Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 31.Hafta | Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    96 daki takımın temelini kuran , çok iyi bir hoca olan leekens tir .2004 teki takımın temelini kuran samet hocadır ve Türkiye kupasını kazanmıştır.2004 yılında ziya hoca Türkiye kupasını almış eğer, ilk yarı gelseydide takımı şampiyon yapacaktı 2. olduk .2011 deki takımın kurucusu ersun yanaldır ve yine bir kaç yeteneksizin yüzüznden şampiyonluğu kaybetmiştir(umut ve gökhan) bütün bunlar ortadayken nasıl her başarımızın arkasında şenol hoca oluyor onu bir türlü çözemiyorum.Ayrıca Trabzonspora tarihinin en iyi futbolunu oynatan urban breams tir .20 yaşındaki çok bilmişşler arşivlerden bulupta seyretsinler. Bir büyük takım yense ya da yenilse de kendi sahasında nasıl oynar bakınız 91 ve 92 sezonları ...Ha derseniz şampiyon mu yaptı şenol hocanında şampiyon yaptığını hatırlamıyorum.
    Bunu kabullenemiyorlar malesef..
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu kabullenemiyorlar malesef..
      Kabullenilemeyen nedir bir anlayabilsem ! Neyse bu Şenol Güneş tartışmaları artık sinirimi bozuyor. TS taraftarının bir kısmında Şenol Güneş ile ilgili öyle bir fikir var ki, bunu ne yapsan değiştiremezsin. O nedenle konuşmanın da anlamı yok. İnşallah ilerleyen senelerde daha başarılı hocalar takımın başına gelir de hep birlikte sevinir, övgüler dizeriz.
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

96 daki takımın temelini kuran , çok iyi bir hoca olan leekens tir .2004 teki takımın temelini kuran samet hocadır ve Türkiye kupasını kazanmıştır.2004 yılında ziya hoca Türkiye kupasını almış eğer, ilk yarı gelseydide takımı şampiyon yapacaktı 2. olduk .2011 deki takımın kurucusu ersun yanaldır ve yine bir kaç yeteneksizin yüzüznden şampiyonluğu kaybetmiştir(umut ve gökhan) bütün bunlar ortadayken nasıl her başarımızın arkasında şenol hoca oluyor onu bir türlü çözemiyorum.Ayrıca Trabzonspora tarihinin en iyi futbolunu oynatan urban breams tir .20 yaşındaki çok bilmişşler arşivlerden bulupta seyretsinler. Bir büyük takım yense ya da yenilse de kendi sahasında nasıl oynar bakınız 91 ve 92 sezonları ...Ha derseniz şampiyon mu yaptı şenol hocanında şampiyon yaptığını hatırlamıyorum.
        Ulan takımların kaymağını hep sonradan gelen Şenol Güneş yemiş. Bu ne talihsizliktir arkadaş. Bu temelleri atan adamları neden kovmuşlar acaba.Kat çıkmayı mı bilmiyorlarmış.
        Şenol hoca ne ballı adamsın. 3 defa geldin üçünde de hazır kurulmuş takım buldun elinde. Ama Allah'ın sopası yok işte, öyle hazıra konarsan her defasında çalarlar adamın elinden şampiyonluğu.
        TRABZONSPOR
        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Bugün Trabzonspor´un basina Mourinho gelse, 3 ay sonra gönderirsiniz (acik ve net).

Senol Günes´in basarili olmasini istiyormusunuz? O zaman takimi eksiksiz eline verecek, sirtinizi koltuga dayayip rahat ve keyifli sekilde izleyeceksiniz.

Bende yerine göre onu elestiriyorum ama özellikle su yasanan sike sürecinde takimi sadece teknik Direktör olarak nerdeyse baskan gibi yönetmeye calisan bir kisiden de cok daha fazlasini bekleyemem, kusura bakmayin (neticede o da bir insan)

Simdi burda sorsan, Fatih terim basarilidir. MHK ve Federasyon destegini arkasini almis, basarili!!!
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün Trabzonspor´un basina Mourinho gelse, 3 ay sonra gönderirsiniz (acik ve net).

Senol Günes´in basarili olmasini istiyormusunuz? O zaman takimi eksiksiz eline verecek, sirtinizi koltuga dayayip rahat ve keyifli sekilde izleyeceksiniz.

