Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz ne yazıkki futbol şansının yanımızda olduğu, ve bu sayede ş.liginde göstermiş olduğumuz performansa çok fazla kaptırmışız kendimizi. Şans gidince bizde gitmişiz.
    Oysaki interi yenen kadroda bu idi. Gsden 3 tane yiyen kadroda, psv ye madara olan kadroda. Aradaki tek fark futbol şansı..

Yorum

• Yemekteydim ancan şimdi cevap verebilirim.

Arkadaşlar,

Sadri şener geldiği günden beri aynı transfer stratejisini uyguluyor;

Giraylar, enginler, egemenler, selçuklar kesinlikle ama kesinlikle zokoralar, adrianlar, henrique lerden iyi değil.

Geçen sene Jaja geldikten bilmem kaç maç sonra oynayamaya başladı,

Topçu takıma dahil edilir ve şenol güneş tarafından bir kaç ay eğitilirdi, daha sonra takım oyunu içersine monte edilir ve başarı yakalardı.

Düşük gelirlerimiz dolayısıyla biz hiç bir zaman yıldız topçu alamayız, alırsak geleceğimizden kaybederiz. Bunun yerine potansiyeli olan topçulara top oynamayı takım olmayı öğretir onlarla başarı yakalayabiliriz.

Stoper alınmadı çünkü 3 stoperimiz ve bir jokerimiz vardı. Eğer geçen seneki tempoda maç yapsak teknik heyet bu futbolcuların gelişimlerine katkıda bulunabilirdi. Ama olmadığı için ne yazıkki Şenol Güneş hepsini topçu yapamadı.

4 stoper oynayabilen adamın varken, 5. sini alamazsın.

Henrique, Halil, Burak, Vittek'i almışsın. 5. Forveti alamazsın, dahası burakla oynarken santrafor da kullanamazsın. Niye mi? çünkü burak koşmaz ve ancak geniş alanda oynayabilir. Santraforla oynarsan burağa o alanı veremezsin. Şimdi bu kadar iyi topçu almışken, aa niye topçu almıyolar diyemezsin. Zokora 8 maç oynamayacak diye gidip bi zokora daha alamazsın, aykut gibi bi eleman yetiştirir back up olmasını umut edersin.

Lig normal temposundayken TrabzonSporun neler yaptığını hepimiz görüyoruz.

Eleştirme, eleştirmeme meselesi değil bu,

Yapılanları görmezden gelip, artık gitme zamanları geldi derseniz bu adamlar (Bin şeytanla mücadele edip kazanan) size küser ve biz tekrar eski şuursuz zamanımıza geri döneriz.

Sadri Şener ve Şenol Güneş bugün türk futbolunda ki en başarılı başkan ve teknik direktördür. Adamların tek destek bekledikleri yer biziz. Bizde onları her fırsatta gırtlaklamaya çalışıyoruz.
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu kalan maçlarımıza bir bakın

MERSİN

BEŞİKTAŞ (D)

SİVAS

GENÇLER (D)

GALATASARAY ( D)

FENER

ORDU ( D)

Bu takımların, Ordu hariç ( oda belli değil) ilk 6 dakı takımlar

Bu futbolla defansla hangi ciddi maçı kazanabiliriz diyebiliriz ki

Geçen sezon '' gol atamayız belki ama golde yemeyiz '' diyebiliyorduk

Ama bu sezon ''bu maçta gol yemeyiz '' diyebildiğimiz bir maç var mı?
        üstad sen fazla takma kafana.

gol yiyeceksin tabi.yenilen goller üzerinden yorum yapıyorsun.peki ligin en fazla gol atan takımınında Trabzonspor olduğunu neden söylemiyorsun?önüne gelene 4 atan takım bi maçtada 4 yer.biz barcelona filan değiliz.sivasmış fenermiş tırı vırı.koyar geçeriz.bakıyorumda hep kıyaslama yapıyorsun.geçen sene, geçen senede kaldı.kulüp bok gibi paralar kazandı.hataları oldu.şimdi düzeltilir olur biter.sıkıntı yapmaya gerek yok.biz avrupada var olmak istiyoruz.geçen sene liverpool maçları kıvılcımdı.bu sene ateşi şenol hoca yakmıştır.ateşe üflemek yerine daha iyi nasıl oluruz mantığıyla hareket etmek lazım.

