İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Şimdi maç sonundaki üçlünün videosu varsa, linkini verebilir misiniz diye soracağım. Ama siz, arka sayfalarda defalarca paylaşıldı dön bak be kardeşim, demeyin
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
-
Colmanın 180 derece hareketi:
Ben yine de lakayt tavrına kızıyorum, ama yetenekli kerata:
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
En son Burhan61 tarafından düzenlendi; 08.01.2012, 14:16.
Yorum
-
Maçı kısaca analiz etmek gerekirse Henrique öncesi ve Henrique sonrası olmak üzere iki kısma ayırmak gerekir. Halil'in hücum hattını adeta kördüğüm gibi bağladığı bir zamanda oyuna giren Henrique hem adam eksilterek hem de topu olumlu kullanarak hücuma büyük zenginlik kattı. Gol de bu şekilde geldi.
Henrique oyuna girmeden önce Olcan-Burak-Halil halkası bir türlü öldürücü hamleyi yapamıyordu çünkü bu halkada yer alan Halil aldığı hemen her topu rakibe hediye etti. Dolayısıyla gol bulmamız gereken bölgede isabetli paslar yapamayınca İbb kalesinde etkili olamadık. Orta alanda yer alan Colman ve Aykut ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Lakin Adrian'ın ne yapmaya çalıştığını anlamak gerçekten zordu. Bana göre maçta hiçbir varlık gösteremedi. Alanzinho'nun oyuna girmesiyle orta alanda topa daha fazla sahip olduk ve hücuma etkili bir şekilde çıkmaya başladık. Bununla birlikte Henrique oyuna girmeden halihazırda top kayıpları devam eden Halil ile golü bulmak oldukça zordu. Şenol hoca Alanzinho hamlesinden sonra Henrique'yi de fazla geç kalmadan oyuna sürdü ve neticesinde birkaç dakika sonra golü bulduk.
Bunların dışında ilk golde Olcan'ın topu Burak'a taşıması ve Burak'ın Henrique ile girdiği verkaç sonucunda pozisyonu gol ile neticelendirmesi gerçekten harikaydı.
Son olarak dikkat çekilmesi gereken bir nokta daha varki o da Kasap Zayatte denilen şerefsizin daha önce Vittek'i sakatladığı yetmiyormuş gibi bu maçta da oyuncularımızı sakatlamak için elinden geleni yapmasıydı. Bu alçağın inşallah gün gelir bacağı en ağır şekilde kırılır da o zaman anlar bacak kıracak şekilde girmenin ne demek olduğunu...
Yorum
-
Cok bekleriz,İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şuna dikkat çekmek istiyorum ...
Hoca acımasızca eleştirildi , ilk 11 açıklanmadan Olcan'nın alınmayacağını kesin bir ifade ile söyleyip hocaya sallayanlar vardı.
Değişikliklerden dem vuranlar vardı , bugun tüm değişikleri doğruydu ve maçı alan hamlelerdi özür veya bir teşekkür göremedim ben hocaya karşı.
burada aslinda her turden insan var onu goruyoruz sizin gibi duyarli arkadaslar var
bir de (bana sayilari daha fazla gibi geliyor)
hocaya,takima yonetime sallamak icin her turlu firsati kollayanlar
sadece kotuye yanlisa odaklanan insanlar, bir isin 9 yanlis 1 dogru tarafi varsa 1 tane dogruyu gormezden gelmeyeceksin ve hakkini vereceksin ki buna insaf sahibi olmak denir!!sakin olun...
Yorum
-
herseyi Halil'e baglamanin anlami yok bugune kadar en caliskan belkide en yararli oyuncu oldu kim ne derse desin,İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı kısaca analiz etmek gerekirse Henrique öncesi ve Henrique sonrası olmak üzere iki kısma ayırmak gerekir. Halil'in hücum hattını adeta kördüğüm gibi bağladığı bir zamanda oyuna giren Henrique hem adam eksilterek hem de topu olumlu kullanarak hücuma büyük zenginlik kattı. Gol de bu şekilde geldi.
Henrique oyuna girmeden önce Olcan-Burak-Halil halkası bir türlü öldürücü hamleyi yapamıyordu çünkü bu halkada yer alan Halil aldığı hemen her topu rakibe hediye etti. Dolayısıyla gol bulmamız gereken bölgede isabetli paslar yapamayınca İbb kalesinde etkili olamadık. Orta alanda yer alan Colman ve Aykut ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Lakin Adrian'ın ne yapmaya çalıştığını anlamak gerçekten zordu. Bana göre maçta hiçbir varlık gösteremedi. Alanzinho'nun oyuna girmesiyle orta alanda topa daha fazla sahip olduk ve hücuma etkili bir şekilde çıkmaya başladık. Bununla birlikte Henrique oyuna girmeden halihazırda top kayıpları devam eden Halil ile golü bulmak oldukça zordu. Şenol hoca Alanzinho hamlesinden sonra Henrique'yi de fazla geç kalmadan oyuna sürdü ve neticesinde birkaç dakika sonra golü bulduk.
Bunların dışında ilk golde Olcan'ın topu Burak'a taşıması ve Burak'ın Henrique ile girdiği verkaç sonucunda pozisyonu gol ile neticelendirmesi gerçekten harikaydı.
Son olarak dikkat çekilmesi gereken bir nokta daha varki o da Kasap Zayatte denilen şerefsizin daha önce Vittek'i sakatladığı yetmiyormuş gibi bu maçta da oyuncularımızı sakatlamak için elinden geleni yapmasıydı. Bu alçağın inşallah gün gelir bacağı en ağır şekilde kırılır da o zaman anlar bacak kıracak şekilde girmenin ne demek olduğunu...
HALIL'IN AYAGINA ILK YARI IKI KEZ BASILDI SIZCE BUNUN HIC ETKISI YOKMU?sakin olun...
Yorum
-
TAkım yavaş yavaş oturacak. Geçen seneki takım 3 yıllık takımdı. Bu sene deha yeni başlıoruz. Bir 3 yıl sonra şikeciler yine sahne almazsa bu ligin fırtınası kopmaya başlicak tekrar hiç merak etmeyin renkdaşlar..
Bu seneki en iyi transferimiz bence halil altıntop'tur. Tam bir alman disiplini. Heryerde ne görev verilirse yapıyor. Olağanüstü yetenekleri yok ama Burak yılmaz varken ona gerek yok zaten
Bu arada bikaç yere baktım ama Glowacki ile ilgili birşey bulamadı. Sakatlanıp çıkmış ciddi mi acaba sakatlığı çünkü alternatifsiz isim bizim için. Geçen sezonki gibi olmasın...Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize
Yorum
-
özel efekt kullanmış..spikerİlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum