İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İlk olarak messileo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekazandık ama yeter artık şenol hocam oynat şu sercan'ı henrikeden kötü değil ya!!!
Yorum
-
Alanzinho'nun sözleşmesi neden uzatıldı?!! Böyle salaklık, saçmalık mı olur? Bunlar ne yapıyor parayı çöpe atıyorlar!! Diyenlere güzel bir cevap oldu resmen 70 dakika yapamadığımızı 10 dakikada kendisi yaptı maçı aldı. Aldığı yıllık ücretin yarısını takıma kazandırdı bize tamamen kişisel becerileriyle kazandırdığı galibiyetten sonra. O bazı çok anladığını sandığı futboldan hiç anlamayan futbol ulemalarına sözüm önce gidip Tayfun'un, Barış Özbek'in, Aykut'un aldığı paralara itiraz etsinler. Ya da Vittek'in aldığı.. Geçen sene Jaja, Yattara, Alanzinho.. 3 tane bire birde inanılmaz etkili futbolcun var iken bu sene elinde ilk 11'lerde kimse yok. Tek Alanzinho var rahatça çalım atabilen. Bir de Olcan işte 2. devre transferi.. Dünyanın en büyük ahmaklığı olurdu Alanzinho'yuda elden çıkarmak. Sene böyle tek başına maç çevirebilecek üst düzey aynı mevkide birine daha ihtiyacımız var dönüşümlü oynayabileceği. Adam yedekliği sorun etmiyor, aldığı paraya itiraz etmiyor, ne deseler yapıyor tek ses çıkarmıyor ve her girdiği maçta 5 dakika bile oynasa ilk 11 heyecanıyla oynuyor. Her daim fizik - kondisyon olarak hazır. Daha ne?
Yorum
-
İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemacın basında burak'ın herkese bağırması takımı olumsuz etkiliyor.burak lider olup takımı ateşliyecek adam olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Hami-Ünal-Orhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan'ın sarı kart gördüğü pozisyonda rakip oyuncu Volkan'ı önce ceza sahası içinde tekmeledi. Volkan kendini yere atmadı. Oradan çıkınca ısrarla kovalayıp dışarıda tekmeledi. Volkan sakinliğini korumalıydı.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş Volkan golden başka ne yaptı maçta? Gözünüzü seveyim skor taraftarlığı yapmayın. Aldığı bütün topları ezdi adam.
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO serefsiz SMS kaan'di,sanirim abilerinden vazifeli maca cikmisdi
O Kagan su an Karabukspor'da...
Bu sol bek Kagan Konuk...1
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunları ben de fark ettim ama ben bunları Burak'ın liderlik vasfını üstlenmeye çalıştığı için yaptığını düşünüyorum.
sinirlenip arkasını dönmesi ve eldivenleri çıkarmaya çalışması motive şeklinde değildi.ben olsam ben bile etklinerim.herkes hata yapabilir.burak'a gösterdiğimiz kredinin %1'ni diğer futbolculara göstermiyoruz.neyse umarım hocada bunları farkeder,yada futbolcular aralarında konuşur bunlara dikkat eder
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum