Glowacki'nin sakatligi ciddi mi acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Evet maç sonu görüntüleri istiyoruz arkadaşlar.İzleyemedim bende...İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu görüntüleri bulabilen var mı ben arıyorum ama bulamadım
Yorum
-
Welcome to the Trabzonspor official Fanpage "Hem severim hem Söverim"İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelince golden önceki yorumları okudum iki golden öncede herkes Burak'a sallıyor. Bir gol oluyor bu sefer yapmadığınız iltifat kalmıyor.
Yorum
-
başlıkla ilgili yorum yaparsak daha güzel olurİlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk attı yanarım yanarım şu adamı elimizde tutamadık ona yanarım yönetim basiretsizliğinin kurbanı oldu .
başkaları bizi ilgilendirmez
Yorum
-
Bir oc oldugu gercegini yine degistirmez. Gaysede oynamayi avrupa sanan ulvi.İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk attı yanarım yanarım şu adamı elimizde tutamadık ona yanarım yönetim basiretsizliğinin kurbanı oldu .Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum