Halil'in kaptan olmasına dayanamıyorum artık.
17.Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Galatasaray | Maç Sonucu... | YemekDemek.Com
Daraltma
X
-
-
madem hoca etliye sütlüye karışmıyo ve gideceği de yok o zaman yönetimden futbolu bilen birinin olaya el atması lazım.. devre arası başta sağlık ekibi olmak üzere yardımcı kadrosu tamamen değişmeli.. hiç değilse ünal karaman böyle saçma değişikliklere müsade etmezdi..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
Şenol hoca ve TS için bu akşam bir fırsat.Hoca bir iyilik yapabilir hem kendine hem takıma ama zor tabi peşinden koşanlar her şeye rağmen diyorlar.Yorum
-
Aykut hamlesi çok iyiydi. O girdikten sonra ortasahada üstünlük bize gecti. Ayrıca Aykut un tekniği de iyi. Su ana kadar kaybettiğimiz maclarda oymasa kaybetmezdik.
Celutska çok iyiydi. Adrian mükemmel.
Henrique bin yerine iyi bir forvetimiz olsaydı bu macı farklı kazanırdık.
Emre'nin son dakika oyuna alınması da; hocanın korkaklığından başla bor şey degıl.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
Yorum
-
Galatasaray'a net pozisyon vermedik 90 dakika boyunca.
Tek eksiğimiz son pasları iyi veremeyeşimiz ve gol bölgesinde çoğalamamazdı.
Ben takımı beğendim.
Galatasaray'ın hücumda etkili oynayamamasının nedeni de bence bizim savunmadaki kontrollü ve dikkatli oynayışımızdı.Yorum
-
Filozofumuzun yeni buluşu 4-6-0....................Yorum
-
sorun sanırım sadece yonetımde veya teknık heyetde değıl baksanıza gayseye evımzıde yenılmeyıp 1 puan aldık dıye bayram eden taraftarlar var hatta forum yonetıcılerı mantalıte farkı ıste bıze ne oluyor arkadaslar bızım trabzonsporumuz bu değıl..kendınıze gelın..Yorum
-
Cidden maç boyunca içinde burak yılmaz geçen bir şey bağırdı taraftarımız ama anlaşılmadı ne dediler?Yorum
-
bu adam kimi oynatsa suç. halili kesti jankoyu oynattı.yenilince veya berabere kalınca jankonun maç eksiği var halil oynamalıydı. yasini oynatmadı volkanı oynattı volkan oynar mı... emre bir bursa maçında direkten dönen topu dışında 70 lerde girdiği 1*2 maç oldu ne yaptı... arkadaşlar eldeki kadro bu şampiyonluğumuzun çalındığı senenin yanlış transferleri sonucu buradayız...Yorum
-
Aynı şeyi deneyip, farklı sonuç bekleyenlerle ilgili güzel bir sözü var bilim insanının...bende beni hakli gösteren seyler gördüm..gsli ve bjkli yöneticilerin demecleride var bu konuda..bence ikiside oldukca kaliteli teknik direktörler..tarz olarakta benzetiyorum ama senol günes daha göz hos gelen bir futbol oynatiyor takimina..
ama lucescu tr ye tatile bile gelmiyor artik..biraz düsünmek gerekir..böylesine kokusmus bir düzende onca mücadele verip trabzon gibi sosyopsikolojik bir facia olan bir yerin takimini sampiyon yapmis bir adam icin ,,teknik direktör degil'' demek vicdansizligin daniskasidir..
kendi elimizdekinin degerini bilmedigimiz sürecede bizden bir bok olmaz..olmuyor da..
Ondan bir b.k olmuyor işte.
İçerde 0-0 da oyun hakimiyeti son 10-15 dakika sende iken son saniyede emreyi alıp vakit geçiren hocayı gelip karşıma savunuyorsun. De hadi bişe demiyorum.
Tekrar ediyorum.
Takım kuramayan hoca olmaz.
İşini bilmeyen adamdır eğer takım kuramıyorsa.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum