türkiye kupası maclarımız ne zaman baslıyor . kadirli abdukadirli janko lu maclar izleyelim bakalım nasıllar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Olcanı kanada yerleştirmesi iyi oldu onun ortaların da Malouda etkili olacaktır..
Yusufu artık 11'de sürekli oynatmalı o çok şey katacak bu takıma Adrian ile iyi anlaşırlarsa çok daha etkili olur..
İnşaallah maçı kazanıp tırmanışa geçeriz..
Yorum
-
Kayseri son zamanlarda bize hep ters geliyor. Ben doğru düzgün kazandığımızı hatırlamıyorum.
Maçkolikten baktım şimdi son 7 maçta sadece Şampiyon olduğumuz sezon galip gelmişiz 1 maç. Kayseride en son ne zaman kazandık onu bilmiyorum.
Onur
Bosingwa-Bamba-Aykut-Kadir
Yusuf-Aykut-Colman-Malouda
Olcan
Henrique
Ben Olcan'ı forvete yakın kullanalım istiyorum. Olcan Antep'te serbest oynadı bir dönem verkaç hızlı çabuk ince işler yapıyorduda. Sağ kanatta beğenenler de var ama hoca Sol Bek'e çekecek sanırım yine.
Janko'yu iç sahada kullanalım deplasmanlarda çok da kullanabileceğimiz bir oyuncu değil.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Jaja bakalım nasıl oynayacak,maçın skoru kadar onuda merak ediyorum.
Yanlış anlaşılmasın. Oynamamasını istemek gibi bir dangalıklığın peşinde değilim. Son terine kadar oynamalı lakin iyi bir hücumcu olup olmadığını görmek istiyorum. 2010'da çok iyi işleyen bir takımdaydı. Kayserinin pas organizasyonu ve sahaya yayılışı o yılın Trabzonuyla kıyas dahi edilemez. Ve mecburen inisyatifi eline alıp , kendi başına birşeyler yapmak durumunda. Bu da Jaja'nın gerçek halini daha net gösterecektir herkese.
Maça gelince;
MRA hocanın ilk önce beraberlik diyeceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok. Atarsakta üstüne yatarız.Son olarak futbol kaatili Henrique'yi oynatmamasını ümit ediyorum (bir enayi temennisi olarak).Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum