Nasıl iştir arkadaş bayramda Trabzon'da olacağım ama pazar günü saat 2'de dönüş için otobüse bineceğim. Avni Aker'de izlemeyi bırak televizyondan bile maçı izleyemeyeceğim
iyi akşamlar herkes aynı doğrultuda yorum yapmış yeneriz
size soruyorum şimdi ligin 3. haftası nasıl konuşuyorduk malouda biraz daha etkin olmalı çalışmalı bosigwa cukkadan oturdu
Allahım sesimi duydun kurtardın bizi şu zekiden
Averaj düzeltme zamanı.
Ciddiyetle oynar ve kazanırız inşallah.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
ayaklarınız yere bassın beyler. bu takımın sağı solu belli olmuyor.
Her hocanın belli bir sistemi vardır. MRA nın sistemide önce güvenlik üzerine belliki.
Şuana kadar güzel işler yaptı açıkcası. Ne kadar eleştirsekte yaptı.
Bir sonraki hamle devre arasında gelebilir. Takımın gerçek anlamda eksik yerlerine takviyelerle zaman içinde istediğimiz oyunu görebiliriz.
ama şuan fark atarız şukadar atarız deme zamanı değil.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
bu takim kimseye fark atamaz.tahminim yinebrezalet bir oyun geride bekleyen bir takim ve 1-0 kazaniriz veya 1-1 bbiter hangi doneye bakarak fark atariz diyorsunuz takimin oynadigi futbol oryadayken.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum