Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 2. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 0 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben böyle etkili maraton tribünü görmedim.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerinde oyuncu değişiklikleriyle kazanılan bir 3 puan oldu. Kötü oyuncularımız vardı bu sezon ancak bu kadar.
      Adrian
      Volkan Şen
      Henri
      Jebrin
      Brozekler

bu oyunculara gerek yok gönderilmeliler.
      belki Adrian yedek kulubesi için tutulabilir.
      -------------
      Ayrıca Şenol Hocaya atıp tutanlarada gülüyorum. Önce insan Şenol Hoca'nın öncesine bir bakar yahu.
      Jebrin mi ? Aykutun 2 katı bilek var adamda

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dikkat ettiniz mi?

Bizim futbolcularin attigi paslarin hizi ile Barca-Real macinda futbolcularin birbirlerine verdigi paslarin hizina?

Bizimkiler top kontrolunde "yeteneksiz" olduklarindan birbirlerine sert pas atamiyorlar. Birde Turk futbolu diyorlar, nerdeymis??
        Yada sert pas atmaya korkuyorlar fazla gider diye. Mesut un ronaldoya bi pası vardı sanki düşmanına atıyo

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resimler, mesajlar..süperötesi

Hakemlere gelince, bugün 30 cm.lik pozisyonlari tarisanlari kime havale edelim? Bunlari kacirmak hatadir ama yoruma acik bile olmayan düdükleri calanlarin hala hic ceza almadan düdük calmasina ne demeli?

Futbolun Sevr´i herhal, yok resmen...

TRT Yorumcusu:" Trabzospor'un golünde CIDDI bir OFsayt var"

Fenerbahce 10 metreden Ofsayt golü atsa:" Insan hata yapar pek bunun üstünde durmamak lazim"
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yada sert pas atmaya korkuyorlar fazla gider diye. Mesut un ronaldoya bi pası vardı sanki düşmanına atıyo
            Yetenek ve alt yapı ile alakalı bir şey. Tek pas, kontrol ve pres dünya futbolunda en önemli şeyler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• artık bayanlar olsun tribünlerde. bende bi eşarp takıp girmeye çalışırım tribüne. ben razıyım valla.

Yorum

• Yalnız 55 bin tane embesili dillerinden düşürmeyenler Avni Aker'deki 25 bin ( küfürsüz) bayan için ne dediler merak ettim , zira ben hiç bir yoruma rastlamadım
                Gerçi "futbolcular ilk defa bu kadar çok futbolu bilen bayanlar önünde oynayacak" demiş ligtv muhabiri" .. bu yeter onlara
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bence bayanlar hep olmalı ve mümkünse 40 yaş üstü ve 40 yaş altı olarak ikiye bölünmeleri lazım. yaşlı teyzeler çünkü stada kazak örmeye geliyor
                  u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X