Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor - Bursaspor: 2-1 Gelenek Bozulmadı.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla kusura bakmayın Db geri alındığından özür dilerim.Takımın kazanması herşeyden güzeldi.
    Estağff .. iyi forumlar
    Twitter Adresim

Yorum

• Bu takım play off larda ş.ligi tecrübesini konuşturacak..Yeter ki puan aralığı fazla olmasın..
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Burak-Adrian-Henri pozisyonu için dünden bu yana Burak'a sallayanın futbol bilgisinden şüphe ederim. Bakın bakalım Adrian nereye koşuyor ?

Neyse uzatmayacağım. Adam takır takır gol atıyor yine de beğenmiyor taraftar. Şaka gibisiniz. Hoş kimi beğendiniz ki ? Umut da gitsin, Burak da gitsin, Şenol Hoca da gitsin, yönetim de gitsin. Kim varsa yollayalım...

*

Taraftara söyleyecek söz bulamıyorum. O karda kışta stadı dolduran taraftarı saygıyla selamlıyorum.

Giray ve Kaptan'ı da.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işte orada da 3 istanbul takımıyla oynadığımız ikisi iç saha olmak üzere toplamda 3 maçta gol dahi atamadan sıfır çektiğimiz gerçeği devreye giriyor maalesef

yani final maçlarında elini taşın altına sokacak oyuncu sayımız bu sezon son derece fakir

ha, olcan faktörü ne dereceye kadar daha etki eder, bilemem tabii

ama zor, hem de çok
          bu 3 maçın 3 ünde de 10 kişi bırakılarak federasyonun şampiyonlar liginde ki başarımızı ödüllendirdiğini unutmuşsun sanırım.
          bu kadroyla feneri saymazsak,beşiktaş ile puan farkını indiririz,gs ise abartıldığı gibi takım değil,gördük.playoff ta gs dan bir galibiyet bir beraberlik alabilirsek şampiyon olabiliriz.
          olcanın gelişi takıma olumlu etki yaptı.takımımız kesinlikle gs ve hele beşiktaştan aşağı takım değil
          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte orada da 3 istanbul takımıyla oynadığımız ikisi iç saha olmak üzere toplamda 3 maçta gol dahi atamadan sıfır çektiğimiz gerçeği devreye giriyor maalesef

yani final maçlarında elini taşın altına sokacak oyuncu sayımız bu sezon son derece fakir

ha, olcan faktörü ne dereceye kadar daha etki eder, bilemem tabii

ama zor, hem de çok
            maçları izlemiyor olsanız bu yoruma katılırdım, ama beşiktaş maçında hem nizami golümüzün hem de burak-torman pozisyonunda penaltımızın verilmediğini, fener maçında 27. dakikada 10 kişi kalması gereken rakibimiz yerine bizim haksız yere 10 kişi kaldığımızı, gs maçında da zokora'nın nasıl haksız yere atıldığını, 3 maçı da 10 kişi tamamlarken hakemlerin tüm takdir haklarını aleyhimizde kullandıklarını hatırlatırım.

evet bu takımın eksikleri vardır, maç seçen oyuncuları vardır, kadrosu tam olarak oturmamıştır, pek çok oyuncudan yeterli verim de alınamamıştır ama buraya kadar diğer şirineler gibi hakemlerin/federasyonun/medyanın iteklemeleriyle gelmemiştir.

yok bize sadece play-off oynatırlar (reyting uğruna) orada da doğrarlar diyorsanız katılırım.

zorluğa gelince de, hiç bir dönem kolay olmadı ki zaten....
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• burak yılmaz....bencil.

burak klas bir oyuncu....

dünkü son saniyedeki pozisyonumuzda burağın yerinde başka bir oyuncu

olsa topu bekleyende burak olsa burak'ın tavrı ne olurdu arkadaşlar???
              bu pozisyondan daha kötü ara pası şiddetini iyi ayarlayamayan aykuta

nasıl fırça atmıştı hatırlayın.

sitemizde bir kaç keç daha yazmıştım burak'ın çok gol atması onun kendini düşünen,kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutmayacağı anlamına gelmez.

burak'ın bu bencil hareketlerini azaltması ve futbolun bir takım oyunu olduğunu aklından çıkartmaması gerekir.

burak gol atıyor göklerde,yerel basın,istanbul basın diye tabir ettiğimiz basın ve bizler burak'ı yere göğe sığdıramıyoruz.bunun yanında aynı maçta halil'in 11 defa defansda kademeye girerek top çıkardığını,top çaldığını ön plana çıkarmazlar,tolga nın dün 90+4 deki kurtarışını ön plana çıkarmazlar,defansız kusursuz bir maç çıkardığını ön plana çıkarmazlar,orta saha oyuncularının yapmış olduğu koşu mesafelerinin burak'ın koşu mesafesinin iki katı olduğunu ön plana çıkarmazlar....burak'ın bunları düşünerek takım ruhunda sahada savaşırsa başta kendisi olmak üzere camiamız yücelir.

Yorum

• Yahu anlamadığım bir nokta var özür dileyerek sormak istiyorum.

Şimdi Burak'ı eleştiren arkadaşlar acaba Burak gitsin diye mi bu eleştirileri yapıyorlar, neden adamların söylemediği şeyi siz kendiniz uydurup söylüyorsunuz. Arkadaşlar diyor ki Burak iyi futbolcu Allahı var 25 gol atmış helal olsun. Ama şu yönünü de geliştirmesi lazım, daha paylaşımcı olmalı asist sayısının da hatrı sayılır şekilde artması lazım... Ne var bunda yani, bunu söyleyen adam Burak gitsin mi demiş oluyor.

