Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efe'nin Glo'yu sakatladigi pozisyonu gördüm simdi..

o pozisyon'da kart cikdi mi?

bu iBB tam karaktersiz takim... sanki Istanbul Kasaplar Odasi..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman'dan bu tür hareketleri daha sık bekliyoruz
      O kısacık videoya bile girmiş Zayatte şerefsizi .

Ulan bir insan her topa mı çift dalar ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kısacık videoya bile girmiş Zayatte şerefsizi .

Ulan bir insan her topa mı çift dalar ...
        Dün M.City-M.United maçında Kompany bu zayette şerefsizinden daha masum bir çift dalış yaptı.Doğru düzgün faul düdüğünün çalınmadığı İngiltere de dahi hakem hiç tereddüt etmeden kırmızıyı verdi...İnsanlık namına zayettenin defedilmesi lazım

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Efe'nin Glo'yu sakatladigi pozisyonu gördüm simdi..

o pozisyon'da kart cikdi mi?

bu iBB tam karaktersiz takim... sanki Istanbul Kasaplar Odasi..
          Çıkmadı hatta hakem hafif bir uyarı bile yapmadı. Çok net sarı kart olan bir pozisyondu.
          Colmandante

Yorum

• Zayatte Yüzünden sahaya girecektim.Sinirden Kan beynime çıktı. Vitteki sakatladı daha da çok adamımızı sakatlayabilirdi bu maçta...
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbolda maclar bazen film gibidir hersey sonunda belli olur bazende fimin nasil bitecegini tahmin edebiliriz daha onceki bazi maclarda,da birinci devre alanzinho ile baslanmisti etkili olamayinca ikinci devre yerine adrian girip macin gidisatini deyistirmisti ben sahsi gorusum bu macta alanzinho ve henrique ilk onbirde baslayip son yarim saate 0-0 girmis olsaydik oyunada adrian ve halil girmis olsalardi bu defada onlar girdikten sonra maci cevirmis olacaktik kisacasi isimlere fazla takilmamak lazim kalite olarak aralarinda fazla ucurumlar yok bugun iyi gununde olan birisi haftaya kotu olabiliyor takim ruhu istek arzu olursa bir iki oyuncu oynamis oynamamis fark etmez bu takim buraksizda mac alir ve almistir
              Dostum bu dediklerine yürekten katılıyorum. Seninle bir görüş ayrılığımız yok. Mesela Alanzinho ilk onbirde başladığında sonradan oyuna girdiği gibi etkili olamıyor. Sonradan giren oyuncunun iyi performans gösterdiğini görünce biz taraftarlar doğal olarak keşke bu adam ilk onbirde başlasaydı diyoruz. Şenol hoca bunu denedi zaten. Yani Alanzinho'nun sonradan oyuna girdiği maçlarda iyi olduğunu görünce bir dahaki müsabakada ilk onbirde yer verdi. Fakat istediği verimi alamadı. Yalnız şu var. Benim takıldığım nokta maça sonradan dahil olup da iyi performans gösteren oyuncuların neden ilk onbirde başlamadığı değil. Benim eleştirim özellikle Halil'in oyun sitiline. Bir kere de farklı bir hareket görelim ondan olmaz mı yani. Daha önce de söyledim... Rakibe yaslanarak top alıyorsan ya ani bir hareketle bir tarafa kıvrılarak rakibi geçersin -ki Olcan ibb maçında bunu çok güzel sergiledi- ya da top gelir gelmez ayağınızda hiç tutmadan takım arkadaşınıza verirsiniz. Halil onlarca defa topu aldı tuttu tuttu tuttu bekledi ve en sonunda geçemeyeceğini anlayınca topu takım arkadaşına atacağına rakibe attı. Yahu tam atağımızın olgunlaşacağı yerde hep bu şekilde top kaybetmek nereye kadar? Ben sürekli aynı şekilde top kaybeden bir adam seyretmekten sıkıldım arkadaş. Benim istediğim Halil'in artık buna bir son vermesi o kadar. Yoksa ilk onbirde Halil'in yerine Henrique veya Adrian'ın yerine Alanzinho başlasaydı gibi bir yaklaşımda bulunmadım.

Bu arada maçı stadda seyreden arkadaşlar ibb'nin maç müziğini nasıl buldular merak ediyorum. Kayahan, "365 gün" şarkısının sözlerini değiştirerek çok güzel bir parça yapmış ibb için. Yapalı epey olmuş sanırım ama ben ilk kez dinledim ve çok beğendim. Açıkçası Trabzonspor'a da böyle müziğiyle sözüyle güzel bir parça yapılmasını çok isterim.

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hatta ibb'nin bir ataginda en ileri uctaki adamimiz Colman'di. Donup defansa yardim edecegine, eli belinde seyrediyordu uzaklardan. Kotu futbolcu degil elbet ama akli, yuregi sahada degil sanki.
                O pozisyon tam önümüzdeydi bir kaç pozisyonda bir şeyler yapmaya çalışırken başaramamanın verdiği anlık bir yılgınlık oldu, o pozisyondan biraz sonra ise beklediğimiz Colman moduna geçti. Özellikle Henri ile İBB'nin sol tarafını dağıttılar. Colman gerçek topunu oynadığında bu adam Türkiye'ye nasıl gelmiş diyoruz, oynamadığı zamanlarda ise Trabzonsporumuzda ne işi var diyoruz, yani gel/git'lerde yaşatıyor biz.

Yorum

• Facebook'taki gönderileri, fotoğrafları ve daha fazlasını gör.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün stadta maçı izlerken halinin pozisyonunda kendini yere attığını düşünmüştüm. Ama net bir şekilde penaltıymış. Bunun haricinde cidden olcan, alanzinho, colman, henrique gibi futbolcuları çıplak gözle izlemek ayrı bir zevk veriyor adama.
                    Olimpiyat stadı dediğiniz zaman genelde istanbulda yaşayanların kabusu, hiç sevmediği bir stad olarak gelir akıllara. Ama olimpiyat hernekadar gidişi gelişi zulüm olsada maçı izleme zevki diğer stadlara göre daha düşük olsada sanırım bizim sevdiğimiz stadlardan olacak hep. Az galibeylere imza atmadık bu stadta
                    malesef en sevdiğimiz stad. benim en çok sevdiğim yanı arabayla gittiğinde park probleminin yaşanmaması. iki tane kavşak var trafiği kilitleyen o kavşaklar düzeltilse trafik çilesi de çekilmez.

Yorum

• Oraya metro şart hocam kavşakla falan olacak iş değil

(UEFA)

Yorum

• otuzdörtüncü dakika
                        En son ts_ezer tarafından düzenlendi; 10.01.2012, 21:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X