Bende yerine göre onu elestiriyorum ama özellikle su yasanan sike sürecinde takimi sadece teknik Direktör olarak nerdeyse baskan gibi yönetmeye calisan bir kisiden de cok daha fazlasini bekleyemem, kusura bakmayin (neticede o da bir insan)

Simdi burda sorsan, Fatih terim basarilidir. MHK ve Federasyon destegini arkasini almis, basarili!!!
            katiliyorum

ayrica arkadaslar elstirilecekse ilk basta yonetimi elestirmeleri lazim

bugun Selcuk inan 10 gol ve asistle oynuyor ,
            Egemen oynadigi maclarda kritik hamle yapiyor bizim defansa oranla daha etkili

Umut ve Jaja 10 golun uzerine cikmislardi

butun mesle bu

suan Buraktan sonra 10 gole yakasan bile yok...

olay cok basit......

aslinda gelenler gidenlerde kaliteli degil ve daha z katki yaptilar.....
            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzona gelecek en iyi teknik adam Şenol hocadır

neden iyi kadrolar hep şenol hocaya denk geliyor

20 tane hoca değişti hangisi süper futbol oynattı da gitti

veya şampiyonluğa oynattı takımı

ziya doğan mı halilodzic mi ersun hocamı

kupaları heyecanı şenol hocayla yaşıyoruz hep

daha iyisi yok ve gelmez

kendimizi dev aynasında görmeyelim

istanbul takımlarıyla baş edemeyiz

her anlamda

olabileceğimizin en iyisi olmaya statükoyu arada sırada da olsa yıkmaya çalışmalıyız

bundan sonra şampiyonluk zor peş peşe şampiyonluklar imkansızdır

bu sadece bizim elimizde değil tabi

son 8 aylık süreçde olanlardan sonra futbolun sadece futbol olmadığını anladık sanırım
              aynen katılıyorum bunları anlayamayan veya anlamak istemeyen arkadaşlarımız var burada

Yorum

• S.Biliç,Şenol Güneş'in alternatifi olarak ilk tercihim olabilir.Bunun dışında yerli bir isim olarak Şenol Hoca'nın alternatifi yoktur.

Biliç "ilk tercihim Türkiye'de şampiyonluğa oynayan bir takım olacak" demişti,Avrupa Şampiyonasından sonra milli takımı bırakıyor..

Şenol Hocam sportif direktör veya başkan olsun..

Yorum

• Oyuna 4 defans oyuncusu ve 1 stoperler başladık....

Daha sonra Aykutuda oyuna alarak stoperleri ikiledik....

4+2 defans oyuncusuyla 6 kişi defansa çekildik...

Oysa rakibimiz Real Madrid Değil Gençlerbirliği idi.....

Burak'a rekor kırdıracağız derken takımın düzeniyle oynadık. Geçen hafta çekirge sıçradı Sivas maçında penaltı kaçırmamaıza rağmen 3 puan almıştık...

Bu maçta penaltıyı Buraka attırmak intihar gibi bir şeydi.... Tolga taaleden gelip sarılınca iyice stres yaptı ve sonuçtas kaçırdı....

defansa çekildik penaltıyı atamadık....

Dolayısıyla rakipte bu kadar ikramı geri çevirmedi.....

maçın özeti böyleydi diyebiliriz....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

...Ha derseniz şampiyon mu yaptı şenol hocanında şampiyon yaptığını hatırlamıyorum.
                    Bence biz geçen yıl şampiyon olduk ..
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ---------Tolga-------------
                      Celu--Giray----Yumlu---Cech
                      ----------Zokora----------
                      --------Colman---Adrian----
                      Serkan-------------------Halil
                      -------------Burak----------- ilk 11 i ile başlayıp, Alanzinho ikinci yarı oyuna alınsaydı, çok rahat alabileceğimiz bir maç olurdu.Bütün silahlarımızı ilk devrede kullanarak resmen kendi bacağımıza sıktık...Aykut girdi sırıttı, Henri girdi iki metre top süremedi, Alan ve Adrian da yorulunca takımın pili 60. dakika itibarıyla bitti, bitik haldeki rakip cesaretlenmeye başladı, penaltı da kaçınca bizim için skorun ne olacağı belli oldu...Kısacası yanlış kadro ve yanlış değişiklikler maçın skoruna direkt etki etti.

Yorum

Noktası virgülüne kadar aynı görüşteyim. Ayrıca, şu an 30 yaş altındaki arkadaşlarımızın çok sağlıklı yorum yapamamaları, Trabzonspor'un öncesini çok iyi bilemiyor olmalarındandır. Ve en önemlisi, ''Derin Trabzonspor'' gerçeğini yok sayarak yapılacak hiç bir analiz, yerine oturmaz...

