Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• türkiye kupası maclarımız ne zaman baslıyor . kadirli abdukadirli janko lu maclar izleyelim bakalım nasıllar
    61

Yorum

• Bakalim bizim filozof bu macta ne tur fantaziler uyguyalacak zira beni korkutan bizi en kotusune hazirliyor olmasi mesela Onuru forvet Maloudayi kaleye gecirmek gibi.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kayseri geçen sezonki gibi değil,Bobonun sakatlığından oldukça etkilenmiş bu sezonki oyun planları .Bize kolay kolay gol atamazlar,ha bizim de gol atmamız çok yüksek bir olasılık değil ama Kayseriden biraz daha iyiyiz.

Büyük ihtimalle beraberlikle sonuçlanacak bir maç.

Yorum

• çok fantezi denemezse alırız

Yorum

• akhisar bizdendeh daha zevkli oynuyor iyi kötü dereceli kavrama ama bekleri kanatları çarpraz koşu yapıyor sürekli hareketliler

kanatlardan bindirme yapıyorlar...
            sakin olun...

Yorum

• Olcanı kanada yerleştirmesi iyi oldu onun ortaların da Malouda etkili olacaktır..

Yusufu artık 11'de sürekli oynatmalı o çok şey katacak bu takıma Adrian ile iyi anlaşırlarsa çok daha etkili olur..

İnşaallah maçı kazanıp tırmanışa geçeriz..

Yorum

• Kayseri son zamanlarda bize hep ters geliyor. Ben doğru düzgün kazandığımızı hatırlamıyorum.
                Maçkolikten baktım şimdi son 7 maçta sadece Şampiyon olduğumuz sezon galip gelmişiz 1 maç. Kayseride en son ne zaman kazandık onu bilmiyorum.
                Onur
                Bosingwa-Bamba-Aykut-Kadir
                Yusuf-Aykut-Colman-Malouda
                Olcan
                Henrique

Ben Olcan'ı forvete yakın kullanalım istiyorum. Olcan Antep'te serbest oynadı bir dönem verkaç hızlı çabuk ince işler yapıyorduda. Sağ kanatta beğenenler de var ama hoca Sol Bek'e çekecek sanırım yine.
                Janko'yu iç sahada kullanalım deplasmanlarda çok da kullanabileceğimiz bir oyuncu değil.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tipik bir beraberlik maçı

Erken gol yersek fark olur
                  Erken gol atarsak üzerine yatabiliriz
                  Maç tıngır mıngır giderse berabere biter ki bence bu ihtimal öncelikli, 0-0 diyorum.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Jaja bakalım nasıl oynayacak,maçın skoru kadar onuda merak ediyorum.

Yanlış anlaşılmasın. Oynamamasını istemek gibi bir dangalıklığın peşinde değilim. Son terine kadar oynamalı lakin iyi bir hücumcu olup olmadığını görmek istiyorum. 2010'da çok iyi işleyen bir takımdaydı. Kayserinin pas organizasyonu ve sahaya yayılışı o yılın Trabzonuyla kıyas dahi edilemez. Ve mecburen inisyatifi eline alıp , kendi başına birşeyler yapmak durumunda. Bu da Jaja'nın gerçek halini daha net gösterecektir herkese.

Maça gelince;

MRA hocanın ilk önce beraberlik diyeceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok. Atarsakta üstüne yatarız.Son olarak futbol kaatili Henrique'yi oynatmamasını ümit ediyorum (bir enayi temennisi olarak).
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ------yusuf---------
                      Maluda----alanzinyo-----adrian
                      -----zoko----aykut---
                      Deplasman kontra takimi

Yorum

• Sürekli kan kaybeden Kayseri, bize patlamak istiyor.

2011'den beri yenemiyoruz şu takımı, artık yenip ligde yukarılara tırmanalım.

TS'umuzu ilk 4 içinde göremezsem kahroluyorum.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Açıkcası Limassol karşısındaki oyun Kayseri deplasmanında yetmez bize.Mağlubiyet bekliyorum ancak dilerim işler bizim istediğimiz gibi gider de galibiyet en olmadı beraberlikle döneriz Kayseri'den.

Yorum

• kayseride orta alanın ortası kötü. defanslar sakat forvetler sakat adamlar bu halde bizi yenerlerse biz utanalım sadece.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• devre arası ne yapıp edip alabayı almalıyız, jankonun partneri o gelirse hem kanat hem forvet transferi yapmış oluruz

Yorum

• kayseri patlatır bizi 3-1
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X