İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
rakip takimin hocasi olsam, bize karsi sürekli defans arkasina top attiririm takimima, özellikle Zeki ve Olcanin arkasina. Neredeyse her top geciyor onlari.
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi de henrique yerine de emre de ısrar edilirse dadıdan yenmez
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize acilen takımı adam gibi çalıştıracak atrenör mü dersin kondisyoner mi dersin, ondan lazım.
kodaman ın fenevi yaptığını kimse anlamadı ama çok doğru gidiyordu.
artık futbolcular da atletik olmalı.
dün akşam 105 km koşmuşuz rize 111 kmYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen kocaman fener de maç kaybediyodu ama bayağı iyiydiler uefa da yarı finale de öyle geldiler adamlar biz oyunda kopuk kopuk oynuyoruzzzzz
ama roben çıkartıyor formayı, bolt gibi sanki. riberry bile oyle.
yatarak top oynanmaz artık.
sadece teknik ile olmuyorSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize acilen takımı adam gibi çalıştıracak atrenör mü dersin kondisyoner mi dersin, ondan lazım.
kodaman ın fenevi yaptığını kimse anlamadı ama çok doğru gidiyordu.
artık futbolcular da atletik olmalı.
dün akşam 105 km koşmuşuz rize 111 km
Yorum
-
Bu oyun hiçbir şeye yetmez.
Kontra özürlü bir takım olduk çıktık.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafta içi oynadığımız bir maç vardı onun etkisi var biraz da çünkü hiç rotasyon yapmadık.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
onur
zeki : volkan ın oyundan çıktığı dakikalarda O da duygularına yenildi , gereksiz kontrolsuz çıkışlar yaparak kanadını boşalttı.Trabzonspor forması giyecek farkı yaratamıyor.Tek kredisi trabzonlu olması yoksa çoktan üstü çizilirdi.
aykut : yerden iyi oyunu iyi takip ediyor ancak hava toplarında etkisiz kaldı , gözler Giray ı aradı.
yumlu : gel bamba forman burada diye bağırdı. kukasi maçına göre çok etkisiz ve dağınıktı.
olcan : sercan karşısında zorlandı fizik olarak ta eksik bir görüntü verdi.Kadir de bu kadar oynar diye düşünüyorum.Kukasi maçında ki direncinden eser yok.
aykut : istikrar sorunu olduğunu düşünüyorum , çift ön libero oynuyorsak ve halen o bölgede sıkıntı varsa iyi değil.
zokora : bu takımda her zaman olmalı , çok mu iyi oynadı hayır vasat bile değildi belki ama maç eksiğini kapatırsa malouda ve bosingwa nın katılımıyla motivasyonu artacak ve daha faydalı olacak.
soner : colman dan ümit kesilmiş , forma altın tepsiyle sunulmuş , soner de eliyle yok hocam ben istemem ver colman a diyor adeta .. İki defa çok net pozisyonun içinde olmasına rağmen ağır kalarak gol şansından yararlanamadı.Maç içerisinde de vasatı yakalayamadı.
colman: iyi bir colman a kimse hayır demez ama artık ona güvenemiyoruz.
volkan şen : oyunda kaldığı süre içerisinde hep birşeyler ile tartışıyor kavga ediyor ama son iki maçtır bişeyler yapmaya çalışıyordu , su molasından önce henrique ile tartıştı sonrasında molada MRA öğrencisine birşeyler söyledi, Hami hoca sarıldı güven vermeye çalıştı küsme dedi.Kanat değiştirdi ve hadise meydana geldi.Belliki sorunları var yoksa hayatında ilk defa tribunden kufur yediğini sanmıyorum.Volkan ın kanı uyuşmadı Trabzon ile olmadı olmuyor.
adrian : klas bir gol attı ancak yeri çizgi değil
henrique : çok güçlü , son vuruşlarda zayıf yan toplarda ağır kaldı.Rize defansının arasında kayboldu.
Malouda : maç eksiğini kapatırsa Trabzon seyircisi gerçek bir yıldız izleyebilir.
Yusuf : sağ çizgide adrian dan da volkan dan daha iyi sürekli oynamalı.@Napy61
Yorum
-
AVRUPA, Z.TÜRKİYE KUPASI, LİG MAÇLARI DAHA BAŞLAMADI..
TRABZONSPOR ŞİMDİDEN DÖKÜLÜYOR..
Konya Torku, Kayseri Erciyes, Sivas, Karabük, Akhisar..Trabzonspor'un bu takımlardan daha iyi top oynadığını söyleyebilecek kimse varmı forumda ?..
Kayseri Erciyes deplasmanında Trabzonspor ne yapacak mesela ?
Sahasında Rizespor karşısında maç 2-1 oluncaya kadar sapır sapır dökülen ve bocalayan, rakibine üstünlük kuramayan Trabzonspor ligde kimi yenebilir ben merak ediyorum..Mustafa Akçay 20 yıl öncesinin futbolunu oynatıyor..Doldur boşalt, karambol bir gol sonra kontra..
Yasin Erdoğan'ı tebrik ediyorum..Gönderilmesi hata idi..
Trabzonspor'da kendisine yapılan haksızlıklara sahada cevabı verdi..
Sonuçta Trabzonspor mucizevi bir galibiyet aldı..
Oyun 2-1 olduktan sonra ki pozisyonlaır gösterge alanlar hata ediyor..
Daha lig yeni başladı ve Trabzonspor'un hali içler acısı..Yarın maç yoğunluğu başladığında olabilecekleri düşünmek istemiyorum..Sahada 3 pas yapamayan, koşmayan şöhretler karmasını izliyoruz. Geçen 2 hafta Mustafa Akçay'ın futbol sistemi ve Trabzonspor'un kadrosu ile ilgili herkese bir mesaj verdi..
Ligde ilerleyen haftaları ve maç trafiğini göz önüne alırsak Trabzonspor için çok sıkıntılı bir sezon olacak..
İstesekte istemesekte Trabzonspor küme düşme adayıdır..Gerekli tedbirlerin alınmasını bekliyoruz..En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 27.08.2013, 12:00.
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstünden 4 gün geçmiş
Yorum
-
dün maçı tatilde olmam nedeniyle bir cafe de izleyebildim...
Genel düşüncelerim hala değişmedi...
Takım iyi değil....
Colman'ı 2 senedir ilk kez top oynarken gördüm...
Henrique tek forvet olmaz...
Orta saha hucuma destek vermediği sürece gol atmamız çok zor...
Volkan'ın yaptığı yanlış ama ona yapılan daha da yanlış....
Mustafa ve zeki kesinlikle bu takımın oyuncuları değil...Hemen gönderilmeli kesinlikle...Karşında ki takım Rize buna karşı bile bu kadar hata yaparsan daha dişli takımlara ne yaparsın belli değil...
Adrian bu takımda her zaman olmalı...
Olcan sol bek değil sol açık oynamalı...
Yusuf oynadığı kısa süre içerisinde iyiydi ama sağ tarafta değil solda oynamalı belkide....
Aykutlar iyi mücadele ediyorlar....
Onur yediği golde hatalı olmasına karşı bu defans ile işinin çok zor olacağı belli...
malodua kalitesi belli..
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya volkan yüzünü silmek için formayı kaldırdı altta göbek.
ama roben çıkartıyor formayı, bolt gibi sanki. riberry bile oyle.
yatarak top oynanmaz artık.
sadece teknik ile olmuyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum