Ziraat Türkiye Kupası | Mersin İY. 0-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Öznur61
    • 31.12.2012
    • 6405
    • Öğrenci
    • Ankara

Valla dün moralim çok bozuktu.Hep hakkım yenildi. Sınavın kötü geçti ve düşük aldım.Sonra kendi kendime akşam trabzonsporun maçı var dedim.Yeneceğimize bir kere kalpten inanıyodum.Ve inancımı trabzonspor doğruladı.Yani kısaca benim moralimi bi tek trabzonspor yerine getirdi...
    en yakın dostum bile değil.

Yorum

• pascalli
      • 20.02.2010
      • 1676
      • gazeteci
      • İstanbul

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi
      Mustafa'nın maçta 2 gol atması çok da ilginç değil bence. Daha önce de bu tür goller atıyordu. Hatta malum eskişehir maçında da bir adet kafa golü sayılmamıştı faul gerekçesiyle.
      o gol kasti olarak iptal edildi..hatta burak'ın attığı gol de..sayılsaydı eğer hakem bülent yıldırım belkide ömür boyu sahalardan men edilecekti.

Yorum

• Memduh
        • 17.08.2010
        • 288
        • İstanbul

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
        Cech sahada miydi
        Emerson'un oynadığı maçlarda sahada olsa ne farkediyor? Top gövdesinin bile içinden geçiyor. Cech maç boyunca bir iki hatayla oynadı. Çok iyi bir futbolcu değil ama Emerson'dan 10 kat daha iyi.

Yorum

• Soner Albayrak

Tamam galip gelmek güzel hoş da genel olarak oynanan oyun ve kupa galibiyeti kimseyi tatmin etmiyordur diye düşünüyorum.

Valla sizi bilmem ama ben Türkiye kupasına sevinmek zorunda olmaktan sıkıldım..

Özeti demin izledim. Vittek'in kaçırdığı gol ve Olcan'ın kalenin ağzında topu kale direğine vurması takımdaki basiretsizliğin hala devam ettiğini gösteriyor..

Yorum

• Faik Yılmaz
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 01.09.2004
            • 26228
            • Trabzon

geçen yıl Türkiye Kupasından gelirimiz....377.000 tl....

Evet sadece 377.000 tl idi..... Güngören maçından sonra Antalya yenilgisiyle sezona oldukça erken veda etmiştik...

Sportif başarısızlık bir yana çok önemli bir gelir kaynağından da olmuştuk....

şimdi hem tur atladık hemde 3 galibiyetle çok önemli bir adım attık...yarı finale kalmak yeni gelir demek....

Hem federasyon primi hem tv yayın geliri veyan gelirlerle birlikte milyonlarca lira ek gelire kavuşmak demek....

Bunları da çok önemsiyoum şahsen....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• cakalkerem
              • 20.02.2012
              • 13476
              • Mühendis
              • İstanbul

hocam bir de gelen paralar nerelere çarçur ediliyor onun istatistiğini versen.....

MEsela;
              Şampiyonlar liginden gelen 20 milyon euro
              HEs TEn gelen 10 milyon euro
              Kartal benzin istasyonundan gelen 10 milyon euro
              4 cülük primi olan 4 trilyon
              tv gelirleri
              spnsorluk gelirleri
              iddaa gelirleri

mesela bu paralar nerelere gitmiş.....ben biliyorum bir kısmınıda sen arkadaşlara açıklarsan öğrenmiş olur onlarda...

ellerine sağlık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...