İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
alanzinho ve henrıqe maaçın kaderini degiştirdi bence...alanzinho o vuruşta bence çok ıyı yere vurdu ama sansızdı gol olsa kımse olcana at demicektı...halil santrafor başladı kenarda bıtırdi vasattı...cehc harika bence defansıf yönde mukemmel...olcana gelince yıllardır sol adam arıyoduk sonunda bulduk...apo,romashenko ve sonunda olcan...burak'a bişe dmeye gerk yok 80 dk yattı 80 den sonra 2 tane attı aslan yattıgı yerden bellı olur dedırtti...''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Şut çekme yeteneği sıfır derken ?İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu alanzinhoyu atsinlar artik kadrodan, ben alanzinhonun bencilliklerinden baska birseyini görmedim simdiye kadar
sut cekme yetenegi 0 hala pas yerine kaleye vuruyor...cok kritik anlarda bu hareketini cok yapmisti daha önce...
Geçen sene uzaktan attığı iki golle takımı yarışta tutan adam kimdi acaba. Çok boş konuşuyorsunuz bazen. Takımın en iyisiydi bugün oyuna girdikten sonra.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
alanzinho nun pozisyonunda iki oyuncu da sağa ve sola açılmışlar. şimdi benim futboldan bu kadar anlayan arkadaşlarım diyecem ama kimseyi kırmak istemiyorum. 2 oyuncunun açılması demek defansı üzerlerine çekip alanzinho nun önünü açmak demek. bu da alanzi,nho ya vur demek. biraz daha düzgün vurabilse gol olacak. ama burda bile alan ı suçlayabiliyoruz. sonra da biz futbolu biliyoruz diğer ahkam kesiyoruz. yapmayın allah aşkına. oyunu sadece topun olduğu yerde değil, etraftaki oyuncuların yaptıklarıyla da okuyun...
Yorum
-
ben sizleri anlayamiyorumİlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu alanzinhoyu atsinlar artik kadrodan, ben alanzinhonun bencilliklerinden baska birseyini görmedim simdiye kadar
sut cekme yetenegi 0 hala pas yerine kaleye vuruyor...cok kritik anlarda bu hareketini cok yapmisti daha önce...
alanzinho muthis isler yapti
adam gecti
topu tuttu
geriye de cok iyi kosular yapti
kafa bile vurdu
bir iki kaleye vurmasindan daha dogal birsey yok
olcanla ilgili pozsda kaleye vurmasi cok normal
vurmasa ne bicim topcusun derdim
olcan acisi daraliyordu muhtemelen ona pas atsa olcanin toupu kontrol edip kaleye bakmasi durumunda cok dar acida kalacakti
alanzinho boyle oynasin keske surekli
tek hatali pas yapmadi
superdi
goller disinda burak hatali tercihler yapti
olcan
alan
burak
henriqe
mustafa
giray
celu
marek en iyilerdiceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Serkan'ı arayan???
Zokora'yı arayan???
Bizi birilerine fena şekilde alıştırdılar ama oynamaya aç yetenekli çocuklarla vites nasıl yukseldı hep beraber gorduk...
Mustafa , Aykut ve Olcan bunun en güzel örnekleriydi bugun...
Biraz daha ileri gidip sunu soyleyecegım : Kaliteli bir stoper alınıp Giray'ın yerine monte edilirse emin olun Giray'ı da aramaz bu takım...
Topla munasebetı ıyı olmayan adam kalmayınca bu takımda hücuma da hızlı cıkıyoruz , pozısyon da vermıyoruz...
Sol bekimiz ve sağ bekimiz bu iki cesur yürekli slavdır artık macera aramaya gerek yok...
Yıllar sonra sol kanatta bir çizgi oyuncusu var...
Sağ kanata da Volkan Şen mutlaka monte edilmeli...Zira Halil çizgi oyuncusu asla değildir ,zorlamaya gerek yok...
Halil Burak birbirini destekler , solda olcan sağda volkan hücum hattını oluşturur....
Halil olmaz Alanzinho olur , Volkan olmaz Henrique olur ama bir şey asla olmaz ki o da : Adrian ... Malesef boşuna alınmıştır , bızım topcumuz deildir...
