Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadro daha belli değil.
    Doğru diyorsun maç heyecanından Ama bu kadro çıkıcaktır diyerek vaziyeti kurtaralım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğru diyorsun maç heyecanından Ama bu kadro çıkıcaktır diyerek vaziyeti kurtaralım
      Sıkıntı yok..

Yorum

• Açıkcası Fernandes,Ernst,Necip 3 lüsü yine herşeyi çözüyor bunlara karşılık ayakta zinde duracak bir orta sahaya sahip değiliz gerçi şöyle bir bakınca ligde ki çoğu takımın orta sahasından daha ağır ve yeteneksiz bir orta sahamız var, Beşiktaş üstün oynayacaktır. Ersan'dan dolayı pozisyon yakalayacağımızı düşünüyorum başkada top vermez o defans Burak'a bakın burak'a diyorum başka aktif olacak bir kişi yok o bölgede. Defansımızdan bahsedipte bir kez daha yüreğimizi daraltmaya gerek yok onu cümle alem biliyor İbretlik çünkü

Hayırlısı olsun diyorum, Maç sonucu Olarak 3-1 kaybederiz diyorum. Umarım golü Burak atar ve rekoruna yaklaşır.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• colman efendi oynarsa(canı isterse) kazanırız..

Yorum

• Allah takıma basketbol, hentbol, 1461 Trabzon ruhlarından versin.

Yorum

• Bu defansla,bu orta sahayla bu iş olmaz....
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Hayatımın umutsuz maçına gidiyorum. Bunca yanlış yapan bir kulübün taraftarı olarak galibiyet için dua etsem acaba Cenab-ı Hakk ciddiye alıp işleme koyar mı?

Yorum

• öncelikle yenilmememiz gereken bir maç. topu ayağımızda tutmalıyız. maçı sadece bayanların izlemesi avantaj.

Yorum

• Her maçtan önce hücum konusunda konuştuğumuz tek şey rakip stoperlerin yavaşlığı ve Burak'ı araya kaçırmak

Muhtemel kadrolardan Carvahal'ın yine Ziya Doğan taktiğini uygulayacağı görülüyor . Solbekte Ersan oynarsa ki öyle gözüküyor ; Volkan yeniden doğabilir . Galatasaray ve Fener'in ardında muhtemel bir 3.'lük bize yine CL kapısını açar .
                    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İNSAN BU MAcı alsak ne olacak demeden yapamıyor, bu macı alamayacağımızıda düşünüyorum ha en iyi haliyle diyelim aldık haftaya evimizde yenilmeye daha yakınız bu hafta olduğu gibi
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• selam
                        hersey istek hirs konsantrasyon motivasyona bagli
                        cunku bizim kadro besiktasi yenecek kapasitede bence

Yorum

• benim tahminim gollü bir maç olur. 4-6 gol arasında biter. Volkan Şen ya da Celustka'nın golü var

Yorum

• ... ve cezam bitti.

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ... ve cezam bitti.
                              yeni yıla sensiz giriyorum

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ... ve cezam bitti.
                                bizde diyoruzki bu adam nerelerde
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X