Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha bu arada dünyanin her yerine gol Maloudaya yazilir.Yumlu seviniyor birde orda top carpti lan sana
    Klas bir Adam hayir ben atmadim dercesine tepki verirdi
    kalas mı oldu klas mı oldu şimdi Yumlu şaka bir yana bugn mustafa da iyi top oynadı aman nazar değmesin..
    https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• Beklentimi yüksek tutmuyorum ben taraftar olarak bu sene maçlardan önce ve galip gelince de mutlu oluyorum bu günkü gibi.
      Yalnız şunu hepimiz iyi gördük ki, işini iyi yapan iki-üç tane yıldız topçun oldu mu seyrettiğin maçtan keyif alıyorsun.
      Tebrikler ve teşekkürler
      Fanki tonki zonki...

Yorum

• futbolu beğenmıyorum ama bu takım bu oyuncularla ancak bu kadar oynayabılır

hızlı ayaga pas ve kontra atak oynayabılecek takım degılız

zokora aykut adrıan henrıque bunları yapabılecek oyuncular degıl

3 puan net bı skorla candır.

Yorum

• Yahu o gol Malouda'ya yazılmalı arkadaş Mustafan'ın kıçına çarpıp girdi olmazki
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• boss sağ bek oluomuş sağ bek anlayışım değişti allahıma serkandan zekiden bosingwaya ah bide sol bek bulsak
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Her zaman diyorum elestirelim ama KAZANAN HAKLIDIR
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Sonerin omuzu cikmis

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öyle birşey olması zordu...Adam kafayla gol atma peşinde değildiki...Bütün pozisyonlarda janko arka direğin orada duruyordu...Kafayla vurma düşüncesi olsa ortada durması gerekirdi...
                  Almedia bütün kafa gollerini arka direğin orda atıyor.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

çift ön libero oynadığımız her maç eziyet çekeriz.
                    2.yarıda sadece bir degışiklik ile maç döndü.
                    Hücumda 1 oyuncu fazla ile oynamanın farkı büyük.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Şu oynana oyundan memnun olan varmı? Ben değilim!

Ama bi şekilde kazanıyoruz Bilmiyorum hangisi kötü oynayıp 3 mü yoksa iyi oynadıp 1 veya 0 mı
                      yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                      ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• 2.yarı birazdaha iyiydik ama yine de istenilen seviyede değiliz,Bossingwa sürekli üzerine koyup ounuyor,zeki çok şanslı bir şeyler katar kendine umarım,Janko daha ,istekli olması lazım,Adrianda ileride topu ayagıında tutan tek oyuncumuz,iyi bir colmanda olursa bi şekilde devreye kadar ,ilk 4 ün içinde oluruz,iyi, bir golcü transferi ile,ligi ilk 3 içinde bitiriririz..
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• mustafanın 2 golü var bi sezonda fazlasını beklemeyin
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Re: Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ha bu arada dünyanin her yerine gol Maloudaya yazilir.Yumlu seviniyor birde orda top carpti lan sana
                            Klas bir Adam hayir ben atmadim dercesine tepki verirdi
                            Fifanin kurallarina gore eger topun yonu degisirse gol o kisiye yazilir.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
                            Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• fazla soze gerek yok bosıngwa bosıngwa bosıngwa..bu arada konya 1.dakıakda topu bos kaleye atsa macı cevırecek gucumuz yoktu ozellıkle ılk yarı rezıl oynadık..2.yarı golu attıkdan sonra takım rahatladı..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ıyı bı serı yakalıyoruz. önümüzde kı lazıo ve fener maçını kazansak çok çok ıyı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X