Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu MRA, mamülü sihir ve şans faktörü, yenemez derlerdi ama yenerdi, yenilir gibi görünürdü ama yenerdi. yakıtı gazdı, bizi kanser ederdi. Zamanla MRA değişti, 1461'den TRABZONSPOR'a geldi. Trabzonspor saflara ayrıldı önce. Sonra tutku öfkeye, saygı nefrete dönüştü ve biz kazansakta mutlu olmayı unuttuk. Oysa galibiyetler olmazsa MRA olmazdı, bizleri kanser eden o anlar olmazdı. efsaneler, imkansız hayaller, unutulmaz zaferler olmazdı. Kötü futbola rağmen kazandıktan sonraki mutluluk gözyaşları olmazdı. Dinle arkadaş, bu MRA'ya iyi bak çünkü bir parçasısın, kalbinle oyna, sevginle alkışla ve tadını çıkar. Çünkü MRA, ne tuttuğun takım, ne kazandığın maç, ne de şampiyonluk kupası, çünkü MRA, MRA'dan çok daha fazlası

Komedi gibi maçlar oynuyoruz yemin ederim. Bu futbol, bu sonuç, aklım almıyor. Kötü oynayıp kazanmanın kitabını yazacak MRA.

Bana haboyle Puyol gibi Bekanbaur gibi iki tane forvet lazım

Yorum

• Hocanın bahsettiği sihir Kadıköy'de de işe yarıyormuş beyler kesin bilgi yayalım.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bosingwa'nın kaşının kılıyık hülooğğ!

Soner geçmiş olsun, o pozisyonda faul bile çalınmadı, sizi hakem diye oraya koyanın ben!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bosingwa reisi izlemek o kadar güzel ki kaşlarına kurban
          http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• İkinci yarı futbola benzedi oynadığımız şey

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• MRA en iyi maçını yönetti. değişiklikler çok yerinde ve doğru bence. İnşallah böyle devam eder çok önemli 3 puan.

Yorum

• Hoca doğru formasyonu ikinci yarının başında buldu. Bu takım eğer oynayabilecekse ancak ileride Janko ve yanında yancısı olarak Henrique ile oyunu rakip yarı sahaya yıkabilir. Bu iki oyuncu da tek tek istenilen etkiyi yapamaz, bkz: Janko girmeden Henri. bkz: Henri çıktıktan sonra Janko.

Büyük maçlar haricinde bu ikiliyi sıklıkla oynatmalıyız. Ancak şikeciler ile yapacağımız maçta böyle başlamayı riskli görüyorum, gerçi Aykut Akgün'ün oyuna katkısı sıfır dolaylarında gezdiği için denenebilir ama oyuncuların alışık olmadığı bir formasyon ve sistem olması nedeniyle geri tepmesi daha muhtemel.

Yorum

• Vallahi sahadaki futbola falan bakmıyorum ben üç puanı haneye yazdırdık mutlu oluyorum deneyin gerçekten işe yarıyor

Sahadaki futbolu sorgulamaya kalkarsanız işin içinden çıkamıyorsunuz sonuçlara odaklanalım
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bosingwaa tabiri caiz ise şaraaaaap şaraaapp
                    bu arada maçı 2-0 kazanacağımızı söylemiştim maçtan önce
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• gol yumlunun yumluya çarpmasa yön değiştirmez kaleci tutardı büyük ihtimal...

ne gısganıysınız olm adam gıcıylan gol attı

Yorum

• neyse oyle boyle 2-0

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bosi Reis ve Yumlu çok iyiydi.

Aykut Demir, Zokora, Adrian iyiydi.

Janko ileride iş yapamıyorum deyip geri geldi biraz, yine hayal kırıklığı

Soner'in çıkması onun resitalinden bizi mahrum bıraktı

Bu takım neden 90 dak. iyi oynamaz anlamıyorum, ilk yarı çok kötüydük.

LAZIO'ya konsantre olmalıyız.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Karadır Kaşları BOSİNGWAAAAA
                            Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                            https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Kume duser dedigimiz takim puanlari topluyorsa 3'er 3'er ben iyi futbol gormek icin beklerim...

Yorum

• Hücum varyasyonlarini cogaltmak lazim. Duran top golü olmasa yine zorlanirdik gol atmakta.

Devre arasi umarim iyi bir Forvet alinir takima, seri bir isim lazim bize.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X