İlk olarak samway tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Cevabi olmayan sorular
1.sercan kaya
2. Jebrin
3. Baris özbek
4. Ferhat öztorun
5. P.brozek
Bu adamlar nerde neden hic oynamiyorlar...
Vittek, glowacki, p.brozek, simdi olcan gecen sene yattara....
Neden bizde sakatliklar bu kadar uzun sürüyor ve gec farkediliyor??
ne bicim sagilik ekibimiz var... Örnek olcan mili mac dahil son iki macina sakat olmasina ragmen cikmis..
Bu sezon son dakikalarda cok canimiz yandi bunun sorumlusu kim??
Futbolcularin beceriksizligi mi?? Teknik heyetin taktiksel anlamdaki hatalari mi???1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
BURAK YILMAZ, Saha Dışında Nasıl bir kişilik bilmiyorum ama..
SAHA İÇİNDE, ÖZELLİKLE CEZASAHASI İÇİNDE Fazlasıyla "Karaktersiz" Lakayık, Dokunsalarda DÜŞSEM DİYE OYNUYOR..
Ki Son iki haftadır Aldığmız Penaltılarda Benim oldukça canım sıkıldı.. Yüzüm Kızardı.. Eminimki bu penaltılar RAKİPLERİMİZE Verilse(elbette verilmişliği vardır )Neler konuşulur az çok tahmin edersiniz..
Tamam 30 GOL ATTI , Hakkını vereyim, GOL VURUŞLARINI FAZLASIYLA GELİŞTİRDİ..
Amma velakin...
Saha İçinde Arkadaşlarına Yaptığı TAVIRLARINA ÇOK ACİL Bİ ŞEKİLDE SON VERMESİ LAZIM...
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak 5 milyona yurtdışına gider inşallah , bu taraftara fazla böyle topçular adam 2 senedir bizi sırtında taşıyor biraz kötü oynadımı hakaretler gırla git Burak sende git kaç Trabzon'dan , seneye Turgay'ı alırız Bursa'dan anca o paklar bu taraftarı.- impossible ? what does it mean ?
Yorum
-
İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki futbol ulemalarına tercüman olmuş bu arkadaş. Umarım biraz da olsa rahatlamışlardır bu arkadaşlar. Bu takımı stres atmak için tutanlara sözüm Allah'ınızdan bulun, bu kadar insanın karşılıksız, beklentisiz sevdiği kulübe her tökezlemesinde bir çelme de siz atıyorsunuz. Yapıcı tek bir icraatınız yok. İşiniz gücünüz takımın peşine harcadığınız paraları hesaplayarak kulübe hakaret etme hakkını ne kadar elde ettiğinizi hesaplamak. Kimi bir maç bileti alarak bu hakkı kazanıyor, kimisi forma alarak, kimisi kombine. Bu kulüp sizin sandığınız kadar ucuz değil. Sizin cebinize sığmaz bu camia. Düşün bu takımın yakasından artık...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut oynadımıydıkı bızde,ben hatırlamıyorum demekkı oynamamıs ya da oynayammaımıs, çağdası gayt ıyı haturlıyorum
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut oynadımıydıkı bızde,ben hatırlamıyorum demekkı oynamamıs ya da oynayammaımıs, çağdası gayt ıyı haturlıyorum
Yorum
-
Bir maç yüzünden Şenol hocayı ve maç içinde beklediğimiz perfonmansı gösteremeyen futbolcularımızı itin .ötüne sokmaya gerek yok.
Sallayacak birileri varsa onlar da yönetim kadrosundaki kişilerdir.
Tamam taraftar olarak sinirliyiz kendi adıma söyleyeyim moralim bozuldu ve muhtemelen iyi bir haftasonu geçiremeyeceğim.
He bir de Şenol hoca konusu var. Hocamızı bir maçta yerin dibine sokmayalım lütfen. Şenol hoca bu takımın başında olmadığı zamanları da biliyoruz.
Son yıllarda hocamızın sayesinde az da olsa heycanımızı son haftalara taşıyabiliyoruz buna da şükür.
Sabredelim güzel günler gelecek ben inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftarmı şampiyonluğu hakediyor ? Ben kendi adıma utanıyorum, Şenol hocaya söylenenlere.Yazıklar olsun sizin gbi zihniyete."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut bızım alt yapıda yetıstı .)
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bu sene avrupaya gider. şimdi eleştirdigimiz Burak ıda çokk ararızz.
son günlerdeki performansı gidecegine işaret benceTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklisin biz haketmiyoruz,burnu bir karis havada olan burak,sahada gezinen zokora,adam gecmekten aciz adrian hakediyorlar sampiyonlugu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum