16.Hafta | İ.B.B 2 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mustafa Ayazoğlu
    • 26.12.2005
    • 16490
    • Trabzon

bu takım yenilebilir ama 5 dk 2 gol yemez ulan.

eskişehirden 3 yemez.

bursaya avni akerde yenilmez, bunun ne başkan nede şenol güneş ile alakası var.

gördüm ki benim tezde çöktü

avni akerde ki seyirci bi halt olmaz diyordum.

buz gibi havada 30 bin seyirciye yazık değil mi

ah ulan, sıkacan bu futbolcuların topuklarına
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• neksilmez
      • 02.11.2011
      • 48
      • Medya
      • İstanbul

Bu kötü sezonda ilk kez takımı canlı izledim ki nasip en kötü maçlardan biri...

takım olmayı başaramadık, top rakipteyken futbolcular ne yapacağını hala bilmiyor, bilinçsiz bir pres mantığı var, topu kapan da ne yapacağını bilmiyor, kopukluk hat safhada, yasin gibi bu ligde onlarca futbolcu var trabzon ona çok fazla, emerson işi biliyor ama yapmıyor,işine geldiğinde oynuyor amaçsız, olcan dövünüyor boş... ilk haftasında da izlemiştim ibb maçında harikaydı, aynı olcan değil mi bu, şenol güneş mi oynama diyor oynasın işte ?
      İşin püf noktası bu yönetim bitmiştir, çünkü futbolcu yönetimine güvenmiyor, nasıl mı?

giden futbolcu hain ilan ediliyor, takımı kurtarsan şampiyon etsen de yaranamazsın, isteyen istediğinde gidiyor da, ne ceza, ne bir şey... Futbolcu sahiplenilmiyor da, kandırmaca her şey, hep kandırıldı taraftar futbolcu zeki işi biliyor,iyi kullanıyorlar yönetimi... kaç futbolcuya ceza verildi, prim sistemi nedir...
      Bu yönetim gitsin takım düzelir, çünkü futbolcu artık kestiremez ne olacak ne olmayacak...

Yorum

• Tolunay Abdioğlu
        • 06.10.2008
        • 7089
        • İstanbul

Gittiğim hiçbir Trabzonspor maçında. -Bitsin artık,bu ne lan böyle.- diye içgeçirdiğimi hiç hatırlamıyorum. Ama bu maçda resmen doruklarında yaşadım bu olayı. Sahada ne yaptığını bilmeyen,giydikleri formanın ağırlığını taşımayan ruhsuzlar topluluğu vardı. Serkan'ın hırpalanma olayında bile yanlız bıraktılar adamı. O an dedim ki, biz bitmişiz. Trabzonspor bu değil. Bunun sorumlusu kim veya kimlerse bu takımın üstünden çeksin elini eteğini. Unutulmasın ki, istifa da bir hizmettir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...