Halen daha kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Gekası durdurursak maç bizim agalar Yumlu reyiz Gekası yiyecek merak etmeyin skor tahminim 2-1 yeniliriz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
eger skor dedigin gibi olursa adresini ver kına gönderecegim.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGekası durdurursak maç bizim agalar Yumlu reyiz Gekası yiyecek merak etmeyin skor tahminim 2-1 yeniliriz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İnşallah İlker abi inşallah.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlırız Emrah,rahat ol.....
Hep aklıma Ersun Yanal döneminde kaybettiğimiz maç geliyor, inşallah bu sefer alırız."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Sebep?İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger skor dedigin gibi olursa adresini ver kına gönderecegim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
birde dalga gecerek yenilecegimizi soyluyorsun.Bazen hangi forumda yazdıgımı şaşırıyorum.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebep?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Dalgalık durum yokki 65 puan aldigimizda bile 1 0 kaybettik bu maçtı birdeİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde dalga gecerek yenilecegimizi soyluyorsun.Bazen hangi forumda yazdıgımı şaşırıyorum.
Denizli vardı 2 0 yine sabah macıydıGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
onu size demedim.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalgalık durum yokki 65 puan aldigimizda bile 1 0 kaybettik bu maçtı birde
Denizli vardı 2 0 yine sabah macıydı
Diger arkadaş yok mustafa gekası yer rahat olun ,yok biz 2-1 kaybederiz.
Yeter arkadaş ne zaman destek olacaksınız?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum