Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün ergin keleş te burak yılmaz ı gördüm attığı golleri izlemeyenler izlesin
    Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımımızın Manisaspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
      Gol: Trabzonspor: 2 – Manisaspor: 1
      Toplam Şut: Trabzonspor: 12 - Manisaspor: 17
      İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Manisaspor: 5

Şükür ki kazandık. İstatistiklere bak hey yavrum heeeyy..
      Tek kale oynayıp puan alamadığımız maçlara sayın bu sefer de.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• yok abi yok,bugün defansın kademe hatalarının mantıklı bir izahı olamaz...resmen amatör takım defansı gibiydiler...ayrıca şu Adrian 1 milyon euro zor eder bir futbolcu....adamlar ahmet le,hasan la,hüseyin le kök söktürdüler....bana kimse katılmıycak ama Zokora nın butakıma katkısı çok değil,bikaç maç hariç hep kaçak güreşiyor....Aykut un üzerinde duralım,oyunu 2 yönlü de iyi oynuyor,pas hatası yapmıyor,çok iyi bir orta alan oyuncusu bence..
        .....

Yorum

• ne kadar kızsakta eleştirsekte vurdumduymaz desekte colman bu takımın vazgeçilmezidir.

Yorum

• Takımı boşuna eleştiriyorsunuz. Lig bizim için bitmiştir. Bunu hala anlamıyorsunuz. Avrupa'da yolumuza bakıyoruz ve ben oynanan maçlardan çok memnunum.
            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• tamamen katiliyorum HALILIN IKINCI YARIDA YAPTIGI PAS HATALARINIDA EKLIYORUM, hücuma cikarken pas hatasi yapilmaz.
              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben anlamış değilim... Serkan'ın olmadık pas hatalarını, Giray'ın rakipten yediği çalımları, Volkan'ın ne yaptığını bilmez halini, Aykut'un rakibe adeta "buyur oyna" deyişini, Adrian'ın isteksiz oluşunu ve bunların üstüne Şenol hocanın herşeyi oluruna bırakmasını anlamış değilim. Nerede eski takım oyunumuz. Nerede yaptığı paslarla rakibi bunaltan takımımız. Bir Selçuk İnan gitti diye takımın orta sahası bu derece pas yapamaz hale gelir mi!!! Bir Egemen gitti diye defansın göbeği bu kadar açık verir mi!!! Dostlar eğer iki as oyuncumuz gitti diye bu kadar dağınık bir hal aldıysak ve sezonun ortasına geldiğimiz halde bunun üstesinden bir nebze olsun gelemediysek bunun bana göre en büyük sorumlusu Şenol Hocadır. Eğer üç sezondur takım olabilseydik giden oyuncuların açığını bir şekilde kapatır futbolumuzun üstüne koyardık.

Bugün galip geldiysek eğer Isaac'ın "büyük becerisi", Tolgamızın usta kaleciliği, Burakımızın yeteneği ve şansımızın bol olması sayesinde galip geldik. Uefa'da karşılaşacağımız psv karşısında da şans bizim yanımızda olur mu bilmem ama en azından biz şansın yanında olmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Transferse transfer, rezvizyonsa revizyon yapılıp bir an evvel bu takıma çeki-düzen verilmelidir. Rakibin bize sahayı dar ettiği değil, Trabzonsporumuzun sahayı rakibe dar ettiği maçları izlemek istiyoruz artık Şenol Hocam!!!
                Tamamen katiliyorum.Halilin ikinci yarida yaptigi pas hatalari bizi cok zor duruma soktu, hücuma cikarken pas hatasi yapilmaz. bunuda ekliyorum
                seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takımı boşuna eleştiriyorsunuz. Lig bizim için bitmiştir. Bunu hala anlamıyorsunuz. Avrupa'da yolumuza bakıyoruz ve ben oynanan maçlardan çok memnunum.
                  Seneye de Avrupa'da olmak için lige asılmalıyız, bunu daha kaç defa söyleyeceğiz, yemişim ligi ayrı konu da, ligde başarılı olmadan Avrupa'da devamlılık nasıl olacak?..
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seneye de Avrupa'da olmak için lige asılmalıyız, bunu daha kaç defa söyleyeceğiz, yemişim ligi ayrı konu da, ligde başarılı olmadan Avrupa'da devamlılık nasıl olacak?..
                    diğer ihtimal kupa.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      diğer ihtimal kupa.
                      Kupa işi bildiğin yazı-tura, ona bırakamayız.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Takımın ölüsü Avrupa kupasına gider bunu sende biliyorsun Avrupa puanımız çok iyi . Uefa'ya gidersek seri başı olacağız. Sorun etme
                        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Kupa işi bildiğin yazı-tura, ona bırakamayız.
                          lig lideri şlplay off oynayanlardan birinci şl 2. avrupa kupalarına gidecek kalacak 2 kontenjan
                          biri kupa sahibi yada finalisti diğeride play off sonuncusuyla 5.6.7.8. arasındaki mücadele olacak diye biliyorum. illa bir türlü atarız kapağı avrupa kupalarına baya bir alternatif var. ben bir çıkış yapacağımıza inanıyorum 2.yarıda buda playoff olur diyorum.
                          En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 02:41.

Yorum

• Lİg de Önemlİ avrupa da, Şampİyonlar lİgİnİn tadi damaĞimda kaldi yaw
                            "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lİg de Önemlİ avrupa da, Şampİyonlar lİgİnİn tadi damaĞimda kaldi yaw
                              Aynen, kim bilir bilmem kac yil sonra gideriz bi daha.
                              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• bi de söyle bi durum var playoff a girip 4. kalirsak hic bir yere gidemioz!!!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X