Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnönü’de seyrettim BJK-TS maçını Beşiktaş formam üzerimde, gözüm diğer bir yandan
    Trabzonspor’da.
    Cezalı maç olmasından dolayı kadın taraftarlara açık olan tribünlerde memleketimin
    kadınları Trabzonsporlular, ülkemin kadınları Beşiktaş aşkı ile seyrettiler muhteşem manzaralı
    İnönü’de bu derbiyi.
    Trabzonspor’un kaçırdığı pozisyonlar, hakemin sarı kartlarla bordo mavilerin Beşiktaş kalesine
    gitmelerine koyduğu engellerle “atamayana atarlar” dedirtenAlmedia’nın golü geldi.
    Burak 61. dakika golü ile kendini taraftarına af ettirirkenColman’ın golü skor 2-1 oldu.
    Queresma’nın 90. dakika’da verilmeyen iki kırmızı karta imza atması ile uzatmalarla 94 dakika Trabzonspor
    lehine biten bir maç seyrettik.
    Böyle bir maçta eşit seyirci dağılımının uygulanması gerektiğine seyircisiz maç cezalarına karşı biri olarak inanırken
    İnönü’de hala boy aynalarının olmamasını yadırgamaya devam ediyorum.
    Beşiktaş formamla gittiğim bu maçı anlatırken beni futbolun geneline mesajlarımı ulaştırabilmek
    ise asıl istediğim.
    Futbol aşkı uğruna yapılmayacak yok diyoruz, peki ama
    Beşiktaş’ıma duyduğum aşkın yanına Trabzonspor aşkını koymayı başarıyor olmama neden bu şaşkınlığınız?
    “Futbol aşkı uğruna yapılmayacak yok” diyen siz değil misiniz?
    Futbola ilgi duymayanların ya da ilgi duyuyor gibi yapanların hala var olduğu bir dünyada iki takımın aşkı yaşıyor
    olmamdan mı rahatsızlığınız?
    Beni eleştirirken tek kalpte iki insanın aşkını yaşıyor olmanın ezikliğini hatırlatıyor
    olmamdan mı derdiniz?
    İki kat üzüntüyü, sevinci kaldıramayacak yüreğiniz
    olduğunuzdan mı eleştiriniz?
    Zarar veren holigan olmayıp birden fazla takıma sevgi sözcükleri dağıtabiliyor
    olmamdan mı gelir karın ağrılarınız?
    Trabzon geçen yerde “Borda-Mavi”, İstanbul’da “Siyah-Beyaz” film seyrediyor
    olabilmemden mi kıskançlığınız?
    Uluslar arası arenada ülkemizin futbol takımlarını destekleyemeyip, başka ülke takımlarına alkış tutuyor
    olmanızdan mı hırçınlığınız?
    Yabancı uyruklu futbolcuların gerektiğinde kendi ülke takımlarına karşı oynadıklarında yüreklerini anlayabilme
    yeteneksizliğinden mi korkunuz?
    Anladım sessizliğiniz bir gözü “bordo” bir gözü “mavi” ama dünyayı “siyah beyaz” görüyor olmamda…
    Skor ne olursa olsun mutlu olabilmemden kıskançlığınız…
    Haklısınız benim Karadeniz Fırtınasını arkama alıp Kartalın Kanatları ile nasıl havalandığımı siz nerden bileceksiniz…

Ayşenur Afyon / http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=163120
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Oldu olacak aslanın kuyruğuyla kanaryanın da gagasını taksaymış tam olacakmış anasını satayım.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Şu adama "maçı sattı" diyenlerin gözüne girsin bu haber.

Burak'ı çıldırtan taciz

09:39 | 06 Mart 2012

BİRKAÇ kendini bilmezin son kurbanı, attığı 30 golle Avrupa kulüplerinin gözdesi Burak Yılmaz oldu. Trabzonspor'un yıldızı, bir gol attığı Beşiktaş karşılaşmasının ardından herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

BURAK KİMİ HEDEF ALDI?
        BURAK, 'Milli Takım'da bir sakatlığım olmuştu ve dün 4 şişe serum yedim. Çıkıp oynamak istedim. Bazı şeyleri kanıtlamak istiyordum. Beşiktaşlı olduğumu söylemiştim ama gerçekten çok çirkin mesajlar geldi. Futbolculuğumun ve adamlığımın kesinlikle tartışılmaması gerek. Bunu göstermek istedim. Beşiktaş'a Avrupa'da başarılar diliyorum' dedi.

BEŞİKTAŞLIYSAN OYNAMA
        Önce bu sözlere kimse bir anlam veremedi. Burak'ın Beşiktaş taraftarı olduğunu açıkladığı için kendine tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarları hedef aldığı bile zannedildi.
        AKŞAM, Burak'ın isyanının ana nedenini araştırdı. İşin perde arkasında çıldırtan bir taciz yattığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcu, bundan bir ay önce TRT'de 'Çocukluktan beri Beşiktaş taraftarıyım. Halen Beşiktaşlıyım. Beşiktaş taraftarıyım ama Trabzonspor için ölürüm' demişti. Bir grup kendini bilmez, Beşiktaş-Trabzon maçı öncesi Burak'ın bu sözlerini hatırlatıp, 'Madem öyle, Beşiktaşlıysan oynama' diye taciz etti. Yani Burak Yılmaz'dan hatır şikesi yapması isteniyordu. Bu taciz, Burak'ı çok zor duruma düşürdü.

AYAKTA DURAMIYORDU
        SLOVAKYA maçından sol dizinde sakatlıkla dönmüştü. Üstüne de ayağa bile kalkamayacak kadar ağır bir gribe yakalanmıştı. Yani, yıldız golcü normal şartlar altında Beşiktaş maçında kesinlikle forma giyemezdi.
        BURAK, böyle bir tacizde bulunulmasını gururuna yediremedi. Tacizi yapanların inadına 4 şişe serumla maça çıktı. O kadar kötü durumdaydı ki 7 şutta sadece 3 isabet ve girdiği üç %100'lük gol pozisyonunda da sadece bir gol atabildi. 90 dakikanın sonunda ise sahada onurlu bir duruşun haklı gururunu yaşadı.

Milliyet
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• O lafı Buraka sanırsam bjkliler dedi,yani o kadar bjklisin madem oynama maçta şeklinde.

Yorum

• bencede bjkliler dedi...

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O lafı Buraka sanırsam bjkliler dedi,yani o kadar bjklisin madem oynama maçta şeklinde.
              O lafı Burak'a bjkliler demiş, evet. Ama burada da aleni şekilde kaçırdığı gollerden sonra Burak'ı maç satmakla itham edenler oldu. Yani içimizdeki bjkliler! Ayıptır.
              Murat

Yorum

• Bu senenin en güzel futbolu şimdiye kadar nerdeydiniz çocuklar ya!!

10 olacak maç 1-2 bitti tebrikler çocuklar...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Burak eğe 4 şişe serumla çıkmasa Güçlü bir Burak olsa en az 3 gol atardı
                  Çok güçsüzdü Topa zor vuruyordu.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oldu olacak aslanın kuyruğuyla kanaryanın da gagasını taksaymış tam olacakmış anasını satayım.
                    Cok guzeldi,nedense ben de hic sempati duyamadim arkadasa desene ki Besiktasliyim canin sagolsun.Trabzonspor yan takim olmaz o-la-maz.Hele de Bordo mavi yi sevenin felsefesinde ve davranislarinda 3 kizkardes olamaz

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok guzeldi,nedense ben de hic sempati duyamadim arkadasa desene ki Besiktasliyim canin sagolsun.Trabzonspor yan takim olmaz o-la-maz.Hele de Bordo mavi yi sevenin felsefesinde ve davranislarinda 3 kizkardes olamaz
                      Trabzonspor'un fıtratına aykırı. Aynen Sadri Şener ve ekibinin şu zamanda ki yönetimi gibi.
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu adama "maçı sattı" diyenlerin gözüne girsin bu haber.

İfşa etmekte bir beis görmüyorum:

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malesef Burak Yılmaz bu gece benim için bitmiştir.Kusura bakmasın madem bu kadar bjk'li sezon sonu gitsin oynasın.46. dakikada kaçırdığı gol,sonrasında kaptırdığı toplar,vurdum duymaz oyunu yakışmadı ona.Sen de bu takıma ihanet ettin.Topla bavulunu git...
                        İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak aferin kaleciye bakip atiyor. Gozlerime inanamadim. Aferin besiktasli burak. Kimse savunmasin, isterse bin gol atsin benim icin oldun sen.
                        İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buragi gorunce ister istemez insan bilerek mi kaciriyor diye dusunuyor. O nasil pozisyondu oyle
                        İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burak bu kadarda belli etme
                        İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak gol atmak istemiyor...
                        İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burak 29 golün anlamsızlaşıyor...ha gayret...
                        İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
                        Ciddiyim,ilk yarida burak i dikkatle izledim resmen zoraki oynadi.

Bjk ye gol atmak istemiyorsan pasa pasa oturursun kenarda ,mac satmazsin...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İfşa etmekte bir beis görmüyorum:
                          Ilginc! Bu arkadaslarin bir aynanin karsisina gecip önce kendilerine bakmalarini tavsiye ediyorum! Buraka iftira atmakla elinize ne geciyor?
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Yukarıdaki mesajlara şaşırmamak lazım.
                            Birçok futbolcu başlığında aynı mesajları farklı zamanlarda görebilrisiniz.
                            Stadda futbolcu yuhalayıp, sokakta futbolcuya küfür edip, futbolcuyu dövmeye çalışıp; sonra da '' neden burada futbolcu durmuyor?'', ''neden yıldız futbolcu alamıyoruz'' diye ağlayanlar da aynı kişiler oluyor.
                            Hayattan zevk alamama yolunu seçmiş olmaları kendileri açılarından üzücü bir durum.

Yorum

• Vay arkadaş, yazık günahtır valla...Adam derse ki yeter ulan kim verirse 5 milyonu gidiyorum ona diye görürüm iftira atanları, yanıp tutuşurlar...

Burak gol kaçırdığında hepimiz az-çok kızmışızdır ama:

1-Bırakında o kadar kredisi olsun Burak'ın...
                              2-Bir insanı böyle bir konuda suçlamak, hemde kendi taraftarımız tarafından, yazık, günah valla...

Yorum

• 'Bilerek atmıyor' diyenler, biraz yüz varsa maçın öyküsünü izleyin.

Sonra utanın. Utanma varsa tabi.

Not: Bu tip mahlukatların, iftiracıların forumda yeri yok.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X