Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yalnız o değil de dostlar, yapayalnız bırakıldık suçlu haksız şiddet yanlısı birileri olarak gösterilip öcü gibi duruyoruz şuanda herkesin gözünde.

ben hiç böyle birey yaşamamıştım daha önce yazık gerçeken yazık
    Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• malasef şenol hocanın icraatlarıda sorgulanmalı, serkan ve sol iç acık, izahı yok bana göre hemde elinde gs macı gibi bir done varken, etme hoca etme
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• süpersin zokora

Yorum

• video da arkada girayın yüz ifadesine bakın )

Yorum

• Ne tekmeydi be

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne tekmeydi be
              Irkçılığa karşı bir tekmede sen at..
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• zokora ilk iki sb maclarinda sari kart cezalisi oldugu icin oynayamamisti play off maclarinda gorulduki oynamasada olurmus hatirlayacak olursak takimda en cok elestirilen huseyin cimsir daha sonrada solbek cale vardi ikiside gonderildi yerlerinde oynayan zokora ve cech ilk bakista daha kaliteli oyuncular ama verdikleri fayda huseyin ve caleden fazla olamadi

Yorum

• İnsanların birbirine attığı acımasız tekmelerle mutlu olacak hale geldiysek yetkili makamlarda oturanların utanmaları gerek.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tekme olayı pek şık değildi, ama el sıkmama hadisesi bilmiyorum başka örneği var mıdır,anlayana manası çok derindi ve verilebilecek en güzel tepkiydi

Yorum

• ne hale gelmişiz adam orada ölse sevinenler çok olacaktı şerefsizliğe şerefsizlikle cevap vermek bize yakışmaz
                      tatanga

Yorum

• efsane başkan şikecilerin yakasına yapışmış
                        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tekirdağdan vizeler öncesi sırf bu maç için TRABZON'daydım iyi küfür ettim ama sonu hüsran oldu
                          Bir gün Herkez Trabzonspor'lu olmasın bırakında o şeref sadece bizde kalsın..!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X