Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuddisinin tipe bak
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61'de sevinduk
Taklitlerumuz çıkti
Kangali hep yenmekten
Oyuncular da bıkti
Deduk la rahat durun
Gole boğaruk sizi
İnanmadunuz bize
Plaka yaptuk sizi(13.09.2010) 6-1
Bir sıfır önde başlat .
Zatii maç öyle bitmez
Utanmaz bu yüzsüzler,
İkilemezsen gitmez. 12.03.2012
Süpermiş bu,yeni gördüm.
Ne adamsınız yaArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuddisinin tipe bak
kuddusi kırmızı kartlık hareket yapıyorfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
buda "bizi şampiyon yapmamak için" zamanında yapılmış bir şikeli maçtıEn son ftunsal tarafından düzenlendi; 13.03.2012, 21:28.fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
1-0 yenikken rahattım .Yeneriz diyordum .Geçen seneki gibi .
Takımın oyunu güven veriyor ama bu taraftarla yola cıkılmayacağını anlıyorum.2 hafta önce play off'a kalmasın rezil oluruz diyenler şimdi ezeriz , biçeriz .
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yorum
-
Sivas kalecisine kızmış millet garipsedim.
Her takım bulunduğu bölgenin özelliklerini yansıtır bizim buraların horonu meşhur olduğu için takımımızın horon gibi dik oynamasını istiyoruz ve oynuyoruz.
Sivaslı kaleci ne yapsın köpeği meşhur ve adam köpekleşmek için elinden geleni yaptı..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum