Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senol gunes ın soyle bır cumlesını hatırlıyorum cagdas atan ıle ılgılı daha once takımda oynayıp da tekrar takıma gelen oyuncu verımlı olamayacagı ıcın cagdas ı dusunmuyorum dedı saygı duyarız dedık pekı ucaga bınmeden oncekı terbıyesız bır taraftar gıbı deıl de saygı cercevesınde bır soru sorsak ;

aykut ne dıye bu takıma alındı ?
    aykut oynadımıydıkı bızde,ben hatırlamıyorum demekkı oynamamıs ya da oynayammaımıs, çağdası gayt ıyı haturlıyorum

Yorum

• Bu taraftarmı şampiyonluğu hakediyor ? Ben kendi adıma utanıyorum, Şenol hocaya söylenenlere.Yazıklar olsun sizin gbi zihniyete.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Cevabi olmayan sorular
        1.sercan kaya
        2. Jebrin
        3. Baris özbek
        4. Ferhat öztorun
        5. P.brozek
        Bu adamlar nerde neden hic oynamiyorlar...

Vittek, glowacki, p.brozek, simdi olcan gecen sene yattara....
        Neden bizde sakatliklar bu kadar uzun sürüyor ve gec farkediliyor??
        ne bicim sagilik ekibimiz var... Örnek olcan mili mac dahil son iki macina sakat olmasina ragmen cikmis..

Bu sezon son dakikalarda cok canimiz yandi bunun sorumlusu kim??
        Futbolcularin beceriksizligi mi?? Teknik heyetin taktiksel anlamdaki hatalari mi???
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• BURAK YILMAZ, Saha Dışında Nasıl bir kişilik bilmiyorum ama..
          SAHA İÇİNDE, ÖZELLİKLE CEZASAHASI İÇİNDE Fazlasıyla "Karaktersiz" Lakayık, Dokunsalarda DÜŞSEM DİYE OYNUYOR..
          Ki Son iki haftadır Aldığmız Penaltılarda Benim oldukça canım sıkıldı.. Yüzüm Kızardı.. Eminimki bu penaltılar RAKİPLERİMİZE Verilse(elbette verilmişliği vardır )Neler konuşulur az çok tahmin edersiniz..

Tamam 30 GOL ATTI , Hakkını vereyim, GOL VURUŞLARINI FAZLASIYLA GELİŞTİRDİ..
          Amma velakin...
          Saha İçinde Arkadaşlarına Yaptığı TAVIRLARINA ÇOK ACİL Bİ ŞEKİLDE SON VERMESİ LAZIM...

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak 5 milyona yurtdışına gider inşallah , bu taraftara fazla böyle topçular adam 2 senedir bizi sırtında taşıyor biraz kötü oynadımı hakaretler gırla git Burak sende git kaç Trabzon'dan , seneye Turgay'ı alırız Bursa'dan anca o paklar bu taraftarı.
            bana göre 5 burak 1 turgay etmez. turga buraktan daha iyi TOPÇUdur. golcülügüne bişey diyemem.
            - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burdaki futbol ulemalarına tercüman olmuş bu arkadaş. Umarım biraz da olsa rahatlamışlardır bu arkadaşlar. Bu takımı stres atmak için tutanlara sözüm Allah'ınızdan bulun, bu kadar insanın karşılıksız, beklentisiz sevdiği kulübe her tökezlemesinde bir çelme de siz atıyorsunuz. Yapıcı tek bir icraatınız yok. İşiniz gücünüz takımın peşine harcadığınız paraları hesaplayarak kulübe hakaret etme hakkını ne kadar elde ettiğinizi hesaplamak. Kimi bir maç bileti alarak bu hakkı kazanıyor, kimisi forma alarak, kimisi kombine. Bu kulüp sizin sandığınız kadar ucuz değil. Sizin cebinize sığmaz bu camia. Düşün bu takımın yakasından artık...
              Senin aklınada sığmaz kardeşim bu takım anladın mı? Hugo burosada ziyayada, ersun hocayada, giray bulağada sahip çıkacaksın boş konuşmayacaksın.Kimse şenol hocaya hakaret etmiyor bir adam çıkmışta sözlü hakret etmiş miş bu ülkede mili takım hocasına adam kafa attı burası böyle bir ülke yanlış mı çok yanlış ama eğitim seviyesi vs . bizim insanımız böyle.....
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aykut oynadımıydıkı bızde,ben hatırlamıyorum demekkı oynamamıs ya da oynayammaımıs, çağdası gayt ıyı haturlıyorum
                Bir ara altyapıda mı ne oynamış. Yoksa a takımda oynadığını hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aykut bızım alt yapıda yetıstı .)

Yorum

• Bir maç yüzünden Şenol hocayı ve maç içinde beklediğimiz perfonmansı gösteremeyen futbolcularımızı itin .ötüne sokmaya gerek yok.

Sallayacak birileri varsa onlar da yönetim kadrosundaki kişilerdir.

Tamam taraftar olarak sinirliyiz kendi adıma söyleyeyim moralim bozuldu ve muhtemelen iyi bir haftasonu geçiremeyeceğim.

He bir de Şenol hoca konusu var. Hocamızı bir maçta yerin dibine sokmayalım lütfen. Şenol hoca bu takımın başında olmadığı zamanları da biliyoruz.

Son yıllarda hocamızın sayesinde az da olsa heycanımızı son haftalara taşıyabiliyoruz buna da şükür.

Sabredelim güzel günler gelecek ben inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu taraftarmı şampiyonluğu hakediyor ? Ben kendi adıma utanıyorum, Şenol hocaya söylenenlere.Yazıklar olsun sizin gbi zihniyete.
                      Haklisin biz haketmiyoruz,burnu bir karis havada olan burak,sahada gezinen zokora,adam gecmekten aciz adrian hakediyorlar sampiyonlugu.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• böyle olmamalıydı :/

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aykut bızım alt yapıda yetıstı .)
                          heee alt yapıdan oyuncu çıkarmak demek bu olsa gerek

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak bu sene avrupaya gider. şimdi eleştirdigimiz Burak ıda çokk ararızz.
                            son günlerdeki performansı gidecegine işaret bence
                            kafası burda değilse gitsin
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• gol rekorunu kırman için n gol atmanı istemiyorum burak efendi takımın galibiyeti için gol atmanı istiyorum.olaya böyle bakarsan başarıda gelir.
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haklisin biz haketmiyoruz,burnu bir karis havada olan burak,sahada gezinen zokora,adam gecmekten aciz adrian hakediyorlar sampiyonlugu.
                                şenol hocaya çıkışan siz mıydınız yoksa?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X