bari maç sonu sahaya girip volkanın küpesini koparsalardı kulağıyla beraber
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
Tolga maç sonunda direk soyunma odasına doğru koştu! Büyük ihtimal Fenerbahçe tercümanı Samet'e... Alper Boğuşlu ve Onur sakinleştirmeye çalışıyor.
Evet buyrun önce Tolga'ya saldırsınlar sonra hareket çeksinler bizim taraftar bu konuda Tolga'yı suçlu bulsun. Bravo !#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Yorum
-
şenol güneş klasiği izledik. yine fener istediğini aldı gitti. üzülerek söylüyorumki trabzonspor 10 yıl daha geriye gitmiştir tıpkı 96 da olduğu gibi. 10 maç ceza yeriz, takımın yarısı gider, avrupayada gideicez muhtemelen. yazık oldu gerçekten çok yazık oldu. kimse kusura bakmasın ama bu skordan utanıyorum ben.
Yorum
-
Bu sefer 2-2
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüsaadeniz var mı?
.
Yorum
-
Hem Mazlum , Hemde şampiyon bir fener yarattık, Bizim tarfatarda emrenin kafasına nasıl çakmak attık diye bayram yapıyor, 61 dakika şovumuzuda yaptık.. birde emrenin elini sıkmayıp tekme attık, çok kötü yapyı çok... derslerini vermiş olduk fenerlerlilerin..
Yorum
-
* Serkan mı yine bizim en kötü seçildiYazık la adama...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamları elimizle şampiyon yaptık. bi hayır vardır diyecem ama varmıdır bir hayır ?
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga maç sonunda direk soyunma odasına doğru koştu! Büyük ihtimal Fenerbahçe tercümanı Samet'e... Alper Boğuşlu ve Onur sakinleştirmeye çalışıyor.
Evet buyrun önce Tolga'ya saldırsınlar sonra hareket çeksinler bizim taraftar bu konuda Tolga'yı suçlu bulsun. Bravo !1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum