor, penaltı nasıl oluyor biri anlatsa iyi olur. Aykut sende ne itiraza devam edersin cek git işte... Bosingwa ve olcan en çalışkan oyuncularımızdı.
      neler verildi oda verilebilirdi çünkü kalecinin müdahalesinden sonra olcanı da düşürmese olcan belki yetişebilirdi bu pozisyona penaltı istemenin adı geri zekalılık değildir önce bunu öğren sadece verilebilirdi ama 50 haftadır vermiyorlar
      2- aykutun pozisyonuna faul çaldıktan sonra kartla gelen adam düpedüz o.ç. Dur aykut faulü kabul etti döndü arkasına baktı şerefsiz kartla geliyor napıyorsun sen dedi sadece o kadar ve itirazında kesinlikle küfür etmedi

bu hakeme suç bulmayıp kendi taraftarına ve futbolcuna laf söylemek bence tam bir gerizekalılıktır

görüntüleri tekrar tekrar izledikten sonra aykuta laf söyleyen tam bir gerizekalıdır

bu maçı yusuf ve maloudanın kötü futboluyla kaybettik sadece o kadar ve kasımpaşa haketti
      BOSİ VE OLCAN KONUSUDA İSE TAMAMEN SANA KATILIYORUM BENCE SAHANIN EN İYİLERİYDİ ÇOK İSTEDİLER AMA OLMADI
      En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 28.10.2013, 23:42.
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bünyamin gezerin ne oldugunu anlamak icin bucaspor 3-5 fenerbahce
        bu maci izlemek yeterli.
        haklısın daaa, pozisyonu yavaşlatmış halde gösteriyorlar, orda bile kıvırıyo. yok işte olayın mihenk taşıymış, pozisyonun başlangıcıymış. la olm adam topa varuyor sen adama, bunun daha izahı mı olur?? Şerefsiz heriff..

Yorum

• bu zor günlerimizde birlik olacağımıza bir birimizi yiyoruz.üstümüze yok zaten..

Yorum

• İlk olarak leons61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2010-2011 de ben şampiyonluk kutlamadım..sokağa inip manyak gibi bağırmadımki..yaşadıkmı böle bişey...yaşattılarmı..yoksa bizde biliyruk 2010-11 şampiyonu olduğumuzu
            Kutlayacaksın kutlayacaksın,hiç kafanı yorma

Olan biteni daha rahat görsünler,sahaya yansıyıp yansımadığını anlasınlar diye Şikecilerin camını sileceğiz
            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Neden millet Barcelona'nın maçlarını seyrediyor veya Bayern'in veya Dortmund'un da İtalya ligini seyretmiyor?
              Futbol iki nedenden seyrediler ya taraf olduğunuz içinn ya da zevk aldığınız için.
              Futbol zevk vermiyorsa taraf olarak seyretmekte biryere kadar.
              Mustafa Hoca çok karakterli bir adam, iyi bir Trabzonsporlu, idealist ben de bu takımın başına geldiğinde işin romantizmine kapılıp çok sevindin ama gel gör ki oynanan oyun beni futboldan soğutuyor. Son 10 senedir hayatımda en az maç seyrettiğim sezon bu sezon. İçimden gelmiyor maç seyretmek. Kazansak bile çile çekiyorum maçı seyrederken.
              Yok hakem kırmızıyı niye vermişte, yok neden penaltımızı vermemişte. Arkadaş 11 kişi oynuyor da ne oluyor. Şu takım maç kazanırken bile futbolundan zevk alan varmı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kasımpaşa tarıhi farkmı yapardi?
                Dostum maçı izlemedin herhalde. Adamlar son 10 dakika maçı bırakan takımızın üzerine doğru düzgün gelmediler. Geldiklerinde ya ayakları kaydı topa vuramadılar yada vurdukları defanstan döndü. 3 gol yedin hatırlatırım. 5 olsa tarihi olmaz günlük olurdu senin için. Afiyet olsun.
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Futbol konuşmak istermiyorum. Oyuncuları konuşmak istemiyorum. Olcan'a bile kızasım yok. Art niyetli bir hakem çıkmış sonuç belli bu maçı kazandırmayacak. En fazla beraberlik. Trabzonspor Başkanı adamım diye ortalıkta gezmesin. Çok açık söylüyorum etek giysin dolaşsın. Adam değil.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tolgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu zor günlerimizde birlik olacağımıza bir birimizi yiyoruz.üstümüze yok zaten..
                    Trabzonsporlunun 1 numaralı uzmanlık alanıdır bu: Bölünerek çoğalmak.
                    Her halükârda birbirini yemek.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kadro olarak bizden iyiler sonux doğal
                      Buda ağlanacak halimizin en güzel göstergesi desene. Senden 5 kat küçük takımın senden iyi kadrosu var.
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Üzülüyorum...

Çok üzülüyorum.
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Şimdi maçtan geldim...Bilet bulamadığımızdan Kasımpaşa maraton tirübününden izledik...Kasımpaşa tarafında %20-30 Trabzonsporlu vardı...

Yazık...Bu Henrike,bu Janko 'yu bu takıma alanlara yazıklar olsun...

Yazık...Kocaman laflar edip,kulağı çekilince sinen yönetime...Hakem o kadar kolay kartlar gösterdi ki gözümün önünde...Özellikle Onur'un "BEN KAPTANIM" haykışından sonra kart görmesi tam anlamıyla bizim şamarlandığımızın göstergesi!!!...

Yazık...Maç esnasında kendi arasında kavga eden Tranzonsporlulara...

Yazık...Hocaya yazık kelimesi bile fazla...

Böyle gelmiş böyle gidecek,korkarın Vallah!...

Yorum

• Ayrıca burda hep olmayan seylerı toz pembe yalanlarmı soyleyelım buraya uye olurken yanlısıkla bır sozlesme falanmı imzaladık anlamadım derdiniz ne sizin herkez gordugunu anladıgını yazar. bu takım rezalet ne yaptıgı belirsiz sahada bireysel olarakta bazı futbolculara iyi kotu hak ettıklerı verılemesı lazım
                            basta giray denen vasıfsız elemanın kulupten uzaklastırılması lazım

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbol konuşmak istermiyorum. Oyuncuları konuşmak istemiyorum. Olcan'a bile kızasım yok. Art niyetli bir hakem çıkmış sonuç belli bu maçı kazandırmayacak. En fazla beraberlik. Trabzonspor Başkanı adamım diye ortalıkta gezmesin. Çok açık söylüyorum etek giysin dolaşsın. Adam değil.
                              Olcan'a kızasım var,sövesim de var !
                              Trabzonspor'un oyuncusu o pası verecek !
                              Lamı cimi yok !
                              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dostum maçı izlemedin herhalde. Adamlar son 10 dakika maçı bırakan takımızın üzerine doğru düzgün gelmediler. Geldiklerinde ya ayakları kaydı topa vuramadılar yada vurdukları defanstan döndü. 3 gol yedin hatırlatırım. 5 olsa tarihi olmaz günlük olurdu senin için. Afiyet olsun.
                                Dostum yedığımız goller harıcınde ıska geçtıklerı çarprazdan tek top var başkada bışey yok ne farkı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X