İlk olarak Volkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
her sene istanbul belediyesi ile olimpiyatta yaptığımız maçlardan sonra takımda hava değişiyor..
umarım bu senede bu tekrarlanır..
Yorum
-
Bu takımda yeri yok inan banaİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Şunuda eklemek isterim ki benim gözlerim Serkan Balcı'yı baya bir aradı...
Yorum
-
bu yönetim zokora yı kullanabilmeyi bilse fildişinden futbolcu getirmek hiç de zor olmayacak...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalomon Kalou: "Trabzon is the best"
Zokora costu resmen...
Yorum
-
getirelim de 7 hafta yollarını gözleyelim...İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim zokora yı kullanabilmeyi bilse fildişinden futbolcu getirmek hiç de zor olmayacak...
Yorum
-
.....
Şöyle 6 7 sayfa geriden okuyarak geldim. Birbirimizle tartışmalar , oyuncuları beğenip beğenmemeler.
Herkesin görüşü ve fikri değerlidir. Karşımızdakini ne kadar çok anlamak istersek o kadar anlayabiliriz. Kimsenin görüşünü yok sayamayız ama biraz da iyi düşünmek lazım. Trabzonspor takımı yapboz oldu adeta. Şenol Hoca bir şeyleri ürettikçe hep olumsuz bir şey çıkıyor karşısına. Şike olaylarıyla takımını kaybetti ama yılmadı. Daha da güçlenmek için elinden geleni yaptı. O kadar formsuz oyuncu varken yine de değerlerinden ödün vermedi. Kurallar konusunda çok katı oldu. Kaldı ki taviz tavizi doğurur mantığıyla çok iyi iş yaptı. Güvenmediği adamı ya da oyuncuyu takıma almadı. Güvendiğinin sonuna kadar arkasından gitti. Bunlar kolay şeyler değil. Biz burda sabahlara kadar tartışsakta elimizde yetki olmadığı için herşey bize hoş geliyor. Şu zamanlarda en çok desteği hakedenlerden bir tanesidir ŞENOL GÜNEŞ. O kadar laf söylendi arkasından. Genç oyuncu oynatamıyor. Transferi 1 ay sonra oynatıyor. Kafaya oynatamıyor. Transfer yapamıyor. Hepsini geçtim geçen sene çalınan ŞAMPİYONLUĞUMUZU da Şenol Hocaya bağlayanlar var.
Biraz elimizi vicdanımza koyalım derim. Herşey bir yana Trabzonspor'un nerelerden nerelere geldiğini görelim. Aymanlardan Erdinçlerden Zokoralara Olcanlara Burak Yılmazlara geldi bu takım. Herşey biranda olmuyor. Zaman zaman diye yırtınmamızın nedeni bu işte. Destek ve güven. Trabzonspor'umuza ve oyuncularımıza bunu gösterirsek bu takım UEFA şampiyonu bile olur. Biz yüreğimizi ortaya koyduğumuzda başaramayacağımız iş yok. Oyuncularımız ligin standartlarının üstünde çoğu. Yeter ki destek verelim. Kötü günlerinde yanında olduğumuzu gösterelim ki oyuncuyu kazanalım. Kötü gününde köstek olursak o oyuncuyu nasıl kazanabiliriz. Henrique Adrian gibi oyuncularda bizim. Onların iyi olmasını hepimiz istiyoruz. O zaman biraz daha destek verelim. Onları sevdiğimizi ve güvendiğimizi onlara belli edelim. Takımdaki hiçbir oyuncu boş değil. Hepsi birbirinden değerli oyuncular.
Yorum
-
bu alanzinhoyu atsinlar artik kadrodan, ben alanzinhonun bencilliklerinden baska birseyini görmedim simdiye kadarİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle57.dakikadaki pozisyonda alanzinho nun olcan a pas atmak yerine sut atmasi akil almaz,inanilmaz bir bencillikti.
Pas verseydi olcan golle baslayacakti...
sut cekme yetenegi 0 hala pas yerine kaleye vuruyor...cok kritik anlarda bu hareketini cok yapmisti daha önce...
Yorum
-
.....
Orda gözlerim Jaja'yı aradı yalan yok. Bildiğimiz sert şutlarından bir tanesiyle golü atardıİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle57.dakikadaki pozisyonda alanzinho nun olcan a pas atmak yerine sut atmasi akil almaz,inanilmaz bir bencillikti.
Pas verseydi olcan golle baslayacakti...
Yorum
-
Tesekkürler Ömer...İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle 6 7 sayfa geriden okuyarak geldim. Birbirimizle tartışmalar , oyuncuları beğenip beğenmemeler.
Herkesin görüşü ve fikri değerlidir. Karşımızdakini ne kadar çok anlamak istersek o kadar anlayabiliriz. Kimsenin görüşünü yok sayamayız ama biraz da iyi düşünmek lazım. Trabzonspor takımı yapboz oldu adeta. Şenol Hoca bir şeyleri ürettikçe hep olumsuz bir şey çıkıyor karşısına. Şike olaylarıyla takımını kaybetti ama yılmadı. Daha da güçlenmek için elinden geleni yaptı. O kadar formsuz oyuncu varken yine de değerlerinden ödün vermedi. Kurallar konusunda çok katı oldu. Kaldı ki taviz tavizi doğurur mantığıyla çok iyi iş yaptı. Güvenmediği adamı ya da oyuncuyu takıma almadı. Güvendiğinin sonuna kadar arkasından gitti. Bunlar kolay şeyler değil. Biz burda sabahlara kadar tartışsakta elimizde yetki olmadığı için herşey bize hoş geliyor. Şu zamanlarda en çok desteği hakedenlerden bir tanesidir ŞENOL GÜNEŞ. O kadar laf söylendi arkasından. Genç oyuncu oynatamıyor. Transferi 1 ay sonra oynatıyor. Kafaya oynatamıyor. Transfer yapamıyor. Hepsini geçtim geçen sene çalınan ŞAMPİYONLUĞUMUZU da Şenol Hocaya bağlayanlar var.
Biraz elimizi vicdanımza koyalım derim. Herşey bir yana Trabzonspor'un nerelerden nerelere geldiğini görelim. Aymanlardan Erdinçlerden Zokoralara Olcanlara Burak Yılmazlara geldi bu takım. Herşey biranda olmuyor. Zaman zaman diye yırtınmamızın nedeni bu işte. Destek ve güven. Trabzonspor'umuza ve oyuncularımıza bunu gösterirsek bu takım UEFA şampiyonu bile olur. Biz yüreğimizi ortaya koyduğumuzda başaramayacağımız iş yok. Oyuncularımız ligin standartlarının üstünde çoğu. Yeter ki destek verelim. Kötü günlerinde yanında olduğumuzu gösterelim ki oyuncuyu kazanalım. Kötü gününde köstek olursak o oyuncuyu nasıl kazanabiliriz. Henrique Adrian gibi oyuncularda bizim. Onların iyi olmasını hepimiz istiyoruz. O zaman biraz daha destek verelim. Onları sevdiğimizi ve güvendiğimizi onlara belli edelim. Takımdaki hiçbir oyuncu boş değil. Hepsi birbirinden değerli oyuncular.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum