Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çekirge misali 2 maçtır sıçrıyoruz bakalım ne zamana kadar
    kimse sonuca aldanmasın özellikle 2. yarı oyunu tamamıyla belediyeye verdikki anlamak mümkün değil
    takımın ortasahasındaki acziyetin umarım farkındadır yöneticiler
    acilen transferin yapılması gereken yer kesinlikle orta alandır
    daha sonra lütfederseler defansa da adam alırlar

Yorum

• Hayatımda bu kadar gerizekalı bir takım görmedim...Gs kırk yıl uğraşsa buna gol atamazdı ama Samsun böyle istedi, 3 hata 3 gol...

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selçuk attı yanarım yanarım şu adamı elimizde tutamadık ona yanarım yönetim basiretsizliğinin kurbanı oldu .
        Yönetim mi suçlu sence Selçuk'un takımdan ayrılmasında?
        TRABZONSPOR
        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim mi suçlu sence Selçuk'un takımdan ayrılmasında?
          Suçu var tabiki selçuğunda aklına girmiş pislikler olan bize oldu .

Yorum

• Arkadaslar maci seyredememis biri olarak
            Nasıl oynadık
            Olcan nasıldı
            Maçta kac seyirci vardı
            Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• kemal tokak ı iyi ki almamışız bu arada

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Suçu var tabiki selçuğunda aklına girmiş pislikler olan bize oldu .
                Bence sen selçuk için kimsenin kalbini kırma, o adamın ciğeri beş para etmez.
                TRABZONSPOR
                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• yorumlara bakıyorum da başlıkları karıştıran kardeşlerimiz var..

süper lig maçlarını Türk futbolu başlığında tartışıyoruz..

olmuş, bitmiş, geçmiş olayları konuşmakta komik bir durum olsa gerek..

Yorum

• Sadece maça giden taraftar açısından sevindim yendiğimize. Gole kadar dokuz doğurdum. İki pas yapamadık yahu. Pres olunca anında mantara bağlıyor takım üçüncü pas kesin top kaybı oluyor. Tek gerçek Burak Yılmaz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar maci seyredememis biri olarak
                      Nasıl oynadık
                      Olcan nasıldı
                      Maçta kac seyirci vardı
                      cok süper olmasada iyi oynadık kendimize güvenimiz tamdı.Olcan takıma cukk diye oturdu süper bir transfer seyirci bu soğuk ve yağışlı havada yeterliydi.bu arada Adrian bu takımın değil A2 takımında bile oynayamaz Sonradan oyuna giren Alanzınho takımın süper starı Henqrike ise yavaş yavaş oturmaya başlıyor 2 net penaltımız var zalayt denen şerefsiz tam insan katili yeterli bu kadar son kez Burakın attığı iki gol hele ikinci gol Avrupada bile zor atılır fevkalede bir vuruş Over bitti

Yorum

• Bugün için en önemli olay, doğru düzgün pozisyon vermedik...

Bunda baş etmen, Colman'ın ve Aykut'un çok fazla pres yapması ve top kapması...

Bu arada Aykut üstüne koya koya böyle giderse, Zokora sadece Avrupa maçlarında oynar...
                        En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 20:52.

Yorum

• Bu arada Kemal Tokak ile Mustafa Yumlu kıyaslayanlar vardı 3-5 maçını izledim Kemal'in bugün oynayan Mustafa'nın yarısı kadar yok. Mustafa bugün çok iyiydi bence, topu oyuna iyi soktu. Glowacki oyunda kaldığı sürede 3-4 tane pas hatası yaptı. Mustafa oynayabilir bence artık, gittikçe daha iyi oynuyor.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kemal tokak ı iyi ki almamışız bu arada
                            serdar aziz diyorum

Yorum

• olcana taraftar çok ısındı. burak gibi efsane olacak inşallah. 2. abdullah ercanımız.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Kemal Tokak ile Mustafa Yumlu kıyaslayanlar vardı 3-5 maçını izledim Kemal'in bugün oynayan Mustafa'nın yarısı kadar yok. Mustafa bugün çok iyiydi bence, topu oyuna iyi soktu. Glowacki oyunda kaldığı sürede 3-4 tane pas hatası yaptı. Mustafa oynayabilir bence artık, gittikçe daha iyi oynuyor.
                                Oynamasina oynasinda Glo'nin sakatligi ciddi ise yedek kulübesinde Stoperimiz olmayacak. Ben Stoper alalim derken herkes Jaja diyordu. Jaja, jaja..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X