Yorum
-
giraya soz soyleyenleri anlayamiyorum
ibb ataklarinda savunmada surekli az adamla yakalandik ve iyi pozs alarak tamamini engellediler
giray bence turkiye ligi uzerinde bir oyuncudur yeterlidir
eskiden cok hata yapardi simdi daha iyi
bence zokorayi aradik
cok kolay geldi ibb ceza sahamizin onune
aykut surekli kosuyor istekli ama yerlesme hatasi yapiyor
ya rakibin pesinden kosuyor ya topun pesinden
iyi mi evet
ama hala tam oturmadi , colman vari bir oyuncu zokora gibi duvar olamiyor
serkani aramak mi
mumkunse 18 e girmesinceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
millet Alanzınhoyu sevmiyor ya attığı şuta bile bahane buluyorlar adam birşeyler yapmaya calışıyor Adrian gibi sahada boş boş gezmiyor ben Alanzıhonun fazlasıyla görevini yaptığını düşünüyorum ilk 11 oyuncusu olmasa bile her zaman yedekte böyle bir oyuncunun olmazı işimize yarar bunun gibi bir oyuncuda bulunmaz
Yorum
-
Kardeşim yaşının kat kat üstü olgunlukta bir yazı yazmışsın ,tebrik ederim . Gerçekten bu şekilde düşünen taraftarlarımızın olduğunu bilmek inanılmaz rahatlatıyor beni .İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle 6 7 sayfa geriden okuyarak geldim. Birbirimizle tartışmalar , oyuncuları beğenip beğenmemeler.
Herkesin görüşü ve fikri değerlidir. Karşımızdakini ne kadar çok anlamak istersek o kadar anlayabiliriz. Kimsenin görüşünü yok sayamayız ama biraz da iyi düşünmek lazım. Trabzonspor takımı yapboz oldu adeta. Şenol Hoca bir şeyleri ürettikçe hep olumsuz bir şey çıkıyor karşısına. Şike olaylarıyla takımını kaybetti ama yılmadı. Daha da güçlenmek için elinden geleni yaptı. O kadar formsuz oyuncu varken yine de değerlerinden ödün vermedi. Kurallar konusunda çok katı oldu. Kaldı ki taviz tavizi doğurur mantığıyla çok iyi iş yaptı. Güvenmediği adamı ya da oyuncuyu takıma almadı. Güvendiğinin sonuna kadar arkasından gitti. Bunlar kolay şeyler değil. Biz burda sabahlara kadar tartışsakta elimizde yetki olmadığı için herşey bize hoş geliyor. Şu zamanlarda en çok desteği hakedenlerden bir tanesidir ŞENOL GÜNEŞ. O kadar laf söylendi arkasından. Genç oyuncu oynatamıyor. Transferi 1 ay sonra oynatıyor. Kafaya oynatamıyor. Transfer yapamıyor. Hepsini geçtim geçen sene çalınan ŞAMPİYONLUĞUMUZU da Şenol Hocaya bağlayanlar var.
Biraz elimizi vicdanımza koyalım derim. Herşey bir yana Trabzonspor'un nerelerden nerelere geldiğini görelim. Aymanlardan Erdinçlerden Zokoralara Olcanlara Burak Yılmazlara geldi bu takım. Herşey biranda olmuyor. Zaman zaman diye yırtınmamızın nedeni bu işte. Destek ve güven. Trabzonspor'umuza ve oyuncularımıza bunu gösterirsek bu takım UEFA şampiyonu bile olur. Biz yüreğimizi ortaya koyduğumuzda başaramayacağımız iş yok. Oyuncularımız ligin standartlarının üstünde çoğu. Yeter ki destek verelim. Kötü günlerinde yanında olduğumuzu gösterelim ki oyuncuyu kazanalım. Kötü gününde köstek olursak o oyuncuyu nasıl kazanabiliriz. Henrique Adrian gibi oyuncularda bizim. Onların iyi olmasını hepimiz istiyoruz. O zaman biraz daha destek verelim. Onları sevdiğimizi ve güvendiğimizi onlara belli edelim. Takımdaki hiçbir oyuncu boş değil. Hepsi birbirinden değerli oyuncular.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum