Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Yumlu ‏@Yumlu22 6 sa
    Kelebek gibin ucar ari gibin sokarim kafa golu bizim isimiz affetmem yazarim..

Mustafa Yumlu ‏@Yumlu22 6 sa
    Milyon euroluk forvedlerimizin yapamadigini götümlan yaptim daha ne istiysiniz?

Mustafa Yumlu ‏@Yumlu22 7 sa
    Bizım tribunler yıldız tilbe şarkısı söyliyler, alkol kullanmaduğum halde kalenin arkasina geçi iki dene bira çakasım geldi, etmayın uşaklar

Mustafa Yumlu ‏@Yumlu22 10 sa
    Baskan "seni gömecek yer bulamam" der Malouda "adimi googlea yaz kim oldugumu ögrenirsin" der hep olduk atarli banada habule bi cümle lazim

Bunlara Mustafa bile gülüyor
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Firsatlarimiz oldu. Hatirlarsaniz gecen sene Olcanin kadikoyde kacirdigi 100% gollerle galibiyeti kacirmistik. Bu sene sansda bizden yana (simdiye kadar ) ve sikecilerde okadar da iyi degil. Yenebiliriz yani ve yeneriz de insallah!
      Arka sayfada o maçı belirttim,Olcan'ın saç baş yoldurduğu.Berabere bitmişti maç...

Şikeciler iyi değil evet ama biz de yeterince iyi değiliz....

Takım kazanma alışkanlığı yakaladı iyi kötü.fener maçından ben de ümitliyim tek bir şartla.Mustafa hoca takımı maçın en başından geriye yaslarsa iyi olmaz bizim için.Yenmek için çıkmalıyız sahaya,beraberlik için değil..

Kim ne derse desin,maçın skorunu belirleyecek olan Mustafa Hoca'nın oyun tercihidir....
      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 00:03.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Golcü alana kadar Jankonun fızık gücünden yararlanmalıyız.Ilkerın dediği gıbı adam resmen 2 Konyalıyı bı oyana çektı bı bu yana.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arka sayfada o maçı belirttim,Olcan'ın saç baş yoldurduğu.Berabere bitmişti maç...

Şikeciler iyi değil evet ama biz de yeterince iyi değiliz....

Takım kazanma alışkanlığı yakaladı iyi kötü.fener maçından ben de ümitliyim tek bir şartla.Mustafa hoca takımı maçın en başından geriye yaslarsa iyi olmaz bizim için.Yenmek için çıkmalıyız sahaya,beraberlik için değil..

Kim ne derse desin,maçın skorunu belirleyecek olan Mustafa Hoca'nın oyun tercihidir....
          Katiliyorum. Zaten buyuk maclarda cesur oynayamazsak her turlu yeniliriz.

Yorum

• Özellikle ilk yarı yine hocanın yetersizliği sinirlerimi ciddi anlamda bozuyordu. Zokora gibi üst düzey bir ön liberonun yanına dünyanın en boş oyuncularından birisi olan Aykut'u ısrarla oynatıp takıma 0-0a yatın kapanın aman ileri gitmeyin şeklinde ki komutu hocanın en baş yetersizliğidir. İlk yarı sonu buna kendisi bile dayanamadı hissettiği baskıyla o Aykut'u oyundan aldı o komutu geri çekti. Konya takımını Trabzon'da yenmeye bu düzende bir 45 dakika yeterli de oldu. Bu adamı bu yüzden yerden yere vuruyorum Trabzonspor'u lige yeni çıkmış bank asya kadrosuyla birinci ligde mücadele eden bir takım gibi yönetiyor sahada. Bunu kabul etmem mümkün değil.

Golden sonra yine çekimser ve hatalıydı. Malouda'yı Zokora'ya partner oynatacağına Zokora-Abdülkadir yapıp tipik 4-2-3-1 şeklinde devam etse skor daha farklı olurdu. Ciddi bi uyarı yapılmalı yönetim tarafından şu kapanma skor koruma çekimser olma durumlarını çok fazla abartıyor.

Bu sene ilk kez kendisini ikinci yarıyla başladığı doğru hamleleri için kutlarım. İlk kez kutluyorum kendisini Trabzonspor başında. Yine çok hatalı başladığı maçta bu sefer hatasını anladı.

