Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | Trabzonspor 1 - 0 M.P. Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O konuya bişe demem.
    En azından 6 puanımız daha olsaydı farklı şeyler konuşuyor olurduk.
    Ki 2 maç demektir bu...
    Üst düzey bir olay değil.
    Ligdeki duruma bak adamlar sırıtıyor desen tamam ama dingonun ahırı deyince benim görmediğim bişi mi var ki diye düşündüm.Kaldı ki takım galip gelmiş bırakalım da gülsünler,belki Türkiye kupasını alacaklar belli mi olur.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Gülüşlerle dolu o garip pozları hep veriyorlar. Trabzonspor ile alakaları kalmamış. Sahada yoklar. Umarım yakında giderler
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.02.2013, 13:59.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sağdaki ve soldaki elemanlar Defolun bu takımdan! ortadaki için sezon sonu karar veririz.
        sagdaki ve soldakinin bu kulübe katkisi vardi,ortadaki elemanin katkisi sifir.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Heriflere bak sanki dingonun ahırındalar

Antalyayı tadı tuzu olmayan futbol ile yenip böyle poz vereceğinize, şöyle bir poz verin (başarın) de namınız yürüsün bari !

.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resimdeki Caner galiba,
            Maşallahı var 300 Spartalının Leonidas'ı gibi
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• O sağdaki dediğiniz Colman takımın hep en koşanı, en çalışanı olmuş.
              Basit taraftar mantığı ile yaklaşmayalım.
              Bi de biri yazmış, hiç top kapamıyor diye.
              Trabzonspor tarihinde en çok top çalan oyuncu kim derseniz Colman derim.
              Bi de kaptığı topların nerdeyse %20 si gol ile sonuçlandı.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sagdaki ve soldakinin bu kulübe katkisi vardi,ortadaki elemanin katkisi sifir.
                "Dı"lar ile işim olmaz benim. Soldakinin hiçbir faydasını görmedim. Ortadakine zaten sezon sonuna kadar dedim. Sağdaki ise kötü oyuncu değil ama onun keyfini bekleyecek keyif yok bizde, en azından bende. Klüpte palazlanan kendini bir şey sanıyor.

Yorum

• Öldük öldük dirildik...Ne zaman maçı koparıp kolbastı yapacaz....Unuttuk bunları

Yorum

• Antalyayı ezile ezile eledik, rezalet

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antalyayı ezile ezile eledik, rezalet
                      Abartmasak...
                      Oyunumuz güzel değildi doğrudur...
                      Ama ezile ezile kısmı ?
                      Ben tribünden göremedim ezildiğimiz kısmı...
                      Hamiş

Yorum

• bu futbolla turkıye kupasını almak turkıyedekı en buyuk basarı olur bence..tarıhe gecerız sans herzman yanımızda olmaz..lıgın en kotu futbolnu oynayan takımıyız hermac ıcerde dısarda rakıbımızden kotuyuz..1461ın oynadığı futbolun 10da 1 nı oynayamıyor takım..seneye kadro bastan asağı yenılenmelı 1461den takvıyeler yapımalı..ama para yok sorun bırda fark etmez onur var onu satarız fatıhı as takıma alırız terım ellerını ovuzturmus beklıyor nasıl olsa..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Heriflere bak sanki dingonun ahırındalar
                          Resim gözükmüyo ne vardı ki resimde ?
                          Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Resimdeki Caner galiba,
                            Maşallahı var 300 Spartalının Leonidas'ı gibi
                            İlk zokora ve henrique'yi görünce, bi adamlardaki vücuda bak bir de izimkilere diyecektim ki caner'in resmini gördüm.
                            Helal olsun vallahi çalışmış çocuk. Hoş futbolcu için biraz abartı bir vücut olmuş ama olsun yumlu gibi olmasındansa böyle olması iyidir.
                            1461'in futbolcularına bakıyorum da geçenyıldan bu ylla hepsi oldukça kaslanmış.
                            Ya hocaları çalıştırıyor, ya da 3-5 futbolcu antrenman haricinde kendileri çalışıyorlar.
                            Dün dikkat ettim göksu bile kol yapmıştı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X