Yorum

• Giraylar, enginler, egemenler, selçuklar kesinlikle ama kesinlikle zokoralar, adrianlar, henrique lerden iyi değil.
          eminmisin iyi değil onun içnin mi ? istanbul takımları bunları almak için sıraya girdi.istanbul takımlarının banko oyuncuları.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giraylar, enginler, egemenler, selçuklar kesinlikle ama kesinlikle zokoralar, adrianlar, henrique lerden iyi değil.
            eminmisin iyi değil onun içnin mi ? istanbul takımları bunları almak için sıraya girdi.istanbul takımlarının banko oyuncuları.
            Tabiki değil,

Bizde top oynamayı öğrendiler sonra hepsi onların peşine düştü,

Egemen geldiğinde neydi giderken ne olduysa, adrian'da henrique de aynı başarıyı elde edecektir. Sadece eğitilecek vakite ihtiyaçları var.

Egemen çok iyiydi bize gelmeden, kontratı da elindeydi, beşiktaş fener galata istedi ama Trabzonu çok sevdiği için Trabzon'a geldi öyle mi !!!
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• iki maçı da statta canlı izleyen biri olarak lanet olsun diyorum. hem oynanan oyuna hem de şansıma. hayatımda ilk defa avrupada deplasman yapalım dedik, onda da PSV tarafına girdik bir de 4 yediğimize sevinmiş şekilde çıktık stattan. oynanan oyun ise kabus gibiydi. ilk maçtan uyanamayan şenol hoca da aşırı şaşırttı beni. iki maçta da maç başında kaçırdığmız net pozisyonlar da şansızlığımızdı. PSV bizden kat kat üstün bir takım, ben daha ileriki turlara çıkacağını düşünüyorum PSVnin
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ne bileyim 26 sından top oynamayı öğreten hocayı ilk defa sizden duydum.bu polanyalılara neden öğretemedik futbolu.saparaya neden öğretemedik.önce yetenek sonra futbolcu çalışacak.

Yorum

• Yediğimiz golleri anca izledim. Bu golleri anca amatör bir takım yer. Hele o kafa golü yok mu..
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• fena kazıklandık fena, en az 30 milyon dolar etrafa saçıldı boş yere.

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iki maçı da statta canlı izleyen biri olarak lanet olsun diyorum. hem oynanan oyuna hem de şansıma. hayatımda ilk defa avrupada deplasman yapalım dedik, onda da PSV tarafına girdik bir de 4 yediğimize sevinmiş şekilde çıktık stattan. oynanan oyun ise kabus gibiydi. ilk maçtan uyanamayan şenol hoca da aşırı şaşırttı beni. iki maçta da maç başında kaçırdığmız net pozisyonlar da şansızlığımızdı. PSV bizden kat kat üstün bir takım, ben daha ileriki turlara çıkacağını düşünüyorum PSVnin
                      Kardeş kusura bakma, gerginlikten olsa gerek, on dakikadır vurgulu yere gülüyorum. Biz kahvede öfke patlamaları yaşarken senin halin canlandı da gözümde... üzüldüm gerçekten...
                      Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• Dün Taraftarlarin en üzüldügü nokta takimi gercekten 90 dakika destekleyen bir Taraftar vardi macta ama mac bitti kimse taraftarlarin yanina gelmedi yaziklar olsun size.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sezon 11
                          1.Tolga
                          2. Serkan
                          3. Giray
                          4. Mustafa
                          5. Cech
                          6. Colman
                          7. Aykut
                          8. Olcan
                          9. Burak
                          10. Volkan
                          11. Halil

Geçen Sezon 11
                          1. Onur Recep
                          2.Serkan Balcı
                          3.Egemen Korkmaz
                          4.Glowacki
                          5. Cale
                          6. Selcuk Inan
                          7. Colman
                          8. Engin Baytar
                          9. Jaja
                          10. Burak Yılmaz
                          11. Umut Bulut

Şu tabloyu kıyasladığımızda geçen sezondaki sol bek caleden daha iyi diyebileceğimiz tek isim marek cech. Büyüklük. sadece ben büyüğüm deyip, kadroyu küçültmekle dahada kötüleştirmekle olmaz. Herkez hep bir adım ileri giderken biz 15 adım geri gittik. Yönetim büyük bir hata yaparak bugün bu takımın bu halde olmasını sağladı.

Önümüzdeki sezon için sağlam transfer politikası gerekli. Bu sezon heba olduk artık gerek sıkışık fikstür gerekse kadro yetersizliği diyebiliriz. Ama gelecek sezon başarı istiyorsak tamamiyle mantalitemizi değiştirmeliyiz.