Burak'ı eleştiren akadaşların yazdıkları mesajlardan bir tane Burak gitsin cümlesi çıkarın da görelim. Kendiniz uydurup kendiniz inanıyorsunuz sonra.

Bu arada Burak'ın pozisyonunda pas filan verilmez Adamlar tüm pas yollarını tıkamışlar, biziim 10 m euroluk iki yabancımızın bir tanesinin de aklına penltı noktasına kaçmak aklına gelmemiş

Yorum

• Burak'ta ne ciğer varmış maşallah süphanallah,kaçırdığı pozisyonda topu bizim yarı sahadan alıp kale dibine kadar o karlı zeminde defans adamlarına yakalanmadan götürdü maçın 80 küsur dakikalarında.
                  başka bir futbolcu bunu yapamaz hele soğuk havada oksijenin ciğerleri yaktığı bir havada,Allah nazarlardan sakladı da gol atamada iyiki.
                  kaç defa izledim o pozisyonu.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Serkan mücadeleciydi yalnız yerini terkederek golü yememize neden olanda bizzat kendisiydi
                    Giray 2 gol atması hiç umrumda değil tamam iyi niyetli hırslı ama o kadar yani ne top oyuna sokma ne düzgün pas atma adam arkası dönük adama pas atıyor atıyorsa,Colman'a maç içinde öyle paslar çıkardı böyle bir şey olurmu adam topu şuurlu kullnamıyor
                    Mustafa Yumlu,Girayın aksine topu ileri taşıyan bir stoper yalnız ağır kalıyor savunmada
                    Aykutu ve Colmanı eleştirenlere cevabım şu Xavi-İniesta-Fabregas tarzı adamlar beklemiyorsunuz herhalde bu takımda, fakat her iki adamımızda bu ligin üzerinde adamlar ve ben Aykuttan çok şey bekliyorum
                    Burak'a gelince şu gol rekoru takıntısını bir kenara bırakır, biraz topu arkadaşlarına çıkarmaya daha fazla önem verirse hem Trabzon hem kendisi kazanır
                    Alanzinho ise yani işte ya hep ya hiç dünkü maçta çizgilere kaçarakda yorgunluğunu kamufle etmeye kalktı

Yorum

• Bu takimin sampiyon olmasi neden zor veya imkansiz gibi duruyor? Ilkyaridaki 3 derbiyi nasil yenildigimizi güzel yaziyorsunuzda, pekiyi bundan sonra bunlarin yine olabilecegini hic düsündünüz mü? Bu kadroda iki lider adam eksik, diger takimlar beni ilgilendirmiyor!

Burak konusuna gelince, bir futbolcuyu baski altina almayi, tutmayi ne kadarda seviyoruz. Onu savununca biz kötü oluyoruz öyle mi?

Hatirlatayim;

2-3 ay öncesine kadar bu takimin gollerini sadece Burak atar diye elestirirdik (Real Madridliler acaba golleri sirf Ronaldo atiyor diye elestiriyor mu..)

Simdi ise niye bencillik yapti diye elestiriliyor, hemde acimasizca (benim karsi cikisim buna). pekiyi onu buna iten bencilligin, onun üzerinde yaratilan baskinin (rekor vs) oldugunu hic düsündünüz mü?

Kimse kimseyi elestiremez diye birsey yok ve olmamali ama lütfen igneyi artik kendinize batirmayi ögrenin!!!!!
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Mac icinde Onur kaleye gecsin diyenler nerede simdi?

Adam klavye basina oturur, misal bugün ilk onbirde Alanzinho varsa ve kötü oynuyorsa niye Halil yok...Halil oynuyor ve kötüyse niye Alanzinho yok. Bu örnekleri cogaltabiliriz (isimlere takilmayin)

Giray´a elbombasi diyenler, atom bombasi demeleri gereken Mustafa´yi överler. Mustafa´nin yaptigi kademe hatalarini Giray mazallah yapmis olsa..ama onlar Mustafa´nin dikine oynayisini görürler sadece (ha bunu iyi yapiyor ama asil görevini..)
                        Hadi bunu da gectim, Mustafa´dan bile kötü olan stoperleri bu takima layik görenler?

Pique´nin yedigi calimlari görseler ne derler acaba? Bizde futbol altyapisi sadece sahadakilerde eksik degil, maalesef bircok seyredende de haliyle
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Acaba farklı bi mac mı izledim ulan Bursa'yı sahadan sildik daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acaba farklı bi mac mı izledim ulan Bursa'yı sahadan sildik daha ne olsun
                            Ilk yarida bursadan daha iyiydik,daha agresiftik üstünlük bizdeydi.

Ikinci yarida bursa daha iyiydi,üstünlügü bursaya kaptirdik son dakikada az daha güme gidiyorduk.

Ikinci yarida cuvalin agzini kapatmamanin bedelini az daha cok pahaliya ödüyorduk kacirdigimiz gollerin izahini yapmak cok zor.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bursadan yedigimiz gol ligin ilk yarısında samsundan yedigimiz golün kopyası bence biz bunlardan neden ders çıkarmıyoruz..buna bakalım..onun dışında maçın ikinci yarısının ilk on dakikası dışında sahada harika bir takımımız vardı. gurur duydum, mücadele harikaydı..bizim oyuncular yürekten oynasın bu ligde her yerde herkesi yenerler...

Yorum

• bursa maclarından sonra ben ayrıca keyifli oluyorum
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X