Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yol tarafı kale direkleri değiştirilsin...
    csk maçı son saniyeler direk...
    inter maçı kritik dakikalar gene aynı direk...
    manisa maçı kopma anı derken gene gene gene aynı direk...
    gençlerbirliği maçı aynı kale iki top gene direk...

bence ilk iş o kale direkleri değiştirilsin... uğursuz mu ne topu kendine çekiyor
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gol mol halederiz stoper lazim.

Arti celustka-cech oynasinlar bekde...
      Bende bunu yazacaktım, bir şekilde gol atarız ama şu halde gol yememe gibi bir durum çok zor...Acil stoper almalıyız...

Yorum

• Volkan arada parlıyor, sönüyor... Burak, sürekli oyunun içinde olmasını beklememiz doğru değil... Halil sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor ama 60'dan sonra sahada sürünmeye başlıyor... 4-2-3-1'le 10-15 dakikalık uzun süreli baskı kurulmaz bu oyuncularla... Kafadaki beklentiyi değiştirmek lazım... Şenol hocanın kafasındaki şu; "top kontrolümde olsun, ileriye bilinçli şekilde çıkalım (paldır küldür değil) atabilirsek atalım, atmazsak da kontra yemeyelim..." 50-60'lara kadar az - çok bunu yapabiliyoruz, ama sonrasında düşüyoruz oyundan, Halil kesinlikle 60 dakikadan fazla oyunda kalmamalı bu açıdan. İlerideki 3 oyuncumuz sürekli yer değiştiriyor ve buna takımın alışması gerçekten zaman ister. Bir de o 3 oyuncu hep aynı kişiler olmuyor, durum böyle olunca da oyun şablonumuz yokmuş gibi gözükebiliyor veya göze hoş gelmeyen futbol oynuyormuşuz gibi oluyor.

Şahsi görüşümdür; takım 1 aya kadar belki yine çok baskı kuramayacak ama çok daha kolay pozisyon bulacak... Keyifli günler yakındır... Tabi bir stoper + Jaja kaymak etkisi yaratacaktır (=
        Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca şunu da eklemek lazım; 2. yarıdaki bütün maçlarımızı kazanmak hedefi ile oynamalıyız. Çünkü play off'a kalmak gerçekten çok zor olacak.
          Play off a kalmanın zor olacağı fikrine katılmıyorum.O konuda bir endişem yok.Ama GS-FB ve Bjk ile puan farkını kapatmalıyız.13 puanlık fark play offta bize 6 galibiyeti zaruri kılar.Bu da çok kolay değil.6-7 puanlara indirebilirsek iyi olur...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Heralde bu akşamdan sonra forumda kimse Hüseyin Tok u transfer listesine yazmaz...
            Bursa maçında Serdar Aziz dökülmüştü, golümüzü bile onun kaleciye attığı kısa düşen pas sayesinde atmıştık. Şimdi Serdar Aziz'i ister misiniz diye sorsak çoğu kişi astronomik rakamlara rağmen alınmasını ister. Hep söylüyorum yerli stoperler kötü. Son 20 yılda iyi Türk stoper bir elin parmakları kadardır. Gerisi ya kötü ya da vasat.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Ya arkadaş ManU gibi takım George Best'i sahillerden toplayıp, sarhoş oynasında nasıl oynarsa oynasın diye sahaya çıkartarak adamı dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri yaptılar biz Türkiye şartlarında Jaja'ya burun kıvırıyoruz. Hayır biri kızına damat gözüyle Jaja'ya bakıyorsa vazgeçsin öyle bakmasın, arada disiplinsiz hareketler yapıp kaçabilecek olsa da uzun vadede takımı 2-3 gömlek üst seviyeye çıkaracak bir futbolcu olarak baksın. Ki ben o hareketleri tekrarlayacağını pek sanmıyorum en fazla bazı tatillerde geç döner yıllarca Yattara'nın yaptığı gibi.

Yorum

• Olcan ve Alanzinho mutlaka sahada olmali.Yigit transferi olabilirmis.