Yorum

• cska bilbao lille ve psv bu takimlardan ogrenecegimiz cok sey var ve bu takimlarin yaptiklarini bu ulkede yapabilcek potansiyel olan tek takim biziz
                            bu takimlar ibretlik bence bu bir donum noktasi olmali bu takimlarla eslesmemiz bizim icin bir baslangic olmali genc 17-18 yasindaki cocuklari transfer etmeli ve ONBIRDE OYNATMALIYIZ gelecege yatirim icin almamaliyiz fizikli atletik oyunculardan kurulu olmaliyiz ve en iyi yaptigimiz islerden birincisi kosmak ve ceviklik olmali

ONUR

CELUTSKA --------- ------------ CECH

ZOKORA --------------------

COLMAN
                            BURAK OLCAN

------------------------
                            stoperlerden birisi kesici olacak egemen gibi digeri mac tecrubesi olan duracagi yeri bilen oyun kurabilen olmali bremendeki naldo tipinde
                            zokoranin yanina fizik gucu olan atletik bir afrikali braga da dun izledim jamal
                            ve forvet yine bragadaki lima birebirde iyi nereye kosacagini biliyor aradigimiz golcu ve yedekte mutlaka her sene 15 gol atabilen bir umut bulut olmali
                            adrian volkan sen aykut sercan giray tolga yanlarina su bir turlu yapamadigimiz 61 leri toplasak
                            bunlar hep yaziliyor tartisiliyor insallah artik is yapma zamani gelmistir

---------------
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cska bilbao lille ve psv bu takimlardan ogrenecegimiz cok sey var ve bu takimlarin yaptiklarini bu ulkede yapabilcek potansiyel olan tek takim biziz
                              bu takimlar ibretlik bence bu bir donum noktasi olmali bu takimlarla eslesmemiz bizim icin bir baslangic olmali genc 17-18 yasindaki cocuklari transfer etmeli ve ONBIRDE OYNATMALIYIZ gelecege yatirim icin almamaliyiz fizikli atletik oyunculardan kurulu olmaliyiz ve en iyi yaptigimiz islerden birincisi kosmak ve ceviklik olmali

ONUR

CELUTSKA --------- ------------ CECH

ZOKORA --------------------

COLMAN
                              BURAK OLCAN

------------------------
                              stoperlerden birisi kesici olacak egemen gibi digeri mac tecrubesi olan duracagi yeri bilen oyun kurabilen olmali bremendeki naldo tipinde
                              zokoranin yanina fizik gucu olan atletik bir afrikali braga da dun izledim jamal
                              ve forvet yine bragadaki lima birebirde iyi nereye kosacagini biliyor aradigimiz golcu ve yedekte mutlaka her sene 15 gol atabilen bir umut bulut olmali
                              adrian volkan sen aykut sercan giray tolga yanlarina su bir turlu yapamadigimiz 61 leri toplasak
                              bunlar hep yaziliyor tartisiliyor insallah artik is yapma zamani gelmistir

---------------

17-18 yasinda gencleri oynatmaliyiz diyorsun da oynatacak hoca yokki. senol hoca yi bu konuda anlatmaya gerek yok..! yahu bizim bmn den biri gitsede hocayla röportaj yapsa, niye böyle bir takintisi var diye!
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• her zaman söylediğim gibi tamam takım elendi bir sene daha gitmesin lafım yok ama en azından alt yapıdan bir tane çocuk gelsin takıma tamam iyi olabilir ama yabancılara artık para vermeyelim. benim gözüm dün akşam ereni sercanı aradı açıkçası umarım bundan sonra ligin geri kalanında oynar bu çocuklar zaten tolga artık kaleye geçerse burdan şenol hocama ilk tesüf bildiren ben olurum hazır burakta yok mersin maçında bakalım henrique yerinde oynayınca neler yapacak bence iyi şeyler yapar. tama futbolcuda ısrar edilsin lafım yok hoca haklı ama yeri değil aykut karabük maçında yıktı bizi o maçta kaldı aklı ondan sonra bi olumlu pası bile yok ısrar etme o zaman al yerine başkasını adam mı yok takımda aykut gibi gelecek vaad edenleri oynat türkiye kupasında böyle çocuklar daha çok harcanacak yoksa bugün alt yapıdan 1461 den 1 tane adam yokmu o defansa monte edilecek en kötü ihtimalle mustafanın girayın yaptığını onlarda yapar ve daha çok örnekleri var
                                ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X