Henriqueyede parantez acmak istiyorum okadar elestiriyorsunuz ancak bügün oyuna girdikden sonra bana Benfica macindaki performansini hatirlatti umarim böyle devam atar. Bu arada verdigi assisti herkez veremez cogu kaleyi vurmayi tercih ederdi
bugünün şunu gördük ki biz ortasahada zokoro ile oynayamıyoruz....geçen seneki başarımızında etken olan colman selçuk ikilisi(ön liberosuz sistem) yerine aykut colman vardı bugün ve ilk 18 haftanda ilerde çoğalma işkencesine son verdi.....olcan çuk diye oturdu....henrique ilk defa bu kadar iyi gördüm sanki birazda kilo vermiş gibi.....colman bu takımın ortasahasında alternatifsiz ve eminim aykut ile çok daha iyi olacak.....halil'de geçen haftandan başlayan bir düşüş içinde pas atamıyor....alan iyi ama adriana göre ....stoperde mustafa glo'dan iyi gözüktü gözüme takım derli toplu oynadı....cech ve celustka biraz daha ofans düşünürse daha iyi olacağız
burak iyi güzel atıyoda artık paslı oynaması gerekiyo çok bencil oluyo bazı pozisyonlarda çalıma girip kaptırıyo.. ama yinede helal olsun yine takımı kurtardı.. burakın yanına henriqe girince daha iyi oynamaya başladı halil çok kayboluyodu.. adrian yerine jaja veya onun tarzında biri gelirse hem burak daha fazla gol atar hemde orta sahanın ortası daha dirençli olur..
Colman ikinci yarı çok iyiydi. Hem ofansta hem defansta etkiliydi. Olcan çok mücadele etti. Hele ilk golde o pozisyonda çoğu futbolcu bırakır kendini yere. Ama Olcan bırakmadı devamında gol geldi. Henrique de iyiydi bence. Oyuna hareketlilik getirdi. Alanzinho süperdi. Bir tane olumsuz hareketini görmedim. İyi top sakladı ve pasları da iyiydi. Burak a söylenecek söz yok zaten.
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum