Takımı beğenmiyoruz ama sonuçlar iyi. Lazio yuda yenersek şaşırmam. Mustafa karambole bi tane atar nasılsa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Bosingva konusunda gerçekten yorum yapmak istiyorum. Bu kadar yerinde ve zekice oynayan bir sol bekımız uzun zamandır olmamıştı. Gerçekten çok faydalı oynadı, Sol tarafı resmen kapattı, top kazandı takımını atağa kaldırdı çok çok beğendim.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Katılıyorum....İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingva konusunda gerçekten yorum yapmak istiyorum. Bu kadar yerinde ve zekice oynayan bir sol bekımız uzun zamandır olmamıştı. Gerçekten çok faydalı oynadı, Sol tarafı resmen kapattı, top kazandı takımını atağa kaldırdı çok çok beğendim.
Tecrübeli ve aklı başında bir futbolcu....Ezbere,dam dum oynamıyor...
Ve de hızlı...Dikine oynuyor.....Biraz daha ısınsın takıma yeter ki...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Oynayarak toparlar ancak...Hocaya bağlı.....İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJanko yavas yavas toparlar kendini.. hic hazir degil cünküArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Cok yanlış dusunuyosun trıbunun takıma katkısı -1İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünün takıma katkısı "0"...
Yorum
-
Adrian sonradan toparladi iyi oynadi. Janko'yu beslemek lazim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum