Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seri 4-5 galibiyet almak lazım Fatih Terimlede Galatasarayın Yolları ayrılmş Gs bu sene şampiyon olamaz Fb ile Bjk arasında geçer.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Ister begenin ister begenmeyin güzel galibiyetti

adamları seneledir yenemiyoruz

adrianla maludanın maçtan cıktıktan sonraki kenarda görüntüleri takım olmaya işaret

bi söz de digitürke allah belanızı versin yusufun faulunu bi kere göstermedi böyle sey olmaz

yatacak yerinizz yok sizin

Yorum

• Gol yemelerine rağmen 61.dakikada Trabzonspor lehine bağıran Kayserispor taraftarına da ayrı bir parantez açalım.Kolay kolay kimse yapmaz,arada demek ki gerçek bir bağ oluşmuş.Teşekkürler.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Düşünün adrian ve henriqeden medet umuyoruz. . .
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• 3 puan iyidir

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yetersiz kadro ve kısır oyunla kazanabildiğimiz her puan bir başarıdır.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• henriqenin ilerde top tutamadığını söyleyenlere katılmıyorum- sadece kayseri maçında bile kaç kez topu sakladı oyaladı ancak yaklaşan ve hücuma destek veren çıkmadı. yalnız kalıyor ve rakiple boğuşuyor mecburen. sağında solunda hızlı ve hücuma çıkan iki kişi olsa hem adam eksiltmekte hem de asist yapmakta yetenekli biraz ağır o kadar
                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• henrique santrafor değildir diye afiş yatptırazaum

kardeşim bu adam tek santrafor oynatılıyor onun suçu değil

siz adamdan iyi bir santraforun yapacağı şeyleri bekliyorsunuz adamın suçu değil.

santraforun yanında oynar arkasında oynar kanat forvet oynar ama tek Santrafor da Fatal Error.

gayreti gayet yerinde,tek oynatılıyor bu yüzden adama kızamıyorum...
                  sakin olun...

Yorum

• maçı kazanmak başarı hele ki bu futbolla.
                    Maçın başlarında takım bana önceki haftalara göre daha diri daha dikine oynuyor gibi gözüksede daha sonra bunun yanlış bir gözlem olduğunu anlamak çok geç olmadı...

Mustafa Hoca nın Trabzonspor un hocası olmadığı bu maçta bir kez daha ortaya çıktı

dk 60 forvet oyuncusunu çıkarıyorsun...
                    Şaka gibi... Söylenecek başka birşey bulamıyorum...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gol yemelerine rağmen 61.dakikada Trabzonspor lehine bağıran Kayserispor taraftarına da ayrı bir parantez açalım.Kolay kolay kimse yapmaz,arada demek ki gerçek bir bağ oluşmuş.Teşekkürler.
                      karşılık olarakta 90. dakikada bize her yer trabzon diye bağıran bir taraftar grubu. insan biraz empati yapar arkadaş

Yorum

• Teşekkür
                        Kayseri deplasmanı esnasında gerek maçtan önceki gün çiftlik evinde, gerek maç günü kulüpte ve şehirde bizi biran olsun yalnız bırakmayan başta Kayserispor Başkanı Recep Mamur olmak üzere tüm Kayserispor Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdikleri nazik davranış ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu
                        Resmi Site
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşekkür
                          Kayseri deplasmanı esnasında gerek maçtan önceki gün çiftlik evinde, gerek maç günü kulüpte ve şehirde bizi biran olsun yalnız bırakmayan başta Kayserispor Başkanı Recep Mamur olmak üzere tüm Kayserispor Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdikleri nazik davranış ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz.

Resmi Site
                          demekki baskan Mamur'u gömecek yer bulamadi.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• o gömecek lafı için gerekli açıklama yapılmıştı. basının uydurmasıydı.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düşünün adrian ve henriqeden medet umuyoruz. . .
                              yaa adrıann gıbı oyuncun mu var senın neyın kafasını yasıosunuz ya tamma henrıke bu takımın topcusuu deılde adrıan bence lığın en kalıtelı oyuncuları arasında
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teşekkür

Resmi Site
                                Güzel şeyler bunlar,seviniyorum ben bu güzellikleri görünce,duyunca,
                                aynı güzellikleri biz de onlara yaparız umarım.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X