Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuncuların moralsizliği, isteksizliği düşünüldüğünde karamsar olmak elde değil tabi ki de.

Ama biz büyük takımız büyüklük böyle maçlarda kendini gösterir.

Gerçekçi olmak gerekirse şuan ki tablo da BJK bizi rahat yenecektir.

Ama geçmişte BJK bu takım en kötü sezonlarını geçirirken, ligde bir iddiası olmadığı zamanlarda yenmiştir.

Sonuç olarak büyük maçların havası belli olmaz derler ya öyle bişey işte.

Yeter ki futbolcular inansın ve bu maçı sıradan oynamasınlar yoksa yine kaybederiz.

Yorum

• İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Egemen sakatmis bizim macta oyniyamicakmis. Twitterda okudum dogrumu bilmiyorum.
      Bence iki takimda defanslarinda Egemenin eksikligini hissedecek o acidan ilginc bir mac olabilir

Yorum

• Egemen'in olmaması büyük avantaj.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 2:1 bjk alacak maci.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• -----------tolga---------------
            --serkan---giray--zokora--cech
            -volkan----colman----olcan----
            -----------adrian--------------
            ------halil------- burak--------
            3 puan bizim

Yorum

• İlk yarının son 6 haftasında yaşadığımız çöküş başladı..Ben maçı kaybedeceğimizi düşünenlerdenim.İnşallah yanılırım.Ama bu defans hattı ile galip gelmek bana göre hayal..

Yorum

• Egemen yok ise Beşiktaş yok demektir kaç maç oynamadıysa adam onlarca net gol pozisyonu verdiler rakibe.

Ersan formsuz sakatlıktan sonra, yoksa iyi stoper. Ama kötü oynuyor baya Burak Yılmaz hallaç pamuğuna çevirir onu.

Sidnei iyi stoper ama ağır, Burak süratiyle attırır onu oyundan. Güzel bir maç olacak, savunmada tedbirler almamız lazım.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bjk nin oynayacagi kadro belli...

Fernadendes, ernst ve veli ye karsi 2 li orta saha oynarsak büyük intihar...bekleri zaten hucuma cikmiyor fazla onun icin daha cok merkezi saglam tutmaliyiz...pas yaparak ve alanlari daraltarak...

Yani benim düsünceme göre...

----------Tolga--------
                  Serkan--Giray-Celu-Cech
                  ----------Zokora------
                  ----Colman---Olcan----
                  ---------Adrian--------
                  ----Burak-----Henrique/Halil
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Serkan-Zokora-Colman'lı orta sahaya hazır olalım...Burak kuvvetle muhtemel oynamayacak dizinden sakatlanmış milli takım kampında
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Transfer edildiği günden beri Zokora'nın stoper oynaması gerektiğini söylüyorum...İnşallah bir maç da olsa bunu görebiliriz...ama o maç bu maç değil
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Burak yok ise cikmayalim hic maca.

Yorum

• Ben hep pozitif düşünenlerdenim.Son maç da izlediğim futbolda birşey göremediğim için şuan pozitif düşünemiyorum.Umarım süpriz olur da biz kazanırız.Kazanırsak bu futbolla süpriz olacak.Haaa takım ayağa kalkarda iyi oynarsa olmayacak şey de degil.Takımın çok mücadele etmesi ve her alanda pres yapması lazım.

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence iki takimda defanslarinda Egemenin eksikligini hissedecek o acidan ilginc bir mac olabilir
                            Müthiş bir yorum..
                            Tebrik ediyorum
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Burak'ın durumu yarın(yani bugün) belli olacak deniliyor, umarım ciddi bir sorun yoktur da yetişir Bjk maçına...

Yorum

• Yumlu varsa sorun yok. Maç bizim.
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X