Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 1. Hafta | Fenerbahçe 2-0 TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja bile olsaydı sadece çok farklı olurdu .
    Sadece yüregiyle oynayan oyuncularimiz olsa bile farkli olurdu.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kazimişi gzas vorert

Yorum

• bu playofu niçin oynuyoruz kupanı vermezler aptal gibi bir sene bekler konuşmazsın herşey biter bzi salak yerine koyar gibi kupa istersin ,düşmanın senle dalga geçer gibi yener seni hocan leyla takımın bartmıyorum vasıfsız vasıfsız, yanıl bir yaratıksıznız siz be kardeşim çekilin şu playoftan da adam yerine konalım sizi faroza muhtar olamayacak adamlar Trabzonsporda başkanlık yöneticilik yapıyor ah garip Trabzonsporum sana bakmaya kıyamzdık kimlerin eline kaldın.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Engin kendisi gitmedi....

yaptığı hatalardan sonra Şenol Hoca tarafından tabiri cazise aforoz edildi....kendine klüp bul denildi....

1 milyon euro gibi bu piyasada çekirdenk parasına aldı onu Gaşatasaray ( Zokoranın sadece menejerine verdik bu parayı hatırlatırım )

Benim anlayamadığım bizde her hafta olay çıkaran adam tam 1 sezondur aralıksız tıkır tıkır oynuyor....

demekki Şenol Hocanın motive etme konusunda zannettiğimiz kadar başarılı değil...

zaten son Fener maçındada bunu açıkça gördük.....

sahada yürüyen ruhlar....

ve onları kenardan sessizce seyreden aciz bir adam...

afaroz edilmek öcami duvarına pislemek mi enginin yaptığı bilemedimşimdi

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            afaroz edilmek öcami duvarına pislemek mi enginin yaptığı bilemedimşimdi
            Engin pislediği yere pisledide ,gsyi şampiyon yapıyor. Bizim şabanlarda 1 milyona adam veriyor fatih terim geçen diyordu bir milyonu duyunca havada kaptık diye.Olmadı ya sayın hocam colmanıda aforoz et ,onuda gönder gs ye ,burağıda,olcanıda ,volkanıda, gs bir uefa daha kazansın;ama sakın fazla para tutmasın kel fatihi kızdırırsın sonra;aykutu,serkanı,girayı,barışı,mustafayı sakın gönderme çünkü onlarsız Trabzonspor nasıl rezil olur biz 3 senede bir rezil olmalıyız yoksa kaşıntı tutuyor bizi daralıyoruz afakanlar basıyor bizi.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Engin pislediği yere pisledide ,gsyi şampiyon yapıyor. Bizim şabanlarda 1 milyona adam veriyor fatih terim geçen diyordu bir milyonu duyunca havada kaptık diye.Olmadı ya sayın hocam colmanıda aforoz et ,onuda gönder gs ye ,burağıda,olcanıda ,volkanıda, gs bir uefa daha kazansın;ama sakın fazla para tutmasın kel fatihi kızdırırsın sonra;aykutu,serkanı,girayı,barışı,mustafayı sakın gönderme çünkü onlarsız Trabzonspor nasıl rezil olur biz 3 senede bir rezil olmalıyız yoksa kaşıntı tutuyor bizi daralıyoruz afakanlar basıyor bizi.
              Engin gs ye giderken hickimse bu adami neden satiyorsunuz demedi,gs de bu kadar verimli olacagini kimse düsünmüyordu ben de dahil.

Enginin satilmasi büyük bir hata degildi,onun yerine alinan veya alinmak istenen oyuncularin kalitesizligidir gercek sorun.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu mactan birsey beklemiyordum, sadece savasmalarini sitiyordum ama onuda göremeyince, hayal kiriligi oldu benim icin

evimizdeki mac buyuk ihtimal iptal edilir, yarida kalir.

fb ye 3 puan verilir yoktan

Yorum

• fb maçındaki ruhsuz oyun tam bir hayal kırıklığıydı.benim için süper finaldeki diğer maçların bi önemi yok ne yapıp edip feneri yenmeliyiz. hemde eze eze yoksa hakkımız olan kupayı da vermeyecekler.her şeyin üstünü kapatacaklar.bu takım çok daha iyisini yapabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X