Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben anlamış değilim... Serkan'ın olmadık pas hatalarını, Giray'ın rakipten yediği çalımları, Volkan'ın ne yaptığını bilmez halini, Aykut'un rakibe adeta "buyur oyna" deyişini, Adrian'ın isteksiz oluşunu ve bunların üstüne Şenol hocanın herşeyi oluruna bırakmasını anlamış değilim. Nerede eski takım oyunumuz. Nerede yaptığı paslarla rakibi bunaltan takımımız. Bir Selçuk İnan gitti diye takımın orta sahası bu derece pas yapamaz hale gelir mi!!! Bir Egemen gitti diye defansın göbeği bu kadar açık verir mi!!! Dostlar eğer iki as oyuncumuz gitti diye bu kadar dağınık bir hal aldıysak ve sezonun ortasına geldiğimiz halde bunun üstesinden bir nebze olsun gelemediysek bunun bana göre bunun sorumlusu Şenol Hocadır. Eğer üç sezondur takım olabilseydik giden oyuncuların açığını bir şekilde kapatır futbolumuzun üstüne koyardık.

Bugün galip geldiysek eğer Isaac'ın "büyük becerisi", Tolgamızın usta kaleciliği, Burakımızın yeteneği ve şansımızın bol olması sayesinde galip geldik. Uefa'da karşılaşacağımız psv karşısında da şans bizim yanımızda olur mu bilmem ama en azından biz şansın yanında olmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Transferse transfer, rezvizyonsa revizyon yapılıp bir an evvel bu takıma çeki-düzen verilmelidir. Rakibin bizi sahayı dar ettiği değil, Trabzonsporumuzun sahayı rakibe dar ettiği maçları izlemek istiyoruz artık Şenol Hocam!!!
    Kesinlikle öyle
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      senol hocanin oldugu yerde transfer yapilsa ne olur..aldigi adamlar ortada..
      umarim yonetim kafasina gore transfer yapar..
      ayrica hoca disiplinle mesgul..colman ve alanzinhoyu keserek govde gosterisini yapti..
      sonra eli mahkum bir sekilde colmani oyuna aldi ama onemli degil..
      cok disiplinli hocamiz var cok..

kardes alanzinho nun neden alinmadigini bilmiyorum ama colmani yorgun ve hafif sakatligi varmis oyüzden riske etmemis.
      Senol günesin aciklamalarindan dinledim!!

Yorum

• Takımımızın Manisaspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
        Gol: Trabzonspor: 2 – Manisaspor: 1
        Toplam Şut: Trabzonspor: 12 - Manisaspor: 17
        İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Manisaspor: 5
        İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Manisaspor: 4
        Faul: Trabzonspor: 22 - Manisaspor: 13
        Korner: Trabzonspor: 7 - Manisaspor: 5
        Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Manisaspor: 2
        Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Manisaspor:% 50

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımımızın Manisaspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Manisaspor: 4
          Faul: Trabzonspor: 22 - Manisaspor: 13
          Korner: Trabzonspor: 7 - Manisaspor: 5
          Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Manisaspor: 2
          Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Manisaspor:% 50

fauller kesinlikle yanlış

Yorum

• Skor güzel ama futbol tam bir hayal kırıklığı çok basit pozisyon veriyoruz bütün suçu savunmaya atmak doğru olmaz ama takım savunmasında inanılmaz kötüyüz böyle bir oyunla seri yakalamamız imkansız...
            En son Sinan Ayaz tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 00:44.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimsenın Dikkatini çekmedi ama yukarda yazdığım şey, Takımın halini gösteriyor

GOL YEMEDİĞİMİZ MAÇ YOK

HEYYYYYY

SADRİ ŞENER VE ŞENOL HOCA

BURDAMISINIZ??

-----

BU TAKIM GOL KRALI ÇIKARTABİLİR BELKİ AMA

LİGİN HER MAÇINDA GOL YEMİL BİR TAKIM ALOOOOOOOOOOOOOOO

BİR YERLERE BİR TRANSFER YAPACAKSINIZ

UZAKLARDA ARAMAYIN MESELE DEFANS VE LİBERODA...

