Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Trabzonspor 2-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    50 dakkalarda tribünü gösteriyordu.kırmızı montlu bir çocuk ısrarla 2-1 diyordu.
    evet ya çocuk neşeli bir şekilde ısrarla 2 1 yapıp durdu. o çocuğu bulup bi röportaj yapmak lazım.

Yorum

• İlk olarak messileo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kazandık ama yeter artık şenol hocam oynat şu sercan'ı henrikeden kötü değil ya!!!
      sahı bızde sercan dıye bır oyuncu vardı dımı

Yorum

• Alanzinho'nun sözleşmesi neden uzatıldı?!! Böyle salaklık, saçmalık mı olur? Bunlar ne yapıyor parayı çöpe atıyorlar!! Diyenlere güzel bir cevap oldu resmen 70 dakika yapamadığımızı 10 dakikada kendisi yaptı maçı aldı. Aldığı yıllık ücretin yarısını takıma kazandırdı bize tamamen kişisel becerileriyle kazandırdığı galibiyetten sonra. O bazı çok anladığını sandığı futboldan hiç anlamayan futbol ulemalarına sözüm önce gidip Tayfun'un, Barış Özbek'in, Aykut'un aldığı paralara itiraz etsinler. Ya da Vittek'in aldığı.. Geçen sene Jaja, Yattara, Alanzinho.. 3 tane bire birde inanılmaz etkili futbolcun var iken bu sene elinde ilk 11'lerde kimse yok. Tek Alanzinho var rahatça çalım atabilen. Bir de Olcan işte 2. devre transferi.. Dünyanın en büyük ahmaklığı olurdu Alanzinho'yuda elden çıkarmak. Sene böyle tek başına maç çevirebilecek üst düzey aynı mevkide birine daha ihtiyacımız var dönüşümlü oynayabileceği. Adam yedekliği sorun etmiyor, aldığı paraya itiraz etmiyor, ne deseler yapıyor tek ses çıkarmıyor ve her girdiği maçta 5 dakika bile oynasa ilk 11 heyecanıyla oynuyor. Her daim fizik - kondisyon olarak hazır. Daha ne?

Yorum

• alanzinho tam anahtar, kesinlikle bizim hakkımızdı bu maç
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            macın basında burak'ın herkese bağırması takımı olumsuz etkiliyor.burak lider olup takımı ateşliyecek adam olmalı.
            Bunları ben de fark ettim ama ben bunları Burak'ın liderlik vasfını üstlenmeye çalıştığı için yaptığını düşünüyorum.

Yorum

• bu sene transferi şenol hocam yapmasın herşeyiyle süper ama takıma yapılan transferler balon.. henriqe falan yürümez umut bulutla takas yapalım.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ıyıkı gol olmadı burağın penaltısı kahbe basın yıne bombalardı bu gece yoksa..burağın bunlara ıhtıyacı yok ondan sonra gercekden penaltı oluncuda vermıyor hakemler..

Yorum

• Adrian açılıyor , teofilo gibi 2. sezonda coşar inşallah.
                  Bize her yer TRABZON

Yorum

• İlk olarak Hami-Ünal-Orhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Volkan'ın sarı kart gördüğü pozisyonda rakip oyuncu Volkan'ı önce ceza sahası içinde tekmeledi. Volkan kendini yere atmadı. Oradan çıkınca ısrarla kovalayıp dışarıda tekmeledi. Volkan sakinliğini korumalıydı.
                    O serefsiz SMS kaan'di,sanirim abilerinden vazifeli maca cikmisdi

Yorum

• Arkadaş Volkan golden başka ne yaptı maçta? Gözünüzü seveyim skor taraftarlığı yapmayın. Aldığı bütün topları ezdi adam.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Maçın adamı ALANZİNHO.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaş Volkan golden başka ne yaptı maçta? Gözünüzü seveyim skor taraftarlığı yapmayın. Aldığı bütün topları ezdi adam.
                          son haftalarda bır kıprıdanma soz konusu ama eskısı gıbı değıl ıyıye gıdıs var adraın gıbı..henrıkeden umutsuzum ama..

Yorum

• Gol yemeden Mac bitirmek yasak galiba bize.Neyse Volkanin Gol atmasi süper oldu
                            .Halili de begendim.Herzaman söyledim yine söylüyorum Halil varken Henrique oynamamali.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O serefsiz SMS kaan'di,sanirim abilerinden vazifeli maca cikmisdi
                              Yok o degil abi

O Kagan su an Karabukspor'da...

Bu sol bek Kagan Konuk...
                              1

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunları ben de fark ettim ama ben bunları Burak'ın liderlik vasfını üstlenmeye çalıştığı için yaptığını düşünüyorum.

sinirlenip arkasını dönmesi ve eldivenleri çıkarmaya çalışması motive şeklinde değildi.ben olsam ben bile etklinerim.herkes hata yapabilir.burak'a gösterdiğimiz kredinin %1'ni diğer futbolculara göstermiyoruz.neyse umarım hocada bunları farkeder,yada futbolcular aralarında konuşur bunlara dikkat eder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X