Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 4. Hafta| Galatasaray 0-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanliz Nevzat Sakar sinirlenmis kanim isindi adama

Aykut Istanbulspordan niye kovulmus bilen varmi ?

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• haftaya yenersek şampiyon olmuş kadar sevinirim..

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cyzio beyi bekliyoruz foruma.
        Boşuna bekleme o böyle onurlu durumlarda yorum yapmaz

Yorum

• Markus Merk Trabzonun net Penaltisi verilmedi diyor.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• mr kocaman bu beraberlik başta anan olmak üzere tüm sülalaene gelsin

Yorum

• İlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam,
              bugün bunu niye oynattın neden geç değiştirdin, neden, neden,.. demeyeceğim, bugün ben sana, seni hiç tanıyamamışım diyeceğim, seninle gurur duyuyorum diyeceğim, sen ve başkan bugüne kadar klavye başından bile cesaret isteyebilecek söylemleri yüreklice çıkıp, tüm iç geçirip söylemde bulunmayan pısırık Trabzonlu abilerimize ders verecek şekilde haykırdınız.

Şimdi, Şehri geren adam, provakatör adam diyeceklerdir sana eğer ki maç sonu, öncesi,vs. herhangi bir vukuat olursa. seni idam sehpasına çıkaracaklar, belki seni ve Sadri Başkanın futbol hayatınızı bitirecek hamleler yapacaklar, unutma ki,ne söylerler ise, ne yapabilecekler ise, karşılarında bordo mavi yumruğu göreceklerdir. Ben bu akşam ki haksızlığa isyan eden futbol emekçisi duruşunu asla unutmayacağım. Bana Kazım Koyuncu nun haykırışlarını hatırlattın. Trabzonu inan senin kadar kimse bu kadar hırslı, isyankar savunamaz, sen sadece Trabzon için değil Türk Futbolu için de çok büyük bir ADAMSIN.

Haftasonu sizden beklentim, arzum, dediğiniz gibi ölümüne destekleyecek bir taraftar önünde ölümüne oynamanız. Sadece dik oynayın! skorun, futbolun artık bittiği yerde benim için pek bir önemi yok!
              O kadar mükemmel yazmissiniz ki, bir yazi bile
              insanin kanina Trabzonspor sevgisinin nasil isledigini hatirlatiyor.
              Trabzonspor sevgisi resmen damarlarimizdaki kana karismis.
              Tarif edilemez bir sevgidir bu.
              Tesekkürler.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben 4. gün önce burada dedim ki, "biz Fener'in Gs'ye oynadığından kat kat iyi oynadık ama onlardan farkımız bizim şansımızın olmamasıydı".
                Kimse aldırmadı, bu haftada takıma methiyeler diziyorlar.

Herkes Şenol Hoca'ya sarılmış, hadi atıp tutun yine, ya da Fener maçını kaybedersek yine Şenol Hoca'yı dar ağacına götürün.
                Rakibimiz bu kadar pislikken, yayıncı kuruluşu, siyaseti, tff si bir olmuş haksızlık yapanları koruyerken ne kadar mücadele verilebiliyorsa bu takım onun mücadelesini veriyor.

Yense de yenilsede ben bu takımı ve Şenol Hoca'yı çok seviyorum.
                Eyvallah renkdas.
                Benim de duygularima tercüman olmussun.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'un Alex Fergusonu,

Seni ağlayan gözlerle izledim. TS seni hiç unutmayacak. Senin heykelini dikmeli bu yönetim.

Sadri ŞENER de, TELEGOLDE 22:00-23:30 arası şahane konuştu. şb ye, tüpçüye ve Ziyaya fena giydirdi. Bunun hesabını soracam dedi.
                  Sadri Sener'in dun aksamki konusmasini izleyebilecegim bir link var midir? youtube da baktim hep eski videolar.

Yorum

• bakiyorum o cok bilmis arkadaslar hocayi elestirenler hele yediden yetmise

bakiyorum yasi 15 daha cocuk

bakiyorum yasi 40

bakiyorum yasi 30

koca koca adamlar hocayi acimasizca elestiriyor

okumamis cahil hayatlarinda aci nedir bilmeyen basari icin herseyi istanbul takimlari gibi mubah goren zihniyet maalesef bu forumda bazi arkadaslar demeyecegi
                    bazi kisilerde var

uyanin ulan uyanin

gun birlik gun beraberlik gunu

bu adamin dusuncesi sizin binde birinizde olamaz

bu adam adamlik icin jajayi istemedi bu adam adam oldugu icin engin picini gondrdi

bu adam adam oldugu ici haykiriyor

bu adam adam oldugu icin kendini yakiyor atese atiyor

uyan be cahil uyan

yuru gunese trabzonum

gun birlik beraberlik gunudur

Yorum

• Yurt dısında olmasam o maçta çatlayacağız kadar bagirirdim. Hoca bunu dedikten sonra desibel rekoru kırmalıyız. İsterse takım 10 mac kaybetsin. Gurur duyuyorum ulan Hocamla!!!
                      DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• Hocam muhteşemsin..

Yorum

• Maçtan önce en hafif tabirle negatif skor tahmini yapan arkadaşları bekliyorum. En kısa zamanda özürünüzü dileyin, çekinmeyin...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Adem Öztürk o tabiri hiçbir zaman kullanmayacağız. Unutacağız, aklımıza bile getirmeyeceğiz.
                              Biz Trabzonspor kazandığı için sevinir, Trabzonspor kaybettiği için üzülürüz. Nokta.
                              Trabzonspor √
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Burak Yılmaz gösterdiği köşeye vurmasa maçı bile alacaktık. Haftaya Feneri yenmez farz oldu.
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X