5 OCAK DAHA GELMEDİ, ALINIZI BAŞINIZA ALINNN
              +1. Aslında suç bizde. Her zaman söyledim şimdide söylüyorum. "Önceliklerimizi Bilmiyoruz" www.jajageridonsun.com diye bir site açılacağına www.stoperalinsin.com diye bir site açılsaydı veyahut Sadri Şener'in telefonlarına "Jaja'yı istiyoruz" diye değil de "Stoper İstiyoruz" diye mesajlar atılsaydı, kulüp telefonları Jaja için değil de stoper için aransaydı belki şu anda bir stoperimiz olurdu.

18 takımlı ligde en çok gol yiyen 5. takımız Samsunspor ile birlikte. Öncelikle buna çareler düşünmedikçe takımı toparlayamayız.

Bu arada unutmadan ligin en çok gol atan 3. takımıyız.
              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın Lazibere,
                Bu akşam maçı izlerken aynısını sölediğimde
                Mustafa Yüksek
                arkadaşım bana dedi ki
                ''Bir defa da eksik görmesen ölürsün''..

Bu konu üstünde hakkaten durulmalı..
                Belki de Mühendis olmamdan dolayı herşeyi sağlamcı düşünüyorum..
                S=5 kat emniyet
                Sanırım Bende Mühendis olduğumdan herşeyi incesine kadar hesaplıyorum))

Meslektaşım
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fauller kesinlikle yanlış
                  aynen faul sayısını ters yazmışlar büyük bir ihtimal...

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son 4-5 haftadır lig tv'nin yaptığı kim girsin kim çıksın anketinde tolga için çıksın diye oy kullanan taraftara sahip olan bir kulübüz. Kim Trabzon taraftarı futbolu biliyor demişse bence halt etmiş...
                    Bunu muhtemelen başka takım özellikle fb taraftarları yapıyor..
                    Not Important..

Yorum

• Takımımızın Manisaspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Şükür ki kazandık. İstatistiklere bak hey yavrum heeeyy..

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende bundan bahsediyorum kardeşim, Bu düşünce paraya teslim olmuş bir düşüncedir,,, Yazılarımı okursan bunlara karşı çıkan birisiyim.. Sen desteklediğimi sandın ama O yazıda ben oda hicvettim anlamadın herhalde..

Bu zihniyet değişmeli

Üretmeden kazanacağın herşey geçicidir...

Bu Futbolcu için de böyledir, Bir makına parçası içinde , tekonoloji içinde, Tarladakı Domates için de...

Bir gün musluklar kapanır ve her zaman Çürük olanları yemek zorunda kalırsın
                        Hayir, desteklediginizi düsünmedim. Senol Hoca´dan bu düzen icinde mucizeler beklememek gerektigini söylüyorum.

Sahadaki durumun en büyük SORUMLULARI YÖNETICILER´dir.

Senol Hoca belki hatalar yapiyor ama bir cok macta da yaptigi hatalari kabul ettigini gördük degil mi?

Simdi Domates olayina gelelim. Atiyorum, domates´i ekerken 5 cesit hammade kullanman gerekirken, ücünü kullanarak nasil bir Domates elde edersin? Iste bizim takimin durumu bu (yoksa gercekten kaliteli oyunculara sahibiz ama..)
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Hakem kötü bir mac yönetti.

Macin basinda hüseyin in elle kestigi pozisyonu göremedi,sari kartda vermeliydi.

Glowacki kirmizi görebilirdi,serkan ise atilmaliydi.

Ilk yaridaki isaacin pozisyonu ofsayt,ikinci devrede pawelinki degildi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Türkiye'nin Messi'si kim dersen Halis Özkahya derim .. o nasıl adam eksiltmek, o nasıl bitiricilik ))

twitterden alintidir acayip güldüm ama

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'nin Messi'si kim dersen Halis Özkahya derim .. o nasıl adam eksiltmek, o nasıl bitiricilik ))

ççç ççç ççç hala gülüyorum

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiye'nin Messi'si kim dersen Halis Özkahya derim .. o nasıl adam eksiltmek, o nasıl bitiricilik ))

Harbi müthis yaaaaa, adam hakli ama Messi bile bunlari yapamazdi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X