Yorum

• takimi begendim...bende bir tuhafllikmi var?
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Murat,umarım anlamıştır artık.....
                Aynı yanlışlarda sürekli ısrar etti hoca...
                Şöyle bir kendini toparlaması lazım .

Takıma 1461 muamelesi yapıp durmasın.....

Umarım bundan sonraki maçlarda bu farkındalığı sahaya yansıtır....
                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 00:15.
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Murat fena adamsın vesselamtespıt ve teşhis önerılerıne katılıyorum.

Yorum

• Yeniyoruz mu ? Evet yeniyoruz.. Amma çok tatava yapıyosunuz ya başkan değişmiş hoca değişmiş gelir gelmez Barcelona gibi top oynamamızı mı bekliyosunuz anlamıyorum. Az sabredin kardeşim istatistikler ortada iyi kötü yeniyoruz sonuçta. Biri hocayı istifaya cagırır biri yönetimi istifaya cagırır. Ulan kim gelecek? Gelecek olan adam 2 haftada Dortmund-Munih falan mı yapacak takımı? Yooo. Eldeki malzeme bu 1 sezon sabredin anasını satayım ne çok biliyosunuz ya..
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Arkadaşlar şu gerçeğıde bı zahmet gözardı etmeyın.bu takımın büyük çoğunluğu daha 4 ay önce maç kazanmayı bılmeyen ruhsuzlar ordusuydu.eksık 2-3 bölgeye ıyı oyuncular transfer edilirde tutarsa takım ıyı oyunuda oynar.

Yorum

• Abiler bu takım boş takım değil. Yani şu hat Zokora-Colman-Yusuf-Adrian-Malouda hattı hiç boş değil. Oturduğunda hele şu hat ligin en iyi 2-3 hattından birisi olur. Sen bu adamların olduğu takıma ısrarla bank asyadan yeni gelmiş kadrosunu korumuş takviye yapamamış takım muamelesi yapıp bu şekilde küçük takım yönetir gibi yenemiyorsan yenilme diye başlayıp ileri çıkmayın kontra oynayın komutu verirsen bunu Trabzon'da ki Karabük ve Konya maçlarında bile yaparsan seni yerden yere vurur büyük takımın taraftarı. Benim kabul etmediğim durum budur. Zokora'yı çok beğeniyorsun tamam bende çok beğeniyorum. Zokora gibi üst düzey ön liberonun yanına vasıfsız bir adam koyarsan bu fazlalık olur takımı bozar mevkiler arası iletişimi de yok eder. Zokora-Aykut durumu hep buydu. Bunu bozdu o komutu geri çekti bi şekilde takım maçını aldı. Umarım ikinci yarıya başladığı hamleler bundan sonra ki tercihleri olacaktır.

Colman acil takıma monte edilmeli takım kesinlikle seviye atlar. Colman, Colman olup maçları düzenle oynamaya başlasın takım direk seviye atlayacaktır. Buna adım kadar eminim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar şu gerçeğıde bı zahmet gözardı etmeyın.bu takımın büyük çoğunluğu daha 4 ay önce maç kazanmayı bılmeyen ruhsuzlar ordusuydu.eksık 2-3 bölgeye ıyı oyuncular transfer edilirde tutarsa takım ıyı oyunuda oynar.
                          Devre arası Bamba, Alanzinho ve Henrique-Janko ikilisinden birisi gönderilsin, sol bek ve santrafor alınsın yeterli olur. Diğer hamleler yaz için yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Devre arası Bamba, Alanzinho ve Henrique-Janko ikilisinden birisi gönderilsin, sol bek ve santrafor alınsın yeterli olur. Diğer hamleler yaz için yapılabilir.
                            4 ünü de göndersek
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              takimi begendim...bende bir tuhafllikmi var?
                              bi doktora görün istersen
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• karabükte boyumuzun ölçüsünü alırız , kayseri macında hersey belli olur , konya macında çekirge sıcrayamaz derken fener macına kadar geldik fenere yenilirsek bu takım kötü bak işte gördünüz denecek o arada bi bocalama yaşıcaz umarım o karısıklıgı kısa surede atlatıp ertesi hafta tekrar galip geliriz
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X