Yorum

• tek tek futbolcuların çoğu yetenekli, ama birlikte iyi bir takım olmuyorlar...
                  Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Zokorayi defansta degerlendirmek lazim. Zaten gol attigi da yok, arkadan oyun kursun.
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Bugun maca Ferhat sol bekte, Celustka sag bekte baslasaydik cok daha iyi olurdu. Serkan cok kotuydu, Celustka da solda iyi oynayamiyor. Iki tane defansif ozelligi olan orta saha oyuncusu ile oynamamiza ragmen defansta bu kadar bosluk vermemizin en onemli sebeplerinden biri bence buydu.

Colman'in ne kadar onemli oldugunu bir kez daha anladik. Orta sahada organize olmamizi saglayan, ayni anda da sorumluluk alip takimi pozisyona sokabiliyor. Bugun Alazinho bile takimi ileriye tasima yonunden cok verimli olabilirdi.

Volkan bugun istekliydi. Toptan kacmadi, denedi, cabaladi. Ama topu bir turlu istedigi gibi olumlu kullanamiyor. Kaleye vuruyor kotu, pas atiyor kotu, orta yapiyor kotu. Umariz bugunku istekliligi, cabasi verimliligine de yansir.

Tolga'yi her yaptiklari kadroda kesen arkadaslarimiza inat kaptan bugun galibiyetin en onemli mimarlarindan oldu. Macin rakip lehine kopabilecegi anlarda cok isabetli kurtarislarla geriye dusmemize izin vermedi. Bir kalecinin eldivenlerini digerine birakmasi icin ortada ciddi bir degisiklik sebebi olmasi lazim. Formsuzluk, sakatlik, cezali durum gibi. Bunlarin hic bir mevcut degilken, takimin kaptanini bu kadar cabuk cizmek bence hic yakisik almiyor.

Bir de mactan once Burak'i yollanacaklar listesine koyan, bu adam pas veremiyor, top tutamiyor vb giydirenler vardi. Ayiptir yani. Adam leblebi gibi gol atiyor yine yaranamiyor. Gecen yildan bu yana attigi gollerle takimi tasiyor iste. Sonra golcu diyorsunuz, gelen golcu bu kadar macta 17 golden fazla mi atacak? Burak'in taraftara yarabilmesi icin her macta ucer gol mu atmasi lazim. Bence Halil'in klasik santrafor mevkinde oynamasi cok daha iyi olur. Top kontrolu daha iyi, top saklamasini ve olumlu kullanmasini biliyor. Gerci bu macta ikinci yaridaki top kayiplarina cok sasirdim. Burak direk santrafor oynamasa daha fazla pozisyon bile bulabilir.

Adrian konusu tam bir muamma. Bu adam bize geldiginde Londra'da yasayan arkadasimin tanidigi Polonyalilar bizim Hagi'mizi aldiniz demislerdi. Ilk yari bitti hala daha ben umutla ve hayalkirikligiyla bekliyorum.

Sonucta hicte hazetmedigim Manisaspor'u puansiz gonderdigimize sevindim. Aksamin tek sevinilecek gercegi de bu oldu herhalde.
                      "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                      http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yigit Incedemir mi Aykut mu?
                        Ugur INCEMAN

Yorum

• Uzun zamandir boyle sevinmemistim
                          Manisa bize ters geliyordu hep yine oyle olacakti az daha ama neyseki son anda Burak Yılmaz sahneye çıktı
                          Helal olsun ter döken bütün oyuncularımıza..
                          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gol mol halederiz stoper lazim.

Arti celustka-cech oynasinlar bekde...
                            Atamayız.Tamam önce stoper ama forvet gerekli

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gol yemeden Mac bitiremeyiz.Giray cok kolay calim yiyor serkanda giraya yakin oynamali top rakipteyken.
                              Bukadarda olmaz hep serkan ve girayin arasina atilan paslar tehlikeli.Serkan sag bek degil.Ama sag acikta degil.
                              Oynayacaksa 4-3-3 de orta sahada oynar balmont gibi.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birde su sekilde soralim: Egemen gibi bir stoperimiz olsaydi Zokoranin ön libero oynamasina gerek kalirmiydi?
                                stoper ile alakalı değil zokora olayı....önliberolu sistem artık dünyadan kalktı....zokora ortasahayı geçmiyor....topu ayağına alıyor diyorum aha şimdi ileri oynayacak yana dönüyor.....maçın ikinci yarısını izledim benim izlediğim aykut zokoradan daha ideal şuan orta saha için
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X