İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 34.Hafta | Orduspor 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
32 gol atan ve daha da atma fırsatı olan bir futbolcu burda eleştiriliyorsa !!!! burdan ders çıkaracak olanlar biz değil, onun hocalarıdır.!!!!
32 gol atmış bir futbolcusu olan takımımız liderden 21 puan fark yedi???????
Bu istatistik başka hangi takımda vardır???
Bu ülke ne gol kralları gördü
Okan yılmaz mı dersin
Zafer biryol mu dersin
Gokhan Unal mi dersin
Hepsi sadece bulundukları takımda attılar, Gittikleri yerde atanı gördünüz mü???
Gokhan Ünal'ı bize kakaladılar, Gördük nasıl golcu olduğunu , şimdi nerde nerelerde
zafer biryol, fenerin yedek ağacı olmadı mı?
okan yolmaz Şimdi tepeciksporda oynuyor??
Şimdi Bizde anormal bir grafik ve başarı gösteren esasında yapması gerekeni fazlasıyla gösteren bir Burak var
ben Burak da suç bulmuyorum, bulan da futboldan anlamıyor zaten
Ama bu kadar extra işler yapmış bir futbolcun varken, Ona en yakın gol atan futbolcun 5 de kalıyorsa, bunu eleştiririm..
Birde ligdekı sıralamanaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Bir arkadaşımız Rica ediyorum Bu sene atılan gollerde ki ASİST leri yazabilir mi???
kaç asistle oynuyoruz???
32 gol atan Gol kralımızın olduğu sezonda , En çok asisti kım yaptı??
hatırladığımı söyliyim
Colman 3
Mustafa 1
Adrian 3
Burak 4
????Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Benim merak ettiğim birşey var.Acaba bizim teknik heyetten herhangi birinin,cuper geldikten sonraki ordusporun bir maçını(tv de denk gelmiş olanıda kabul)izlemiş olma ihtimali var mıdır?
Ben,sürekli tartıştığımız,beğenmediğimiz bu kadromuzun (büyük maçları hariç tutarsak),doğru taktik ve dizilişle bu ligde her takımı yeneceğini düşünüyorum.Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
Burak kafa yapısını, Henrique ile duvar pası yapmayıp topu direk kaleye göndermesiyle ortaya koymuştur. O pozisyonda halbuki Henrique'ye atsaydı gol olması içten bile değildi. Bu hem takıma zarar veriyor, hem kendisine hem de takım arkadaşı Henrique'ye. Bana göre Henrique Burak'tan çok şikayetçi. Hal ve hareketleri bunu gösteriyor. Haksız da sayılmaz yani.
Şenol Hoca artık Burak'a gerekli ikazları yapmalı. Belki yapıyordur, o zaman daha etkili ikazlar yapmalı. Burak'ın rekor kırma sevdası Trabzonspor'un menfaatlerinin önüne geçmemeli.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok zevksiz bir maçtı. 3 puanı almak önemliydi ama olmadı. Nasip değilmiş.Önümüzdeki süper final maçlarına bakacağız artık.))
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
.....
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen eskı futbolculardanmısın))
Yorumum biraz o havayı vermiş ama değilim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum