Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 32.Hafta | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zor maç. Arkadaşların dediği gibi, kanat oyuncularımızın formu belirleyecek maçı. Adrian'ın oynamasında fayda var, Alanzinho son 25 dakika gerekli. Serkan orta sahaya çekilip, GS'nin pas alışverişi bozulmalı. Hayırlısı bakalım.
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• EN IYI DONEMIMIZDE BILE ZOR YENIYORUZ ADAMLARI
      ayrica insaallah kart sinirindaki oyuncular ceza yemez
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Gs dan nefret ettiğim kadar şikecilerden bile nefret etmiyorum...

Eğer ki bu maçı kazanırsak bu yıl için takımı daha da hiç eleştirmeyeceğim..

O 4-2'lik maç hayatım boyunca unutmayacağım,unutamayacağım 2 maçtan biridir...(Diğeri de 2-1 rövanşında kendi sahamızda 2-0 yenilip elendiğimiz Kiev maçı)

O Selçuk,Engin şerefsizlerinin sahada maç sonunda morarmış,ezilmiş,bükülmüş suratlarını görmeyi o kadar çok istiyorum ki...

Fener maçını zaten taraftar aldıracak merak etmeyin...

Bu maçı alırsak eğer bu sene ki görevini yerine getirmiş olarak sayacağım takımı...

Başarılar Fırtınam...
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sarı kart sınırında olan oyuncularımıza cüneyt çakırın nasıl kartlar göstereceğini çok merak ediyorum. Hepsini de cezalı duruma düşürecek bana göre ...
          Zaten Serkan ile Zokora paso sari kart yiyor, hangi Hakemin olmasi önemli degil.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• beraberlik iki takıma da yaramaz.

galibiyetimiz bizi şampiyonluk yarışının içinde tutar,

mağlubiyetimiz gs'yi şampiyon yapar, bize ise(haftaya fb'yi yenmek şartı ile) sadece ikinciliği kovalayabilme şansı bırakır.
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Kalan 9 maci kazanirsak en az ikinci oluruz.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• her kotu oyun sonrası oynadıgımız maçta güzel futbol ve 3 puan totemıne gore antalya macını unutturacak bır galibiyet bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gs dan nefret ettiğim kadar şikecilerden bile nefret etmiyorum...

Eğer ki bu maçı kazanırsak bu yıl için takımı daha da hiç eleştirmeyeceğim..

O 4-2'lik maç hayatım boyunca unutmayacağım,unutamayacağım 2 maçtan biridir...(Diğeri de 2-1 rövanşında kendi sahamızda 2-0 yenilip elendiğimiz Kiev maçı)

O Selçuk,Engin şerefsizlerinin sahada maç sonunda morarmış,ezilmiş,bükülmüş suratlarını görmeyi o kadar çok istiyorum ki...

Fener maçını zaten taraftar aldıracak merak etmeyin.
                  ..

Bu maçı alırsak eğer bu sene ki görevini yerine getirmiş olarak sayacağım takımı...

Başarılar Fırtınam...
                  Bu kadar .. Ayni benim düsüncem ..
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bizim uşaklar dik oynasınlar yüreğiyle oynasınlar bu maçı kazanırız diye düşünüyorum Allah'ın izniyle.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir fenerli arkadaşımın yazdığını postalıyorum;

"Yıl 2001, şampiyonluk iddiası kalmamış Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin başbaşa yarıştığı Galatasaray, ligin son haftasında karşılaşır. Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için Trabzon'un mutlaka Galatasaray'a yatması gerekir... Maçı da Galatasaray ilk 50 dakikada bulduğu gollerle 4-0 kazanır. Filmin tekrarı bu akşam saat 19:00'da Lig TV'de, sakın kaçırmayın !"

Ağzının payını verdim. Allah bunlara akıl vermemiş.
                      Trabzonspor o sene FB deplasmanını da 5-2 kaybetmişti. İlk yarım saatte 3-0 geri düşmüştük. 2004 yılında GS maçında şampiyonluk şansımızı kaybettik. 2005 yılında da GS'yi yenerek şampiyonluktan ettik. O meşhur 2006 senesinde de TS Avni Aker'de GS ile 1-1 berabere kaldı. FB maçını 3-2 kaybettik. 2010 yılında sahamızda GS maçını kazandık ve GS şampiyonluk şansını zora soktu. Kısacası Trabzonspor pek çok sene GS karşısında aldığı skorlarla rakibinin şampiyonluk şansını yok etti veya zora soktu. Bir de benzer durumlarda FB-BJK maçlarına bir baksınlar.

Yorum

• Bu maçı gs çok rahat alacaktır... maalesef...
                        İnşallah yanılırım dicem ama BU Trabzonspor beni yanıltmaz...
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ArkadaŞlar bu sene lİgİn benİm İÇİn hİÇ bİr anlami yok.en fazla İkİ ay sonra bu Ülkenİnde bİr deĞerİ olup olmadiĞinada kara verİcem.ama sonuÇ ne olursa olsun meclİstekİ hİÇ bİr partİye bİr daha oy vermem
                          On numara yazı tipiniz var
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu maçı gs çok rahat alacaktır... maalesef...
                            İnşallah yanılırım dicem ama BU Trabzonspor beni yanıltmaz...
                            böyle düşünerek iki gs maçına gitmemiştim iksinde de süper oyunla kazanmıştık.kazanacağız.

Yorum

• Galatasaray her maç olduğu gibi çift forvet ve arkalarında 2 orta saha 2 de kanat şeklinde dizilecektir bence maça.Cech ve Serkan'a çok büyük iş düşüyor.Aynı şekilde hücumda Olcan ve Volkan etkili olursa tıpki Beşiktaş maçındaki gibi umudumuz olur maçı kazanmak için.Ancak erken gol yersek oradaki atmosferle de dağılırız bence.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                böyle düşünerek iki gs maçına gitmemiştim iksinde de süper oyunla kazanmıştık.kazanacağız.
                                İnşallah...
                                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                                Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                                FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X