* Burak bu kafayla giderse Atletico Madrid C takımında oynar !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ne Umutu Allah Askina koskoca Trabzonsporumuzun Taraftarin istedigine bak.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
pen bakmadim icimden geciyordu atamiyacagini rekor stresi var diye icimde bu his vardi ama olsun 3 puan güzel oldu hele serefsiz sicas takimina karsi cok güzel oldu simdi sira bunlarin babalarindaYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut = Henrique x 5En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 12.03.2012, 22:25.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
son iki maç birbirine yakın 2 senaryo.
bjk maçı Burağın kaçırdığı net pozisyonlarla zora girmişti, ama burak oyuna diğer maçlardan daha katkılıydı beklenmedik colman adrian ve volkan performansı bjk maçını kotarmıştı.
bu maç ise henrikenin kötü oyunu şok etmişken burak ın takımın sahibi gibi davranmasının diğer oyuncularımızı ne kadar etkilediğini bir kez daha gördük. 1 ay önce henrike den patlama bekleyip adrian dan adam olmaz diyen ben; şu an tam tersini düşünüyorum.
yıl sonunda burak ın kesinlikle satılması gerektğini düşünüyorum. yoksa bu aşk onu da bizi de çok yıpratacak gibi.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Ya Burak'ın gol kaçırmasına sinirlenmiyorum da arkadaş umursamaz umursamaz vuruyor penaltıya ayıptır ya. Topu kalecinin üstüne vurdu, ayrıca sert de vurmadı resmen tutsun diye attı ligdeki 18 kalecinin belki 2 tanesi yerdi o topu. Köşeye plase yap bari topu üstüne plase nedir ya.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum