Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maçın benzerini febeye karşıda oynayacaz ama daha gollü olacak ayaklarıtitreyecek şerefsizlerin eminim buna

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nıye şenol hocayı beğenmıyormusun
      şenol hocayı beğenmiyorum demedim, teknik kadroda şota olmalı dedim, bence şenol hoca artık sportif direktör olarak görev yapmalıdır, bu sayede camiayı toparlayıcı bir misyon da üstlenmiş olur ve takıma yönetimin karışması da engellenmiş olur...
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• sesimin kısıldığına değdi çok guzel bi maçtı
        ama bjk taraftarının nekadar kavgacı olduğunu bikezdaha gorduk bize saldırdılar molotof attılar yazık dıyorum

Yorum

• guzel oynadik, bu mac pek pozisyon vermedik ama yinede savunmamiz berbat glowacki insallah en yakin zamanda doner

Yorum

• çok şükür alanzinholu kadroyla alansız kadro arasındaki farkı umarım bazı arkadaşlar anlamışlardır...
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yanimda trabzonsporlu arkadasim iddaa da maci bjk ye vermis. birde tek o mactan yatti bilet.

galibiyetten cok buna sevindigim söylenebilir...
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligt.com.tr'de mevcut.En ulaşılabilir adres orası herşeye rağmen. Sadece goller değil özetler de mevcut.
                İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [URL="http://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/besiktas1-trabzonspor2/177"http://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/besiktas1-trabzonspor2/177[/URL]</p><p>burdan izleyebilirsin.
                </p><p> </p><p>Teşekkürler ..
                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Derbi kazanmak hele hele maçı birde deplasmanda almak süperdi teşekkürler çocuklar

Yorum

• Nasil koyduk ama?
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Dünyaları kaçırmışız bjknin golü dışında pozisyonu yok..

TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Cok yazık. Budağa nasıl laf atilabilir anlamıyorum.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                        Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Özeti izlerken üşenmedim saydım. 15 tane gol kaçırmışız, 10 tanesi filan net pozisyon.

Yorum

• Burak bu takımın herseyi. 30 gol atan futbolcuya nasıl laf atilabilir. Anlamakta güçlük çekiyorum.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bu arada Burak seneye bu takımda kalacaktır. Giderse 2 sezon sonra gider.

Yorum

• Bir hafta ile kalmamalı çünkü bu hafta iftarcılar gelecek mabede aynı kadro aynı ciddiyet ve özveri ile devam etmeliyiz tebrikler tüm takımımıza ve takımı destekleyen bayan taraftarlarımıza.
                                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X