Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 3 - 0 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yerin dibine girdik!
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• AW: Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 3 - 0 | Maç Sonucu

İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ayrica Akhisar'in buz gibi golunu yediler
      yok öyle birşey...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
      ...imza...

Yorum

• O değil de kombine alanlara geçmiş olsun, bu takım adamın hayatından yılları götürür

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akhisar bu sene bizden baska hicbir takima 3 gol atamaz unutmayin bu dedigimi
          Elazığ'a attı.

(Ulan nedir benim bu akhisar'dan çektiğim)

Yorum

• hocanın maç sonu açıklaması maç skoru ve oyun kadar hezimetti.son 20 dakika hariç iyi mücadele ettik diyor.zaten son 20 dakika mücadele edip maçı lehine çevirebilrsen büyük takım oluyorsun.nasıl bir açıklama nasıl mantık biz bu idari teknik yönetimle nereye gideceğiz.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• arkadaş orta sahada her kontraya çıktığımızda sağ açıkta bomboş bir kulvar ulan mal zeki bindirsene sanki madridle ounuyoz geride beklio hiçmi suçluluk hissetmiyosun ulan ben halı sahada sağ bek oynadığımda bindrmediğim zaman tuhaf oluyorum yazık zeki sana

bu takım 2 teknik adam 1 başkan yedi bu takımdan hayır gelmez hala colmandı sonerdi deyp durmayın baştan aşağı yenilenmesi lazım takımın rize kadar karabük kadar kadromuz yok

Yorum

• Bari ikili averajı düşünseydik de , çok yemeseydik.
                Sezon sonunda Akhisar ile aynı puanda olursak bizi geçerler.
                Ve Akhisar bu ligde en iyi 15. olur.
                Bize 3 tane attılar.
                Sonrasını söylemeye dilim varmıyor.

Yorum

• Bayraktar beyden rica etsinler,o kadar yalakaliktan sonra heralde kabul eder..
                  ve desinler ki "biz baskan olmak icin hayal kurduk ve olduk,emme siyasi istikbalimiz ve yalakaliktan baska vizyonumuz yoktur..bir el atsanizda rakipler yatsa,hakemler kiyak yapsa,tff puanlar sacsa bu takima,hadi be bakkanim"....
                  adamlar idman sahasinda siyasetle sevisiyor,
                  sahada da elin oglu gel ben seni bir seveyim diyecek hali yok ya..hadi iho kos kos partine kos..
                  süpriz adam seni,yarin hangi ilde otobüs üzerinden el sallican merak ediyoruz..
                  insallah kongre en erken zamanda olurda, s... olur gidersin..ciddiyetsiz kaba(d)ayi...

Yorum

• bu herifin açıklamalarını maç sonu demeçlerini 3 kere izledim bendemi sorun var diye bu adam ruh hastası iki kelimyi yan yana getiremiyor dinliyorsun sürekli başka şeyler toplasan sonunda ne konuştuğunu anlamıyorsun.Trabzonsporun hocasına bakın ya kıçıyla gülüyor herkes.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ayip ulan ayip unutamiyorum
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• [QUOTE=asilhamsi;1919313015]
                        İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Volkan´dan önce gitmesi gereken onca oyuncu varken, hala Volkan´in konusulmasi garip !

Gecen sezon bizi düsme korkusu yasatmaktan kurtaran Halil yaranamadi size, göndermek istediniz ve gönderdiniz (daha eskiye gitmeyecegim)

Dün macin ikinci yarisinin bir bölümünü seyrettim! Kaleyi yani golü düsünüp, sut ceken tek oyuncu kimdi biliyormusunuz? Volkan

Aslinda gecn haftada büyük bir iyilik yapti takima..eger kendi kendine oyundan cikmasa, ikinci yari Adrian oyundan alinip, belkide olasi galibiyettende olacaktik (bu isin latifesi tabi)[/QUOTE

Gercekten yorumlarınızı okuyunca dogru macı izlediginizden supheleniyorum.

Volkan ın oynadıgı takımın takım oyunu oynama sansı yok.Aldıgı her topta adam gecmeye calısıyor.Kafasını gomup gidiyor.

Yok adam eksiltmeyi basarsa ona da sesim cıkmayacak.Ama oyle bir yetenegi de yok.

Hem olcan hem de volkan takım oyunu oynayan bir takımda iş yapmazlar.

Gecen seneden beri en cok istedigim oyunculardan biri guraydı.

Sanırım neden istedigim simdi daha iyi anlasıldı.Tam bir takım oyuncusu.Mucadeleci,tempolu.

Hem defansif hem de ofansif gorevini yerine getiriyor.

Artık makina gibi işleyen bir takım nasıl oluruz ona bakalım.

fizik,kondusyon,tempo olan oyuncularla ve ayaga pas yaparak oynamalıyız.

PES oynamıyoruz topu alan 5 kısıyı gecip gol atsın.
                        Cok acik secik yazmisim, macin bir bölümü diye

Volkan´a kiziyorsunuz, pekiyi diger futbolcularin ne yaptiklarini görüyormusunuz? Herkes kacak güresiyor takimda..top kapma babinda ligin en kötüsüyüz, keza fizik anlaminda da!

>Eskiden Yattara getirirdi, Fatih atardi, Gökdeniz atardi vs...ama ayni Yattara o toplari Umut ile Gökhan´a getirip, atamadiklarinda elestirlmeye baslandi.

Volkan gercek yeri Sagacik..

Kisaca: Bir santrafor ve Ortagöbek ile takim 1-2 sinif atlar, hemde ayni oyuncularla

O yüzden futbolculari elestireceginize, takimi bu hale getirenleri elestiriseniz, iyi bir baslangic olur !
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaş orta sahada her kontraya çıktığımızda sağ açıkta bomboş bir kulvar ulan mal zeki bindirsene sanki madridle ounuyoz geride beklio hiçmi suçluluk hissetmiyosun ulan ben halı sahada sağ bek oynadığımda bindrmediğim zaman tuhaf oluyorum yazık zeki sana

bu takım 2 teknik adam 1 başkan yedi bu takımdan hayır gelmez hala colmandı sonerdi deyp durmayın baştan aşağı yenilenmesi lazım takımın rize kadar karabük kadar kadromuz yok
                          Hadi oğlum zeki at gibi bindir gitsin, ee geri dönüş ne olacak, kim basacak zekinin önünde.. Beklerin bu kadar sırıtmasının tak nedeni önlerindeki koşmayan adamlardır..
                          her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• evet herkes volkana kızıyor,,,,
                            fakat kaleye gidebilen şut atabilen tek oyuncu da ne hikmetse hep volkan oluyor,,,

volkan önce bu takımın 11 den gitmesi gereken en az 4 futbolcu vardır....
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hoca resmen maci aldi Akhisara verdi...

Ilk degil bu rezalet...son da olmaz.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X