Zor maç. Arkadaşların dediği gibi, kanat oyuncularımızın formu belirleyecek maçı. Adrian'ın oynamasında fayda var, Alanzinho son 25 dakika gerekli. Serkan orta sahaya çekilip, GS'nin pas alışverişi bozulmalı. Hayırlısı bakalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 32.Hafta | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gs dan nefret ettiğim kadar şikecilerden bile nefret etmiyorum...
Eğer ki bu maçı kazanırsak bu yıl için takımı daha da hiç eleştirmeyeceğim..
O 4-2'lik maç hayatım boyunca unutmayacağım,unutamayacağım 2 maçtan biridir...(Diğeri de 2-1 rövanşında kendi sahamızda 2-0 yenilip elendiğimiz Kiev maçı)
O Selçuk,Engin şerefsizlerinin sahada maç sonunda morarmış,ezilmiş,bükülmüş suratlarını görmeyi o kadar çok istiyorum ki...
Fener maçını zaten taraftar aldıracak merak etmeyin...
Bu maçı alırsak eğer bu sene ki görevini yerine getirmiş olarak sayacağım takımı...
Başarılar Fırtınam...2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı kart sınırında olan oyuncularımıza cüneyt çakırın nasıl kartlar göstereceğini çok merak ediyorum. Hepsini de cezalı duruma düşürecek bana göre ...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
beraberlik iki takıma da yaramaz.
galibiyetimiz bizi şampiyonluk yarışının içinde tutar,
mağlubiyetimiz gs'yi şampiyon yapar, bize ise(haftaya fb'yi yenmek şartı ile) sadece ikinciliği kovalayabilme şansı bırakır.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs dan nefret ettiğim kadar şikecilerden bile nefret etmiyorum...
Eğer ki bu maçı kazanırsak bu yıl için takımı daha da hiç eleştirmeyeceğim..
O 4-2'lik maç hayatım boyunca unutmayacağım,unutamayacağım 2 maçtan biridir...(Diğeri de 2-1 rövanşında kendi sahamızda 2-0 yenilip elendiğimiz Kiev maçı)
O Selçuk,Engin şerefsizlerinin sahada maç sonunda morarmış,ezilmiş,bükülmüş suratlarını görmeyi o kadar çok istiyorum ki...
Fener maçını zaten taraftar aldıracak merak etmeyin. ..
Bu maçı alırsak eğer bu sene ki görevini yerine getirmiş olarak sayacağım takımı...
Başarılar Fırtınam...#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir fenerli arkadaşımın yazdığını postalıyorum;
"Yıl 2001, şampiyonluk iddiası kalmamış Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin başbaşa yarıştığı Galatasaray, ligin son haftasında karşılaşır. Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için Trabzon'un mutlaka Galatasaray'a yatması gerekir... Maçı da Galatasaray ilk 50 dakikada bulduğu gollerle 4-0 kazanır. Filmin tekrarı bu akşam saat 19:00'da Lig TV'de, sakın kaçırmayın !"
Ağzının payını verdim. Allah bunlara akıl vermemiş.
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaŞlar bu sene lİgİn benİm İÇİn hİÇ bİr anlami yok.en fazla İkİ ay sonra bu Ülkenİnde bİr deĞerİ olup olmadiĞinada kara verİcem.ama sonuÇ ne olursa olsun meclİstekİ hİÇ bİr partİye bİr daha oy vermem# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı gs çok rahat alacaktır... maalesef...
İnşallah yanılırım dicem ama BU Trabzonspor beni yanıltmaz...
Yorum
-
Galatasaray her maç olduğu gibi çift forvet ve arkalarında 2 orta saha 2 de kanat şeklinde dizilecektir bence maça.Cech ve Serkan'a çok büyük iş düşüyor.Aynı şekilde hücumda Olcan ve Volkan etkili olursa tıpki Beşiktaş maçındaki gibi umudumuz olur maçı kazanmak için.Ancak erken gol yersek oradaki atmosferle de dağılırız bence.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle düşünerek iki gs maçına gitmemiştim iksinde de süper oyunla kazanmıştık.kazanacağız.İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum