Ziraat Türkiye Kupası ‎| Sivasspor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Vkgz
    • 29.11.2005
    • 11633
    • İstanbul

Ziraat Türkiye Kupası ‎| Sivasspor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Ziraat Türkiye Kupası 2012-2013 Yarı Final İlk Karşılaşması

Tarih: Hala Belli Değil
    Saat: Hala Belli Değil

Umarım bu maçta bari yüzümüz güler.
    Önce TRABZONSPOR
  • Hamza Milet
    • 28.02.2012
    • 2771
    • Hollanda

''Tff'nin Keyfi Bekleniyor''

Yorum

• cem1990
      • 02.02.2010
      • 2499
      • Yönetici
      • Rize

Fenerin maç programına bakıyorlardır
      Avrupa maçı varya ondan
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Hasan YAYLI

4 - 11 Nisan tarihlerinde yapılacak fbnin maçları....12 Nisan da kura çekimleri olur büyük ihtimalle,bellidir kura çekim tarihi ve sonra oynanacak maçların tarihleri ama şuan bunları bilmiyorum...

17-18 Nisan da da Türkiye kupası maçları oynanabilir pekala...Bunun için bir şeyi beklemek gereksiz...Eğer fb turu geçerse fikstürünü sıkıştırmayalım diye düşünüyorsa bu şerefsizler,bizim geçen sene suçumuz neydi,ilk yarı nefes almadan maçlara çıktık sürekli...Play-off denen saçmalığı ortaya atıp fikstürü mahvettiler,hiç bir şeye dikkat etmiyorlardı,bizim MİY maçını Lille maçı ile aynı güne yazmamışlar mıydı?

Doğru ya onlar vatan evladı bizler ise ötekiler,hainler kısmındayız pardon...
        '9'
        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Hamza Milet
          • 28.02.2012
          • 2771
          • Hollanda

Riza Çalimbay an itibariyle istifa etmistir, bu bize olumlu veya olumsuz yansirmi?
          Yoksa bizim bu futbolla zaten isimiz zormu?

Yorum

• Ilelioglu
            • 14.06.2008
            • 29106
            • Avrupa Diğer

Ilk macin deplasmanda olmasi cok iyi.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İleli
              • 07.06.2004
              • 4276
              • Belçika

he birde bu vardi degilmi!
              İnsan ol evlat!

Yorum

• Bedri Sertkaya
                • 24.09.2012
                • 3688
                • -
                • Ankara

Rıza umarım istifası kabul edilir.İlk maçın deplasmanda olması ters tepebilir.Rakip sahasında fark atmak isteyecektir.Bu maç sakat bir maç.Golü bulursak rakibin işi biter.Ama önce golü yersek işimiz çok zor!Artık finale gitmemiz gerek.Buraya kadar gelip elenirsek bunun hesabını kimse veremez...
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Burçak
                  • 31.05.2005
                  • 29408
                  • İnşaat Teknikeri
                  • Trabzon

TFF nin keyfi Loading lllllllllllllllllllllllll
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                    • 31.05.2004
                    • 38188
                    • İstanbul

İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi
                    4 - 11 Nisan tarihlerinde yapılacak fbnin maçları....12 Nisan da kura çekimleri olur büyük ihtimalle,bellidir kura çekim tarihi ve sonra oynanacak maçların tarihleri ama şuan bunları bilmiyorum...

17-18 Nisan da da Türkiye kupası maçları oynanabilir pekala...Bunun için bir şeyi beklemek gereksiz...Eğer fb turu geçerse fikstürünü sıkıştırmayalım diye düşünüyorsa bu şerefsizler,bizim geçen sene suçumuz neydi,ilk yarı nefes almadan maçlara çıktık sürekli...Play-off denen saçmalığı ortaya atıp fikstürü mahvettiler,hiç bir şeye dikkat etmiyorlardı,bizim MİY maçını Lille maçı ile aynı güne yazmamışlar mıydı?