Yorum

Demek ki Trabzonspor da başarılı olabilmek için sadece iyi teknik adam olmak yeterli değilmiş.Trabzonda başarılı olabilmek için taraftar baskısına, yerel medyaya, muhalefete v.s ye de göğüs gerebilecek, herkesin kabul edebildiği ve saygı duyduğu bir isim olmak gerekiyor.Bu yüzden Şenol Güneş bu isimlerden daha çok başarıya yaklaşmıştır ( şampiyon olamamak farklı bir konu ) ve bu yüzden bizim için en değerli teknik adamdır. Bu sözünü ettiğiniz teknik adamların başarısı konusunda bende hemfikirim ( özellikle de belçikalılar ).Ama bu hocalarında ne şekilde gönderildiğini de hatırlamak lazım.Tıpkı şu an ve daha öncesinde Şenol Güneş e yapıldığı gibi eleştirilerle gitmişlerdi.sabretmek ve istikrar yakalamak bizim gibi tezcanlı insanların yiyebileceği bir nane değil malesef.Çabuk tepki göstermeyi, eleştirmeyi ve yıkıcı olmayı çok iyi beceriyoruz.Yoksa %100 fikirlerimizi sahaya yansıtacak bir teknik adam bulamayacağımız konusunda hepimizin hemfikir olduğunu düşünüyorum .

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence biz geçen yıl şampiyon olduk ..
                            Kupa nerde?? Öyle ruhuyla olmuyor bu işler,iyice melankolik takılmaya başladık

Yorum

• Burada anlamadığım kadar şenol güneş düşmanı eleştiricisi değil DÜŞMANI tarftar var ya arkadaşlar Beşiktaş maçında yaptığı değişiklikle biz derbi kazanmadık mı bu maç ta olmadı statdaydım futbolculardan çok yoruldu kenarda ha ayrıca şenol mu d3edi git direğe vur penaltıyı burak atsa şimdi hepinizin gözünde şenol hoca 1 numara yok m ARKADAŞ SİZ TARFATAR FALAN DEĞİLSİNİZ KENDİNİ BEĞENMİŞ FUTBOL ulemalarısımnız o kadar biliyorsanız çıkın oynayın yada yönetin ne bu ya bu kadar mı kendini beğenmişllik olur TARFATARLIK YAPMAZSINIZ stada gelir çekirdek çitlersiniz koca ankarada 2-3 bin tarfatar vadı bağıran 50 60 kişi Ankaradan ve trabzondan gelen 50-60 kişi okadar bu mu tarfatarlık

Bu siteden kaç kişi maçtaydı ha kaç kişi diğeer senelerde de BMN ankara olarak çok maça gittik ama ankaradan 20 kişi zor bulduk onlarda gidince Ankarada kimse kalmadı.

Ey taraftar Cünuhu önce tarfatarlık yapınj sonra hocayı futbolcuları sorgulayın kolay koltukta oturup klavteden sallamak ...

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burada anlamadığım kadar şenol güneş düşmanı eleştiricisi değil DÜŞMANI tarftar var ya arkadaşlar Beşiktaş maçında yaptığı değişiklikle biz derbi kazanmadık mı bu maç ta olmadı statdaydım futbolculardan çok yoruldu kenarda ha ayrıca şenol mu d3edi git direğe vur penaltıyı burak atsa şimdi hepinizin gözünde şenol hoca 1 numara yok m ARKADAŞ SİZ TARFATAR FALAN DEĞİLSİNİZ KENDİNİ BEĞENMİŞ FUTBOL ulemalarısımnız o kadar biliyorsanız çıkın oynayın yada yönetin ne bu ya bu kadar mı kendini beğenmişllik olur TARFATARLIK YAPMAZSINIZ stada gelir çekirdek çitlersiniz koca ankarada 2-3 bin tarfatar vadı bağıran 50 60 kişi Ankaradan ve trabzondan gelen 50-60 kişi okadar bu mu tarfatarlık

Bu siteden kaç kişi maçtaydı ha kaç kişi diğeer senelerde de BMN ankara olarak çok maça gittik ama ankaradan 20 kişi zor bulduk onlarda gidince Ankarada kimse kalmadı.

Ey taraftar Cünuhu önce tarfatarlık yapınj sonra hocayı futbolcuları sorgulayın kolay koltukta oturup klavteden sallamak ...

Biraz ağır gelebilir söyledikleriniz bazılarına ama aynen katılıyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X