Doğru ya onlar vatan evladı bizler ise ötekiler,hainler kısmındayız pardon...
                    Kura çekimi falan yok sadece TFF tarihi resmi olarak açıklayacak o kadar. İlk maçın tarihi belli zaten Serkan Korkmaz geçen söyledi. Senin de yazdığın gibi 17-19 Nisan haftasında oynanacak. ATV yayın açısından Perşembe akşamı maç istemediği için muhtemelen bizim maçımız Salı, FB'nin maçı Çarşamba akşamı oynanır. Rövanş içinse Lazio maçları bekleniyor. FB elenirse ikinci maç 23-25 Nisan veya 30 Nisan 1-2 Mayıs haftasında oynanacak. FB olur da UEFA'da yarı finale kalırsa bu sefer ikinci maç için tek tarih 7-9 Mayıs gözüküyor. TFF'nin bizim maçı bir haftada oynatıp FB'nin uygun olduğu haftada onların maçını oynatacağını pek zannetmiyorum ama bu yola giderlerse de pek sürpriz olmaz. Geçen sene de play off'dan dolayı bu sıkışıklık yaşanmıştı hatta benim hatırladığım kadarıyla ilk defa kupa finali lig bittikten sonra oynandı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hasan YAYLI

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
                      Kura çekimi falan yok sadece TFF tarihi resmi olarak açıklayacak o kadar. İlk maçın tarihi belli zaten Serkan Korkmaz geçen söyledi. Senin de yazdığın gibi 17-19 Nisan haftasında oynanacak. ATV yayın açısından Perşembe akşamı maç istemediği için muhtemelen bizim maçımız Salı, FB'nin maçı Çarşamba akşamı oynanır. Rövanş içinse Lazio maçları bekleniyor. FB elenirse ikinci maç 23-25 Nisan veya 30 Nisan 1-2 Mayıs haftasında oynanacak. FB olur da UEFA'da yarı finale kalırsa bu sefer ikinci maç için tek tarih 7-9 Mayıs gözüküyor. TFF'nin bizim maçı bir haftada oynatıp FB'nin uygun olduğu haftada onların maçını oynatacağını pek zannetmiyorum ama bu yola giderlerse de pek sürpriz olmaz. Geçen sene de play off'dan dolayı bu sıkışıklık yaşanmıştı hatta benim hatırladığım kadarıyla ilk defa kupa finali lig bittikten sonra oynandı...
                      Benim kura çekilecek dediğim fb nin avrupa maçları için olurda tur geçerlerse...Tff bunu bekliyor denildiği için söylemiştim...
                      '9'
                      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                        • 31.05.2004
                        • 38188
                        • İstanbul

İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi
                        Benim kura çekilecek dediğim fb nin avrupa maçları için olurda tur geçerlerse...Tff bunu bekliyor denildiği için söylemiştim...
                        Anladım şimdi evet o tarihler belli. 12 Nisan'da yarı final kuraları çekiliyor. Maçlar ise 25 Nisan ve 2 Mayıs'ta. FB Lazio'yu geçtiği ya da elendiğinin ertesi günü TFF ikinci maçın tarihini açıklar...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• omondoles
                          • 10.06.2008
                          • 5199
                          • Avrupa Diğer

Ziraat Türkiye Kupası | Sivasspor - Trabzonspor | Tarih: Tff'nin Keyfi Beklen...

Arkadaşlar rıza çalımbay neden istifa etti? Takımın durumu kötü değil bildiğim kadarıyla.

%61 Loading...

Yorum

• cyberentalpi
                            • 22.07.2005
                            • 4947
                            • İzmir

İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi
                            Riza Çalimbay an itibariyle istifa etmistir, bu bize olumlu veya olumsuz yansirmi?
                            sevidim isinden olduguna

rıza efndi diyen fb lilre yalaklık etmis aadam. sivas ada bulo yakısır
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Hamza Milet
                              • 28.02.2012
                              • 2771
                              • Hollanda

İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi
                              İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi
                              sevidim isinden olduguna

rıza efndi diyen fb lilre yalaklık etmis aadam. sivas ada bulo yakısır
                              Malesef an itibariyle istifasini geri çekti.
                              Bu döneklik nerden geliyor acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...